![]() |
Re: [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl
Condoleante familiei...si Dumnezeu sa il odihneasca in pace...M-a miscat mult evenimentul....:(
|
trebuia sa ii vand ursu:( rip
|
sa se odihneasca in pace , asta este pretul platit pentru viteza...si pe care multi alti il vor/vom plati.
|
R.I.P......
condoleante familiei.... |
Condoleante familiei !!r.i.p
|
............................
|
Dumnezeu sa-l odihneasca..
Condoleante familiei si prietenilor..:sad::sad: |
Quote:
Pacat ca sa dus de tanar , Dumnezeu sa-l ierte ! |
Quote:
in schimb sunt foarte multe serpentine, la munte, unde lipsesc cu desavarsire parapetii, te duci direct in prapastie....la noi ca la nimeni. |
Nu pot sa inteleg cum ai plecat dintre noi chiar acuma cand erai atat de fericit ca ai urs chiar ursi si tii faci asa cum ti-ai dorit u din totdeauna. imi pare atat de rau...:cry::cry::cry: Ai plecat de la garaj atat de fericit incat nu ma puteam gandi ca se poate intampla ceva atat de rau... Nu am sa uit niciodata zambetul pe care mi l-ai lasat inainte sa pleci!!! Dumnezeu sa te primeasca langa El si sa ai grija de toti cei dragi pe care i-ai lasat in urma ta! Odihneste-te in pace!:cry::cry::cry: NU TE VOM UITA NICIODATA!!!:cry::cry::cry: Condoleante familiei!
|
Odihneste-te in pace ...
|
Quote:
|
Prea repede a plecat dintre noi...:sad:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca in pace. Vestea asta mi-a cam luat cheful de viteza. Daca se poate intampla asa ceva intr-o masina de 100.000E ....in cazanul meu de 16 ani nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla.... :sad: |
Quote:
|
Stie cineva daca avea topic de prezentare pentru Porsche?..as vrea sa stiu exact ce model era..spun unii, cunoscut pentru ca atenteaza la viata proprietarilor..:???:
Si daca are cineva o poza cu el de cand era in viata, ca multi poate nu l-au cunoscut. |
1 Attachment(s)
Da, era un Porche 993 cabrio, avea topic cu ea pe Bmwclub.
Astazi la 14:00 e inmormantarea. In poza e cel cu tricou albastru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca...:(..condoleante familiei..
|
D-zeu sa-l odihneasca in pace si condolenate familiei!
Inca nu pot sa cred. M-a sunat la 16.00 inainte de accident sa ma duc sa vad un M3 E36 pe Bulgaria sa-l cumpere pentru motor sa-l puna pe urs cu turbo. :( |
odihneasca-se in pace! chiar zilele trecute citeam topicurile lui, pacat ca s-a mai stins un om intr-un mod atat de brutal
|
Foarte bine că aţi pus şi o poză cu el, să-şi amintească toţi de el aşa cum era!
Dumnezeu să-l ierte ! :sad: |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
Cand am inceput sa citesc topicul am ramas fara cuvinte despre masina..dar cand citesc mai jos am ramas Mut....Dumnezeu Sa-l Ierte..Si condoleante Familie:cry::cry::cry::cry:
|
Dumezeu Sa-L Odihneasca in pace :(
|
Dumnezeu Sa-L Odihneasca in pace
|
Pacat !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei ! |
pacat ... RIP ...
|
Pacat, s-a dus prea tanar.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
Condoleante familiei ! :(
|
Toata lumea regreta unul din "noi" cei care stam aici pe forum,radem,glumim,prezentam masini,facem combinatii,ne ajutam reciproc !!!
Imi pare nespus de rau ca inca unul dintre noi a plecat ! am inteles ca era un baiat de nota 10 (nu il cunosteam personal) insa totusi pot sa spun ca nici nu a procedat destul de ok si nu a pretuit viata atat de mult incat sa intre intr-o curba cu 200 la ora !!! aseara vorbeam cu Florin Nfs de el.. Repet imi pare rau de el...dar nu inteleg de ce a trebuit sa intre in curba aia cu 200...totusi era o viteza destul de mare !!! Condoleante familiei (in momentul de fata si bunicul meu asteapta o operatie la inima care este destul de grea datorita faptului ca are diabet si in familia mea este o mare tristete pentru ca nu stim daca va reusii operatia, dar sa am un deces in familie,nu as dorii nimanui ) Viata e dura cu noi toti cand unul din noi pleaca !!! Dedic melodia pe care am plans cand l-am pierdut si pe Micutsu baiatului despre care se vorbeste pe acest Forum de cateva zile bune !! https://www.youtube.com/watch?v=P9NiFFZ9tNE |
D-zeu sa il odihneasca in pace.
Imi pare rau pentru pierderea unui baiat drag , respectabil si bine crescut. Condoleante familiei si multa tarie psihica pentru trecerea prin asemenea clipe grele. |
Dumnezeu sa-l ierte....
|
Pacat ca ai plecat asa de tanar!! Dumnezeu sa-l odineasca in pace!!R.I.P
|
Am citit toate paginile topicului si simt ca nu mai am chef de nimic,am fumat cred ca juma' de pachet si stau ca prostu' pe scaun in fata monitorului gandindu-ma sa-mi raspund la o intrebare ce ma macina rau de tot: De ce?
As fi fost fericit sa il vad pe Roby postand aici aceste cuvinte valabile in cazul meu in urma unui accident pe care l-am avut,era sa intru sub un tir care desi era parcat de ceva vreme pe strada unde eu am avut accidentul riscand sa intru sub el si nu in bordura,gard si inapoi pe sosea cum s-a intamplat defapt. Am vazut moartea cu ochii mei,dar spre uimirea mea...pe mine ea nu m-a vazut.. Sper din toata inima ca acolo sus au venit dupa tine si "sufletele" masinilor tale mult iubite si ca esti fericit conducandu-le la nesfarsit,ca aici pe pamant noi nu ne putem gandi decat ca esti intr-un loc mai bun! Nu iti spun ADIO ca suna urat mai degraba un LA REVEDERE! |
R.I.P. :(
|
Dumnezeu sa-l ierte....
|
|
Ar trebui inchis topicul.
|