![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
Quote:
btl-ule frate intra sa vb ca inebunesc |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
BTL cu ce o lustruiesti mereu???:D ca e foarte sclipitoare...cu ce ai vopsit capacul si filtrul de aer cromat???:rolleyes2
|
De lustruit o lustruiesc cu o pasta, o au colegii de la servici.dar problema nu e pasta ca si aceea nu tine f.mult timp pe masina, eu o spal daca trebuie si de 3 ori pe zi,daca i sa ploua,sau se pune praful sunt dependent si maniak pe curatenie.Te referi la capacul de la culbutori?daca e acela nu e vopsit e cromat la fel ca si cel de aer,restul sunt vopsite la vopsitorie la noi la reprezentanta Dacia.
|
Vreau sa-i rasp.si lui Cata cu referire la exclusivisti:D,pe langa cei cu 1300 si acceptam si pe cei cu in 10 dupa 13,sa fie 1310,doar tot de-ai nostri sunt,sincer cu mana pe inima am si uita de 1310,sa ma scuze daca am gresit:lol:.Imi asum raspunderea pt cele spuse:D
|
1 Attachment(s)
cumpar jante Aro 10,astept oferte si v-am atasat poze\sa vedeti modelul de care am nevoie
|
imi poate spune cineva ce denumire au jantele de aro 10 cum sunt ale lui Bogdan sau ce initiale sunt scrise, sau cod de pe jante,ca sa pot da la cineva sa pot cumpara jante noi ,ca mai sunt un model acela fiind perpendicular cu solul nu bombate spre interior,astept raspunsuri.
|
Quote:
am eu un carburator dublu corp. . . daca vrei trimite`mi o poza ceva. . da`mi un pm cu id`ul tau de mess. apropo... pune o cutie 5 trepte.. trage altfel;) |
Gasesti la dezmebrari borduri de CN sau in targuri, ca si pret nu stiu,nu cred ca e mult .daca vrei sa pui cutie in 5 trepte la 1300 parerea mea e ca nu are rost nu trage mai bine si ai un consum m ai mic,si eu am avut dar am revenit l cea cu 4 care e sfanta,lucreaza f.bine la viteza si in turatii si parerea mea referitor la consum e chiar bun.Ce marca e carb.dublu corp?Id-ul de mess [email protected].
|
Un astfel de set de jante avea AYG.Vorbeste cu el,nu stiu daca le mai are sau le-a vandut deja..:rolleyes2
|
eu mi`am pus o cutie cu 5 trepte si is fff multumit de ea...
acuma i`am schimbat segmenti (din cauza unei buji..) si merge perfect, nu am probleme.. numai ca inca 6 luni sta pe tusa pana fac carnetu...dar pana atunci vreau sa mi`o aranjez... |
:DMerci mult Bogdane pt informatii,da-mi te rol link-ul lui AYG,ca nu stiu cine e.Si eu atept un rasp acuma de la cineva ca o zis ca are 5 buc cu 300 ron:shock:
|
btl-gordini - ti-am dat add in lista de messenger..
|
Stiu ca erai azi cand am intrat eu la servici,dar nu am stat mult ca am plecat acasa,poti sa ma intrebi ce vrei,pa,pa
|
Quote:
|
Cam cat is jentile alea de aro 10 ?:>
|
Siner nu stiu,depinde de fiecare om undeva intre 200 si 400 ron,dar eu nu imi mai imi pun de aro ca le-am am toate de canada late si le vopsesc albe
|
and inele cromate pt jante de dacia sunt chiar cele de pe BTL sunt in stare .fbune,nu sunt zgariate,80 ron
|
1 Attachment(s)
V-am pus si o poza cu inelele
|
cat esti dispus sa mai lasi la ele ca poate le iau eu
|
Mem-ule nu mai las din ele ca si asa daca le mai trimit nu mai cumpar nici un cauciuc de banii aceia:shock:, o sa va pun si poze cu jantele vospite in alb:D,arata mai binecu ele asa:D
|
btl...ma ajuti si p mn sa imi fac o evacuare la masina ca a ta??
|
btl cat te-a costat evacuarea la gata ?
|
4 Attachment(s)
niste poze de spionaj si cu distractia de simbata
in rest il las pe BTL sa va prezinte noul look a lui BTL (greu de stiut cind e vb de masina si cind de proprietar) |
6 Attachment(s)
CAT-ul are dreptate,s-a lucrat intens sambata si s-a lucrat in paralel la 3 masini deodata,:shock:cu adevarat o echipa de nadejde,dar pana in dupa masa sau finalizat toate 3,cum de altfel era si de asteptat:lol:,nu lasam lucrul neterminat.Si dupa cum zicea si CAT v-am pus pozele cu noul look al jantelor mai de ralieeeeeeeeeeeeee,e vb unui coleg de servici.:D
|
ce cartier minunat, tre sa dau si eu o tura, sa va vad la munca, bravo !:D
|
2 Attachment(s)
duminica in targ(tiganime) ! cine poate sa imi zica ce`i asta ?:D
|
Pfff.....super treaba faceti voi 3 acolo,va invidiez :D.BTL-ule a iiesit superb masina cu noile jante pe fatza si vopsite albe.Tzineti-o tot asa...
|
nu stie nimeni ?:((((((((((
|
BTL de unde ai luat proiectoarele cu spatele nichelat?? imi cumparasem si eu un set dar cu spate din plasti si oricum le-am avut 2 zile ca apoi am fost la ITP si acasa cineva m-i le-a spart
|
BTL f frumoasa masinuta ta,imi place dar mai taie-i din arcurile fata ca sta ridicata de fata si nu da bine, in rest e frumoasa foc!:P
|
BTL-ule foarte frumoasa cu jantele albe imi place foarte mult!!!!!
adu-i aminte lui FNM sa imi dea add !!!!ms abea ast sa o termin si eu pe a mea :d multa bafta |
eu abea astept sa imi iau carnetu :))
|
BTL-ule cati metri de colant ai cumparat?:?::?:
|
3 Attachment(s)
pun si eu pozele cu jantele lui btl si trebuie sa zic ca arata superb si jantele dar si masina in totalitate
|
Vreau sa le rasp.tutoror ce mi-au scis,Evelino te ajut nu-i nici o problema,Florine din cate stiu e un manometru de benzina un model f.vechi ce merge doar cu niste tevi cum sunt cele de frana se foloseau la tractoare,sincer vb,si eu am unul doar ca e de ulei si te asteptam in spate aici la noi.:lol:
Joke,proiectoarele am dat pe ele 50 ron din oras de la mine nu sunt cu spatele nichelate sunt negre in spate si marginea e nichelata si eu am spart 2 randuri de sticla le aveam galbene si am fost la geamuri si mi-au taiat 2 cercuri de sticla cu 5 lei, is ta mult mai bine cu ele asa.si scapi ieftin iti va sta bine:shock: iti pun eu o poza cu ele sa le vezi mai bine Schumi am vb cu CAT si te rezolvam cu mutatie Asa e Bolidule tre sa mai tai,am mai taiat dar mai trebuie,ms oricum de precizare.:D |
Dak dungile erau drepte era mult mai bn.
nush dak ti sa mai spus dar taie repede din arcuri si sa vezi dupaia ce masina nervoasa ai!:D |
O sa le tai si arcurile,sa vad ca am mai taiat 2.5 spire si s-a coborat f.putin,dar vroiam sa mai tai si acesta va fi urmatorul pas si cel cu decuparea la capota sa vina aerul direct in filtru de aer:-P
|
aha am inteles deci astea sunt tot cele vechi galbene! mi-ai dat o idee buna am sa fac si eu la fel dar bat tot asa??cand am vazut proiectorul meu acasa spart am fost suparat o zi intreaga pentru ca abia imi venisera am asteptat 2 saptamani ca nu se gaseau pe aici!
|
Quote:
|
pe bune daca nu asa sa intamplat masina sta acuma la fel,si intr-oparte e taiat 2.5 spire si in partea cealalta,oricum cand le tai dinoule masor la fel si apoi le tai cand stiu care dimensiunea buna,daca ai ceva informatii cu privire la arcuri sa-mi zici,ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning