![]() |
Re: Time Squad
Aveti si felicitarile mele!
Bafta in continuare si tineti-o tot asa! |
bravo la bogdan...poate ar trebui vandut 205 si sa iei un 4x4 ca am vazut ca"te tine" un picutz:)
nu stiu de ce nu a fost timpul mai bun - dupa cum s-a vazut trebuia sa fie mai in fata |
razvi poti conta pe asta :D
|
Quote:
|
|
Haha :lol: ... fain...
Apropo, bravo Time Squad pentru cupa indragostitilor |
Şi, ca orice īn videoclip al unei trupe hip-hop care se respectă, din peisaj nu puteau să lipsească maşinile, cele folosite la filmări aparţinānd clubului local Time Squad. http://www.ziarulclujeanului.ro/noca...n_cartier.html
|
U A U :-| :headache: :silenced:
|
Nice .....sa vedem video clipul !
|
Quote:
|
interesant....
|
aveti ... televizor... hai ca vin eu cu o super oferta de televiziune dijitala:P
scuze... dar de cand aveti Trabant in TimeSquad?? |
Shefule nu Trabantul e in Time Squad...Alexandra e membru Time Squad...Trabi-ul e doar masina ei ;)
|
scuze :) nu am stiut ... dar arata mortal :)
|
Time sqaud ii un club din cluj cu multe trabi ? :)))))
|
Nu dar in cazul in care te vom primi,al tau va fii al doilea!
|
Quote:
|
Quote:
|
¸,.-~`' ` '-,..-~` , .-`˜
/-. .--. ` - .' `-....-`` ',ø| ( ø) \`-,`` ' `` ` -. ,(###)`-.```` \ ` - . ` -, '-.'-.....- '\ ,-˜ '-......-~˜ ` -..__.} |˜..¸ ¸,-˜ /: '-, / ,: ;| `-, ,--. ,' ;: : ', `. '....-~`` ' ' -..¸ ,' : \ ' , `` , - ` ``-.....; ,... `-.._ ``-....\ ˜;-...-`` ____| . |-...__.. ˜/`-._ '``, '-, Paste Fericit ,' ``- ..' `-, `-. , all the best from SmokeDesign , Smoke out |
ce monstru ne-ai pus acolo ma......
|
e un iepure in calduri mah .. nu stii tu d'alea :)
|
Nu e un iepure luat de o masina .... :)
|
ideea conteaza :)))
|
Mersi Smoke sarbatori fericite si tie si tuturor de pe forum!
|
Da...Sarbatori Fericite !!!...pofta buna SHEFU' !!!
|
Somn usor sefu" parca ziceai ca vrei sa dormi,sau te-ai razgandit?
|
frumos subaru ...Felicitari bogdane
|
Am inteles de la cativa baietii din cluj ca in TS intra doar cei care au bani si masini cat de cat scumpe.
E adevarat? |
nu is membru, nici nu vreau sa fiu... da' ti-ai facut o impresie gresita despre ei... subaru, evo si mai is cateva care-s mai scumpe, in rest...
|
Am spus cat de cat scumpe, nu foarte scumpe. Pai din cate mai stiu eu mai este
Ocatvia aia albastra, Almera si cam atat ca nu stiu prea multe masini din TS |
si almera si octavia ti se par masini scumpe????.......is masini frumoase si de calitate masini scumpe si fitze daca vrei sunt bentley si alea exemple de genu....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
toti din ts spun ca clubul lor e bazat pe prietenie! la fel ca si Moto Maniacs, OutlawZ! te-ai lamurit? |
Quote:
|
Salut.Baietii au incercat sa te lamureasca si partial au si reusit.Nu este un club de oameni cu bani si doar masini scumpe si acesta nu este criteriul de intrare in club.Da intr-adevar sunt cateva masini scumpe si ceva oameni cu bani in club dar totodata avem si un trabant si un renault 5 decisunt cam jumi-juma,iar intrarea in club se face prin invitarea unei persoane de catre membrii fondatori asta binenteles dupa ce respectiva persoana i-si face cunoscuta intentia de a adera la club.Sper ca am reusit sa te lamuresc.Multa bafta!
|
Ok am inteles. merci mult
|
danutz ai fost foarte subtil
|
Quote:
am zis adevaru! |
Cele mai bune explicatii,si cluburile bazate pe prietenie au tot respectu,si daca tot am inceput sa scriu,vreau sa iti multumesc razvi,nuiu,szili(motivul daca il vrea cineva ....o sa isi deie seama )
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning