![]() |
is curios cu cat il plateste pe sobolanul care ii scrie textele :) nu de alta.. dar din ce se vede in poze si in filme.. fata asta abia trece strada de una singura. parerea mea
|
eh, ce mai conteaza. noi sa fim sanatosi.
hai craciun fericit si la multi ani. cum e vremea pe la iasi? ca pe aici nu am apucat sa ma dau pe gheata (cu masina adica) :wink: |
Am si eu o intrebare pentru Blonda.Dak tot zice k ea e cea din film.Cum ii chiama pe Profeti sau care sunt poreclele lor.
|
eh si tu acuma
Quote:
apropo MC Mate - felicitari pt ideea cu videoclipul (am inteles ca tu ai fost tartoru :twisted: ) |
Re:
Quote:
Baietii, care isi trag piesele la prietenul meu in studio sunt Lucian (Jock) si Moshu' (Nini). Satisfied ? :P |
Re:
Quote:
Important e ca a iesit un super clip, nu ca am eu un neuron singuratic. Apropos, sa stii ca neuronul mai si stranuta din cand in cand, dovada fazele cu Opteron ;) La multi ani ! |
Ideea a fost a mea si cu ajutorul baietilor am ,,puso'' in practica :D
Astazi cred k voi vedea pt prima data Videclipul in varianta aproape finita. |
Re:
Quote:
Cuba - vb., ind. prez. 3 sg., (a bate cuba)expresie din popor folosita de obicei dupa anumite obiective indeplinite. de acum foloseste dex-ul cand vrei sa dai o replik. Nu te mai lua tu de toti ca asta nu e un forum in care fiecare se da mare asa cum faci tu. si inca odata iti dau un sfat ca intre prieteni (DA-TE JOS DIN POM!!!) |
Ce-aveti ma cu fata? CE RAI SUNTETI.......
PEACE :peace: |
Bruneta nu zice nimik ?? :D
|
Bruneta nu zice nimik pt ca nu e Blonda ca donsoara' .
Si inca ceva pt tine Blondo' : Tu ai bad-uri pe hard sau nu suporta placa de baza sistemul pe care zici tu ca-l ai in cap ! Respect pt bruneta...am auzit ca s-a combinat cu Lucian (Jock) (unul din profeti) |
jock e fratele lui Mosu ?
|
Posibil :D
|
ZoliaT : off-topic .... (excludem faza cu blonda pt ca trebuie sa ii acordam dreptul la replica) |
tipa a venit sa se scoata...ce e rau in asta? ca e in pom...nush daca e treaba mea sau a altcuiva....e doar treaba ei.
|
Si eu pot sa-mi fac user nou si sa spun ca sunt bruneta din videoclip, mare smecherie...imi miroase rau a caterinca si cred ca si asta e...penal, altceva nu aveti de facut?
|
mmmmm da
ce va apucat fratilor? lasati fata in pace foarte bine ca sa urcat si ea in cry kit ca nu ia rup portiera :) ***************** si eu am avut o sapca nike care am aruncat-o dupa ce am facut cerculete cu spatele cu o dacie 1310 si nimeni nu ma vorbit pe forum :) asa ca blondo mai subtire ca aici nimeni nu se da mare sau destept ca daca e sa o dam in calculatoare si ce incerci tu sa explici pe acolo nu ai nici macar jumatate din cunostintele mele in domeniu si a multor altora de pe forum PS: Sper sa nu pui la suflet ce am zis dar eu prefer sa spun totul pe fata nu sa o iau pe ocolite (THAT`S ME :wink: ) ZoliaT : 1. hmmm. juma de avertisment 2. completeaza-ti profilul cu varsta |
apropo daca sa format o impresie proasta despre mine sa stii ca sunt un baiat de treaba care te va ajuta intotdeauna daca se strica , calculatorul tau sa-ti las un numar de telefon sau o adresa de mail sau un site ce vrei tu :P :P :P :P
by the way ReSpEkT NSL |
Mha de Profetii strazii mai stie cineva ceva ?? sau acuma se vb numai de \"blonda\" !!
|
Mah profetii momentan cauta un bairam ceva pt revelion !
au zis ca a iesit marfa videoclipul si ca dupa sarbatori spera sa apara la televizor !!! |
ok !! se pare ca dupa sarbatorile de pasti !! mai stie cineva ceva ??
|
Am vazut videoclipul in forma finala acum 2 saptamani si a iesit super misto + k in videoclip la faza cu cerculetele au dat si un pic din zgomotul motoarelor peste melodie.Asteptam sa apara pe sticla
|
Pai si cam pe ce data o sa apara????
Nu poti sa-l pui si tu aici??? |
de vazut l-am vazut si eu, dar ma intrebam daca o sa apara pe Tv !!
|
care-l are sa-l puna pe forum sa-l vedem si noi
|
Ascona-gsi nu stiu unde ai vazut videoclipul,dar dak l-ai vazut zine si noua ce impresie ti-a lasat.
Nu cred k are cineva videoclipul in afara de trupa |
L-am vazut de la trupa, e frumusel videoclipu ! dar sa vedem cum da pe TV.
|
Votati trupa aici http://www.rba.ro/compilatie/ k sa vedem videoclipul cat mai repede
Profetii Strazii |
Nu uitati, dupa ce dati voteaza, apasati si sus unde scrie CONFIRMA VOTUL.
PROFETII STRAZII - SPUNE-MI TOT CE VREI |
1 Attachment(s)
Iata si Videoclipul.In curand pe TV K lumea
|
1 Attachment(s)
Iar asta e programu cu care puteti vedea clipu, deoarece este in format FLV.
|
marfa dar video este filmat in iarna si sunt cam gros imbracati baietzii , mie asa mi se pare , si inca o chestie , se vede nr la BMW Seria 3 cu nr de bacau ..... :)
|
Ata ete.A fost realizat cu bani putini iar contractul cu casa de discuri l-au prins acum cateva luni.Urmatorul clip va fi mai bun si vor fi si banii casei de discuri.Pana atunci ne multumim cu asta.Bafta
|
mie mila de cei 12 MB pe care i-am facut cu trafic cu toate ca am 6 GB :D
glumesc... pt Romania e bine zic eu |
versuri stas pentru industria muzicala romaneasca
cine si-a rupt masinile a facut-o pentru 10 secunde intr-un clip desi cu siguranta meritau mai mult intr-un cuvant : BLEAH |
... ca si filmarea pentru Baieti Buni :lol:
|
tare filmuletul
mai apare o masina nsl in videoclipul lau bling bling |
:lol:
|
adevarat s-au cam invechit cerculetzele astea.incercatzi si voi ceva mai nou.mai multa adrenalina.ceva long drifturi prin oras,aglomeratzie ,altceva :cry: .si in plus cred ca fetele alea habar nu au ce tractiune aveau masinile alea:)))),ca si cameramanul cu zoom-ul:))!! va pupa ciolo
aprecierea asta era facuta pentru videoc de la prima pagina cam aiurea e cearta asta pe la voi .altceva nu avetzi de facut? iubitiva mult:)))). ford 1,6 power by a garnitura de chiuloasa arsa:)) |
no comment ...! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning