Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   FEMEI + MASINI = FILMARE ! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/2835-femei-masini-filmare.html)

TheSinner2 25-12-04 20:31

is curios cu cat il plateste pe sobolanul care ii scrie textele :) nu de alta.. dar din ce se vede in poze si in filme.. fata asta abia trece strada de una singura. parerea mea

COObra 25-12-04 22:26

eh, ce mai conteaza. noi sa fim sanatosi.
hai craciun fericit si la multi ani.
cum e vremea pe la iasi? ca pe aici nu am apucat sa ma dau pe gheata (cu masina adica) :wink:

MC Mate 26-12-04 00:21

Am si eu o intrebare pentru Blonda.Dak tot zice k ea e cea din film.Cum ii chiama pe Profeti sau care sunt poreclele lor.

COObra 26-12-04 09:45

eh si tu acuma
Quote:

adicatelea 2x512 KB cache=1 MB
dupa mintea ei ar trebui sa zicem de acum incolo ca avem doar o roata la masina ca de e 1x4=4
apropo MC Mate - felicitari pt ideea cu videoclipul (am inteles ca tu ai fost tartoru :twisted: )

tricky_joint 26-12-04 15:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Am si eu o intrebare pentru Blonda.Dak tot zice k ea e cea din film.Cum ii chiama pe Profeti sau care sunt poreclele lor.

Desigur Mate !
Baietii, care isi trag piesele la prietenul meu in studio sunt Lucian (Jock) si Moshu' (Nini).
Satisfied ? :P

tricky_joint 26-12-04 15:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
eh si tu acuma
Quote:

adicatelea 2x512 KB cache=1 MB
dupa mintea ei ar trebui sa zicem de acum incolo ca avem doar o roata la masina ca de e 1x4=4
apropo MC Mate - felicitari pt ideea cu videoclipul (am inteles ca tu ai fost tartoru :twisted: )

Inca un lucru ! Multumim Mate pentru efortul facut de a aduce bestiile de masini la filmare ! A iesit super bine pentru un eveniment organizat practic ad-hoc. Wow, ce cuvant am putut sa zic....ad-hoc, ce-o fi aia ? :D

Important e ca a iesit un super clip, nu ca am eu un neuron singuratic. Apropos, sa stii ca neuronul mai si stranuta din cand in cand, dovada fazele cu Opteron ;)

La multi ani !

MC Mate 26-12-04 16:35

Ideea a fost a mea si cu ajutorul baietilor am ,,puso'' in practica :D
Astazi cred k voi vedea pt prima data Videclipul in varianta aproape finita.

Ali G 27-12-04 09:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tricky_joint\"
Quote:

Originally Posted by \"Ali G\"
Mah eu am fost acolo si faza cu sapca .... nu trebuia aruncata dar ....e blonda s-a ras 10 min dupa faza aia. ca si faza cand se intalnesc ele doua,intre masini, daca ascultatzi bine se aude cand li se spune sa bata cuba dar vedeti ce a iesit :P pacat ca nu prea gandeau ca in rest .......

Buna, sunt blonda ! Poti sa repeti, te rog, ca nu am inteles subtitrarea. Intre timp adu niste apa plata cu lamaie, poate pana atunci o sa invatzam ce inseama CUBA :P.
Referitor la viteza de compilare, afla despre mine ca sunt bine, sanatoasa, sunt dotata cu un procesor OPTERON pe 64 de biti, cu cache de 512 kB, si pot sa merg singura pe picioarele mele, atata timp cat nu trantesc usi de tramvai 41 sau autobuze 368. In momentul filmarii nu prea eram atenta in jur, pentru ca faceam streaming direct de pe net si aveam si de ars un CD la 52x cu buffer underrun, deh...blonda...multitasking, multiuser, dar ma rog, nu cred ca stii bancul, n-are rost :P:P:P:P
Numai bine, sanatate, si upgrade-uri pline de lumina, fericire, si GHz balonatzi la stomac.

Semneaza: BLONDA UCIGASA DE SEPCI (rosii, cu alea verzi chiar sunt prietena, mergem si la bere). :D

Buna blondo'(Alina parca nu?) esti sau te crezi foarte desteapta! scuze esti la un nivel foarte inalt fata de noi (da-te jos din pom!)

Cuba - vb., ind. prez. 3 sg., (a bate cuba)expresie din popor folosita de obicei dupa anumite obiective indeplinite.

de acum foloseste dex-ul cand vrei sa dai o replik.
Nu te mai lua tu de toti ca asta nu e un forum in care fiecare se da mare asa cum faci tu. si inca odata iti dau un sfat ca intre prieteni (DA-TE JOS DIN POM!!!)

Mr.Nice 27-12-04 10:33

Ce-aveti ma cu fata? CE RAI SUNTETI.......

PEACE
:peace:

ascona-gsi 27-12-04 17:04

Bruneta nu zice nimik ?? :D

Ali G 27-12-04 17:58

Bruneta nu zice nimik pt ca nu e Blonda ca donsoara' .
Si inca ceva pt tine Blondo' : Tu ai bad-uri pe hard sau nu suporta placa de baza sistemul pe care zici tu ca-l ai in cap !
Respect pt bruneta...am auzit ca s-a combinat cu Lucian (Jock) (unul din profeti)

ascona-gsi 27-12-04 22:23

jock e fratele lui Mosu ?

MC Mate 27-12-04 22:55

Posibil :D

TheSinner2 28-12-04 02:38

ZoliaT : off-topic .... (excludem faza cu blonda pt ca trebuie sa ii acordam dreptul la replica)

morghen 28-12-04 19:41

tipa a venit sa se scoata...ce e rau in asta? ca e in pom...nush daca e treaba mea sau a altcuiva....e doar treaba ei.

Bogdan_16v 28-12-04 20:48

Si eu pot sa-mi fac user nou si sa spun ca sunt bruneta din videoclip, mare smecherie...imi miroase rau a caterinca si cred ca si asta e...penal, altceva nu aveti de facut?

fratele lu` alex GMZ 29-12-04 02:52

mmmmm da
ce va apucat fratilor?
lasati fata in pace foarte bine ca sa urcat si ea in cry kit ca nu ia rup portiera :)

si eu am avut o sapca nike care am aruncat-o dupa ce am facut cerculete cu spatele cu o dacie 1310 si nimeni nu ma vorbit pe forum :)
asa ca blondo mai subtire ca aici nimeni nu se da mare sau destept ca daca e sa o dam in calculatoare si ce incerci tu sa explici pe acolo nu ai nici macar jumatate din cunostintele mele in domeniu si a multor altora de pe forum

PS: Sper sa nu pui la suflet ce am zis dar eu prefer sa spun totul pe fata nu sa o iau pe ocolite (THAT`S ME :wink: )

ZoliaT : 1. hmmm. juma de avertisment 2. completeaza-ti profilul cu varsta

fratele lu` alex GMZ 29-12-04 02:55

apropo daca sa format o impresie proasta despre mine sa stii ca sunt un baiat de treaba care te va ajuta intotdeauna daca se strica , calculatorul tau sa-ti las un numar de telefon sau o adresa de mail sau un site ce vrei tu :P :P :P :P

by the way ReSpEkT NSL

ascona-gsi 29-12-04 10:09

Mha de Profetii strazii mai stie cineva ceva ?? sau acuma se vb numai de \"blonda\" !!

MC Mate 30-12-04 12:34

Mah profetii momentan cauta un bairam ceva pt revelion !
au zis ca a iesit marfa videoclipul si ca dupa sarbatori spera sa apara la televizor !!!

ascona-gsi 18-01-05 23:09

ok !! se pare ca dupa sarbatorile de pasti !! mai stie cineva ceva ??

MC Mate 19-01-05 00:22

Am vazut videoclipul in forma finala acum 2 saptamani si a iesit super misto + k in videoclip la faza cu cerculetele au dat si un pic din zgomotul motoarelor peste melodie.Asteptam sa apara pe sticla

shadow 19-01-05 09:18

Pai si cam pe ce data o sa apara????
Nu poti sa-l pui si tu aici???

ascona-gsi 25-01-05 23:43

de vazut l-am vazut si eu, dar ma intrebam daca o sa apara pe Tv !!

200SX 26-01-05 10:39

care-l are sa-l puna pe forum sa-l vedem si noi

MC Mate 26-01-05 23:03

Ascona-gsi nu stiu unde ai vazut videoclipul,dar dak l-ai vazut zine si noua ce impresie ti-a lasat.
Nu cred k are cineva videoclipul in afara de trupa

ascona-gsi 27-01-05 19:48

L-am vazut de la trupa, e frumusel videoclipu ! dar sa vedem cum da pe TV.

MC Mate 24-03-05 22:46

Votati trupa aici http://www.rba.ro/compilatie/ k sa vedem videoclipul cat mai repede

Profetii Strazii

MC Mate 25-03-05 10:04

Nu uitati, dupa ce dati voteaza, apasati si sus unde scrie CONFIRMA VOTUL.
PROFETII STRAZII - SPUNE-MI TOT CE VREI

MC Mate 03-06-05 12:21

1 Attachment(s)
Iata si Videoclipul.In curand pe TV K lumea

MC Mate 03-06-05 12:25

1 Attachment(s)
Iar asta e programu cu care puteti vedea clipu, deoarece este in format FLV.

sil4tuning 03-06-05 13:04

marfa dar video este filmat in iarna si sunt cam gros imbracati baietzii , mie asa mi se pare , si inca o chestie , se vede nr la BMW Seria 3 cu nr de bacau ..... :)

MC Mate 03-06-05 14:05

Ata ete.A fost realizat cu bani putini iar contractul cu casa de discuri l-au prins acum cateva luni.Urmatorul clip va fi mai bun si vor fi si banii casei de discuri.Pana atunci ne multumim cu asta.Bafta

Bogdan_mb 15-06-05 23:08

mie mila de cei 12 MB pe care i-am facut cu trafic cu toate ca am 6 GB :D
glumesc... pt Romania e bine zic eu

blazeyblaze 16-06-05 03:26

versuri stas pentru industria muzicala romaneasca
cine si-a rupt masinile a facut-o pentru 10 secunde intr-un clip desi cu siguranta meritau mai mult
intr-un cuvant : BLEAH

RoSonic 16-06-05 08:12

... ca si filmarea pentru Baieti Buni :lol:

Pitu 04-08-05 00:02

tare filmuletul
mai apare o masina nsl in videoclipul lau bling bling

HolySoul 08-08-05 19:45

:lol:

ciolo_simplu 25-10-05 23:39

adevarat s-au cam invechit cerculetzele astea.incercatzi si voi ceva mai nou.mai multa adrenalina.ceva long drifturi prin oras,aglomeratzie ,altceva :cry: .si in plus cred ca fetele alea habar nu au ce tractiune aveau masinile alea:)))),ca si cameramanul cu zoom-ul:))!! va pupa ciolo

aprecierea asta era facuta pentru videoc de la prima pagina

cam aiurea e cearta asta pe la voi .altceva nu avetzi de facut? iubitiva mult:)))).
ford 1,6 power by a garnitura de chiuloasa arsa:))

AndreiNFS 08-11-05 18:40

no comment ...! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:01.

- Copyright 2026 4Tuning