![]() |
Re: Dacia IL 84 ELY
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S : Frumos fund are masina ta asa deschilota :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi masinuta a primit un mic upgrade :D...un condensator mai bun!
|
:headfones
|
Quote:
|
Quote:
|
SALUT.! Am citit toate com. si am fost atent la toate pozele pe care le`ai postat. Te respect pentru totate modificarile pe care le`ai facut masinii.! Am si eu o dacie din `96 si luna asta vreau sa ma apuc sa ii schimb motoru sa ii pun un 1.9 TDI de golf 3. Si dak tot dau bani la RAR ca sa ii schimb cartea si talonu` ma gandeam sa o si vopsesc si eram curios cat te`a ajuns pe tine vopseaua.?
|
Quote:
|
Dak tot am vazut masina un pic dezmembrata....m-am apucat mai serios un pic d ea si azi a fost grunduita si antifonata jumate (partea fata) si schimbate bucsile,2 pivoti,2 burdufuri la planetare si un furtun la frana.Maine urmeza sa montez basculele,planetarele....si ce mai e p'acolo!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce dimensiuni ai la cauciucurile de pe spate?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
e aproape gata....:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
merge treaba mergee.vezi ca nu mai are vopsea la piese :)) du'te si da comanda :d
|
1 Attachment(s)
Quote:
...ca de exemplu... |
moaa ce taree.esti golan de'abine'lea...si asa...interiorul la far nu vopsesti negru?trb neaparat sa iti mai fac o vizita :x
|
Quote:
|
Am cam luato si noi razna cu hale lupe......:lol::lol: cand or sa vada caschetari lupe in faruri de 1300,1310 ce or sa zica =))) va rugam datine talonul pentru verificare :))) stiu ca se ia permisu pentru modificarea la sistemul de iluminare .Oricum si eu mile pun pana la urma ce sa ne faca daca avem lumina si vedem carei problema lor :lol:
|
[QUOTE=DJBOSS;4948372]Am cam luato si noi razna cu hale lupe......:lol::lol: cand or sa vada caschetari lupe in faruri de 1300,1310 ce or sa zica =))) va rugam datine talonul pentru verificare :))) stiu ca se ia permisu pentru modificarea la sistemul de iluminare .Oricum si eu mile pun pana la urma ce sa ne faca daca avem lumina si vedem carei problema lor :lol:[/QUOTE
daca ne-am lua dupa ei ar trebui sa omologam si aerul din roti....si ti-ar lua talonul si daca ai avea praf pe plafon....:pissed: |
[QUOTE=cristy2084;4948388]
Quote:
|
[QUOTE=DJBOSS;4948412]
Quote:
|
o masina fara ceva ilegal pe ea nu arata bine...
|
ce se mai aude cu masina cristian?:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |