![]() |
Re: Vw Golf Cj32WOB
1 Attachment(s)
difera de la jante pe 14,15,16,17 etc. cum arata un cauciuc ex 225/40 pe 9j. nu e acelasi lucru. latimea difera si de la un producator de cauciucuri la altul.
se stie ca, unele modele de la Nankang, Falken, Toyo dau mai bine ca altele. chestia e discutabila. eu am avut 195/40/16 pe 9j si arata bine. :) pe fata poti sa mergi pe et25, et 20 e cam mult, cei 5mm te-ar ajuta foarte mult. masina de mai jos are 205/40/18 pe 9j, et 25 - si aripile nu sunt trase, doar putin roluite ( buza interioara de la aripa ). |
e frumos.. sa vina primavara si atuncea voi schimba gumele..mersi de sfat detman !!
|
1 Attachment(s)
am facut si bandou plin pe fata... am cumparat si un eleron care deocamdata e albastru ...poze mai incolo si cu eleronu...
|
LA MULTI ANI WOBULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
mersii ufooo!!!
|
1 Attachment(s)
the new number..:D
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina ai.felicitari.ce jante ai avut pe masina tu am avut si eu pe a mea. rh zw1 rosi 8.5j si rial nogaro 9j (numai ca ale mele erau pe 17)
|
da am observat ... deocamdata rialu lam scos la vanzare..la 17 sigur nu mai revin.. frumos golfu ..spor la schimbat jante ca si mine
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
wob gone wild...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lambo doors pe fata si suicide doors pe spate pe cand?
|
cat de curand si lambo
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=Dodger_;5396049]pune o poza si cu ce te-ai gandit tu ca o sa iasa, ca din pozele de mai sus nu-i prea clar[/
|
[QUOTE=Vladutzzz89;5396240]
Quote:
|
[QUOTE=Vladutzzz89;5396240]
Quote:
Spor sa ai! |
pe bune, pui lambo???
eu nu sunt fan fibra, nici lambo, nici suicide, nici wide body kit ... doar OEM+... dar trebuie sa tragi tare ca sa iasa ca si masina de sus, care ai pus-o. |
pune roti de suzuki vitara late!!
|
1 Attachment(s)
Cand o sa fie gata o sa fie ce trebuie!
Mai ales cum o sa fie spatele.... |
frumoase golfurile facute asa in 2 usi... sunt curios cum iese acesta, fiind in 4 usi.
|
pt asa ceva trebuie direct aer nu static :-)
|
merge si static:P
|
cam extrem si pt gustul meu..astept finalul
|
Din poza care ai avut-o ca idee iese prea extrem:lol:.Ramane sa vedem finalul :D
|
5 Attachment(s)
new toys ceasuri grile bord volan cu 3 spite distantier spate ..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
evazarile pe fata sunt aproape gata am prelungit si pe bara...o sa iasa ceva care imi place mie :)) grilele ceasu si volanu au fost luat la pret normal ca sa zic asa ...la pretul care le vinde toata lumea mic discount ca leam luat pe toate. pun si o poza cu spatele care ar trebuii sa iasa aproximativ la fel...si daca e cine din cluj cu o diagnoza sa imi adapteze cheia la noul ceas de bord..nu raman dator..
|
Quote:
|
Tot mai frumos arata golful acesta Vladutz..Bafta cu el in continuare...
|
Vrei sa bagi jante serioase daca faci evazarile asa :))
|
5 Attachment(s)
intre timp sa mai lucrat ceva la masina sa scos stergatorul pe spate ...fata e gata in proportie de 90% si ne-am apucat si de spate.sau mai montat niste manere cu mijlocul polish si ceasurile cele de 1.6..pe langa asta sa montat si clapeta si injectoare de pe 1.6 16v.
|
Frumos de tot, te-am vazut joi seara la mall, arata frumos :twisted:
|
Consumu care e cu noua clapeta si injectoare?E vreo diferenta la putere?
|
Quote:
|
Poti sa imi dai un pm cu pretul investitiei?
|
injectoare 200 de lei clapeta 200 de lei si 50 de lei strung sa fac o teava pt vid ce vine in clapeta.
|
Faina ma faina!
|
Saraca masina......
Pe spate ar fii cum ar fii... dar aripile fata nu sunt facute cum trebe'... Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning