![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
trebuia ca saracu tau motor era cam obosit
|
sooper tare...poate cineva sa mai explice inca odata cum se poate face bordul ptr 1310 cum are Tau si Dac...pls...va rog mult
|
eu nu intaleg un lucru si vreau sa mil spuneti voi
daca imi aleg un model de ceasuri de la inceput cum pot sa le aplic pe masina mea adika cum sa le fac? ast raspuns de la voi |
cine stie .. poate draq vinde ceasurile DAC`ului ;)
|
super munca s-a depus din cate vad pe aici...bravo baieti
dar vad ca nimeni nu s-a apucat de un bord de super nova?? ma refer la ceasuri...am o nova cu bord si ceasuri de supernova si iluminatul din fabrica nu prea este placut...as vrea sa fac ceva in privinta asta...a mai facut cineva asa ceva...un id de mess daca este cineva dispus sa imi explice ce trebuie sa cumpar si cum sa ma apuc de treaba... |
Ai facut o lucrare beton acolo. Te rog ai imbracat totul in alb sau ai vopsit ceasurile de bord.
Long live Dacia:lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
salut!!!
pt inceput, am o dacie 1300 din 79 cu bord tip O-O-O si tocmai am inceput sa imi modific si yo ceasurile de la bordul dacianei mele.... pt inceput pun aceasta poza cu noile folii facute cu ajutorul lui Trickz revin cu poze pe parcurs:D |
4 Attachment(s)
vin si eu cu poze cu bordul meu de 1300 modificat.cu plexiglas ci leduri albastre cred k a iesit ceva frumos.
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze....dar acum am bagat de seama k nu mere poza pe care am postato cu bordul meu:sad:
ce parere avetzi?:D |
depinde ce culoare are masina
|
pentru cei care au modificat ceasurile->cum ati facut?de unde ati luat autocolantele sau le-ati scos la imprimanta si le-ati lipit????????????
|
masina are culoarea alba, dar interiorul meu este in lucru, am facut o combinatie (gen tribal) intre alb si rosu......cat despre modificarea ceasurilor e alegerea ta , cum vrei sa le faci, cu hartie imprimata sau autocolant transluciu (care permite sa treaca lumina prin el), eu unul am folosit autocolant rosu si alb si le-am suprapus, din pacate nu am cu ce face poze k sa arat produsul final sau etapele pe care le am de parcurs:sad:
|
3 Attachment(s)
Varianta mea
|
3 Attachment(s)
si varianta mea de ceasuri. sper sa va placa.
|
Quote:
e chiar misto..imi place...da spre volkwagen...BRAVOO!!!:woowoo: VREAU SI EU :help: :D |
4 Attachment(s)
Cine Vrea Ceasuri De Bord Ca Ale Mele Relatii La Tel 0743795950
|
zi un pret, si dak include tot inclusiv ace
|
2 mil de fac ceasurile. cu ace luminate cu tot. relatii la tel 0743795950
|
boss_barosanu vreau si eu ceasuri ca cel din filmulete.Ceea ce vreau sa stiu e cum putem rezolva probl ...ca eu am nevoie de masina la serv....In timpu weekend-ului nu se poate ?da-mi un id de mess dc ai sa mai vb.Ms!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
M-am apucat si eu incet incet de bordul carutei mele. Am inceput cu o consola centrala de la un r18 si urmeaza sa fac ceva si la iluminatul consolei iar apoi ma ocup si de ceasuri. Poze:
|
De unde ati cumparat limbile alea indicatoare care se aprind ?
Eu am bord CN3 si are niste ace indicatoare de metal f. subtiri. |
frate sunt ace de ceasuri de supernova. si e chiar complicat sa faci ace luminate la ceasuri de dacie.
|
Quote:
|
ceasuri de nova gt..mai are cineva?postati dak mai aveti...am vazut cateva la inceputul topicului dar ma gandeam k mai sunt si altele...
bafta ! |
Quote:
|
Am o dacia 1300 si mi`am ales din prima pagina ce ceasuri as vrea sa imi fac .. as vrea sa stiu la ce dimensiune le scot la imprimanta sau cum se procedeaza ?
|
2 Attachment(s)
am facut si eu rost de o consola,sunt tare mandru de ea imi place la nebunie si se integreaza misto si am puso in continuarea aerotermei
|
Quote:
|
Salut , rog frumos , cine este amabil si poate sa imi posteze si mie poza/pozele cu urmatorul model de ceasuri . multumesc .
http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...&id=1627427520 |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Sal tau.re man,cu ai facut asa luminile?as vrea sa le fac si eu pe rosu,in leg cu piesele de care ai nevpoie da un msj.re man
|
Mi`am luat si eu niste ceasuri de dacia 1300 de la un remat le`am desfacut le`am curatzit .. si am o problema cu cel de kilometraj .. nu pot sa ii scot acul de la vitezometru .. stie cineva cum il pot scoate usor sa nu il stric sau care e metoda ? .. :shock:
|
Nu vreau sa stiu cum le-ai facut .. ca stiu . Vreau doar poza p care ai scoso la imprimanta !
|
fratilor cine vrea detalii despre ceasuri rel pe id-iul de mes ncs_ady4tuning. modific ori ce modele de ceasuri.de ori ce masina
|
7 Attachment(s)
Am facut si eu zilele trecute un bord... modelul asa a fost dorit de client.
|
Quote:
|
fratilor nu vreau sa ofensez pe niciunu dintre voi,apreciez munca depusa,dar am citit tot threadu si unde erau poze cu console adaotate doar doua au fost puse frumos si cu gust.daca tot ati pus mai oameni buni consolele alea de nu le-ati pus si voi drepte,de c enu ati mascat firele alea vesnic atarnand la saracu bord de dacie,gust mai fratilor?v-ati inhamat la un lucru faceti-l pana la capat frumos,nu?si inca ceva mai pe la final am vazut un bord,oribil,si aiurea pusa consola aia si murdar i interior,frate daca tot vrei sa faci o poza macar scutura si tu presurile alea ca nu vrem sa vedem pe unde ai umblat tu,pan ce mocirle,haideti oameni buni,e un forum dedicat masinilor modificate sub orice fel si al bunului gust,haideti sa dam dovada de asa ceva!inca o data mult respect pentru munca depusa,am furat cayeva idei de iluminare a bordului:),servus si nu'ma bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning