![]() |
Re:
Quote:
|
bine, te iert :P te-am vazut ieri in oras, si ii buna vopseaua ... binentele ca macar daca nu ai modificari majore la exterior macar trebuia sa ii dai o vopsea perlata :twisted: sau macar ceva... ROSU ! :P
|
Mah \"ZanDer\" are masina meseriasa mah, finisata calumea...acuma 10 min a trecut pe langa podul din marasti si l-am vazut mai deaproape...e misto 8)
|
1 Attachment(s)
.....
|
...nu stiu de unde o am ...dar mie imi place cum arata :lol:
|
2 Attachment(s)
8) fainutze loganurile ... doar ca nu sunt reale :cry:
|
1 Attachment(s)
:?:
|
CEVA POZE CU DACII LIBERTA MODIFICATE DIN ROMANIA NU AVETI NICI UNUL :?: :wink:
|
2 Attachment(s)
....
|
doare capu ce mai inventeaza astia :D :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
|
1 Attachment(s)
ca tot veni vorba : poza mult asteptata de unii : FULL BULLBAR TUNNING :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/24.gif tare poza, arata urat masina http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/24.gif
|
1 Attachment(s)
poate trebuia sa postez la tuning virtual :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
astept...noi incercari de tuning virtual :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ma nu-i frumos din partea ta :punch:
|
ai uitat ceva .... TURBO SPORT si BOSS
|
1 Attachment(s)
:twisted:
tiuning'' mioritic |
WOB asta intra mai rar da vine cu materiale bune 8)
la multi ani :oops: |
:)) hehe wob ii bestial :D
|
1. mersi de urari
2. intru rar ca lucru 10 h pe zi in bip mea 3. inca nu m-am hotarat sa imi iau un calculici acasa si asa ca .. numa cand ajung pe la net mai intru :) ... Piry fi fericit ca ma ai in zona 8) |
:)
|
1 Attachment(s)
pickup 8)
|
o stiam demult, mai este si brack si cabrio...doar tre sa le cauti sa vezi cat sunt de urate
|
1 Attachment(s)
DACIA stock la 23 000 Euro!!! :lol: :lol: :lol:
|
23 000 euro mi se pare un pret exagerat!!!!!!!!!!!!
|
exagerat sau nu ... ideea e de laudat, caci masina dupa umila mea parere, e uratzica, cel putin ca aspect caci altceva inca nu se cunoaste clar! :wink:
|
[/quote]
|
Quote:
ma nici mie nu imi plac dacile, dar masina asta cu alte jenti si semnu din fata scos nu ar fi urat deloc parerea mea... |
ultimele doua imagini is trucate, sunteti constienti da?
|
Re:
Quote:
Quote:
|
la dracul... cam scump 23.000 pt un virtual tuning
|
clar ca e virtual nu o sa scoata romanii asa ceva in vechi!!!ba poate peste 20 de ani!! :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
dacia la performatnele ei reale :)
demonstrate :lol: :arrow: |
oameni buni..sunt jalnice daciile astea....
dar daca voi vorbeati de tuning dacia....... am nevoie de turbo pe ea...cam la 120cp cine poate face treaba asta..si cam cat ma costa..dar e pe bune...fara glume de prost gust :roll: (mai bine arata dacia aia 1100 decat toate celelalte la un loc...apoi aia alba cu pragurile iesite in afara e dezastru...fara suparare) Astept oferte |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca vrei sa pui turbosuflanta cauta una sa fie de pe o masina cu cilindree apropiata de cea a daciei (Fiat Uno 1.3 Ie Turbo), nu pune in nici un caz de diesel, o sa ai turbo lag prea mare din cauza ca motorul pe benzina scoate mai putine gaze decat un diesel (+diferenta de cilindree), asta inseamna ca turbina va intra la turatii ridicate si nu te vrea ajuta prea mult. PS: iti trebuie si un intercooler o valva by-pass si un regulator de presiune pt benzina... astea ar fi niste modificari minime. ca sa ajungi la 120 CP ai nevoie de mai mult decat turbo... cu motoru' stock si plus turbo nu cred ca ar rezista la un boost mai mare de 0.9 bar nu uita ca o data cu o putere mai mare ai nevoie de o stabilitate mai buna si de frane pe masura. oricum... sanatate! |
si ceea ce ai zis tu la motor..cam cat ma costa..?
|
Re:
Quote:
un dublucorp (Weber, Solex, Dellorto) ar trebui sa gasesti pe la 100 de euroi second hand... depinde si la cine le gasesti cat despre turbosuflanta + celelalte aferente nustiu ce sa zic, suna la dezmembrari (chiar si inafara clujului) si intreaba (poate ai noroc sa gasesti)... :) asa informativ, acum vreo 2 luni cand cautam o suflanta SH de 1.6 TD am gasit la 1.9 mil daca chiar vrei sa te apuci de bagat bani in dacie, incepe cu suspensia :wink: |
lol turbo de 120 de cai vreu si eu unu daca vrei o suspensie pe dacia poti apela la mine sau la vlad :?
|
asa....zi'mi de suspensii...eu vreau sa'mi pun pe spate punte de R.fuego
am auzit ca se potriveste.E cumva pe discuri franarea? ..si sper ca e cu ceva mai lata(poate i'mi spuneti voi daca e asa) pei.....spuneti oferte de suspensii....dar nu niste ragalii...i'mi trebuie ceva bun......amortizoare bune.noi.sport...(iar de arcuri mi le fac eu rost..numai spuneti de pe ce masina merg..ca doar n'are rost sa le iau noi...sau le scurtez pe cele vechi_! :? .) astept pareri...oferte :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning