![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc!
Ma gandeam ca iau echipamentul pentru frig si il tin in masina, asa, in cazul asta, nu am decat sa vin direct imbracat de iarna, ca seara se lasa frigul groaznic. Legat de echipa gen comando, stiti ceva? Pentru ce era nevoie? Mai e nevoie de vreo persoana? In ce interval orar? |
Stiti daca se mai gasesc bilete pentru Zona Bronz la fata locului sau trebuie sa le cumpar online si daca cei cu bilete la Zona Bronz au acces la CNCA si Tuning Show pentru ca unii zic ca da altii ca nu si nu stiu ce sa mai cred.
|
am si eu o intrebare voi participa la car-audio. voi avea acces la zona de drift sau am nevoie de bilet?
|
Quote:
|
Quote:
dupa aia facem show... adica reality-show. iertare dar eram binedispus si pus pe glume... daca aveai raspunsul mai sus, ma gandeam ca nu strica un zambet... |
Un program pe undeva va rog.
|
exista acreditari foto? cum au fost la celalate evenimente de pana acum
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau ce traseu se poate lua pana acolo ? |
prin fata pe la izvor cred ca e ok
insa nu inteleg dece se fofileaza toata lumea in a spune ceva legat de legitimatile alea foto , da sau nu e asa greu? :???: |
In zonele de circulatie restrictionata, respectiv bucati de drum inchise, din spusele domnului Gratian, intrarea si bineinteles parcarea in zona respectiva este interzisa (nu, nu se ridica masini :)) dar nu va fi permisa intrarea in zona cu autoturisme.
|
sa inteleg ca maine la 16 e demonstativul si sambata la 18 show-ul propri-zis? sau ce program are acest eveniment? ori sunt eu orb la ora asta ori chiar nu e un program postat pe niciunde ....
|
Maine este deschiderea + prezentarea pilotilor + cate o demonstratie a fiecaruia, la prezentare iar daca am inteles bine, va fi si o scurta demonstratie a lui Terry Grant!
Sambata si duminica, programul show-ului este: 10:00 - 22:00 Cu demonstratii care mai de care mai palpitante, etc. Va fi si finala audio si o expozitie de tuning. Rog sa fie editat postul cu eventualele corectari ale mesajului scris. |
Quote:
|
Maine o sa fie deschiderea la ora 16:00
|
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/PWUNhUd-E0I?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/PWUNhUd-E0I?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>
testarea traseului... 120 km/h ... se asteapta 160 km/h dupa ce se obisnuiesc pilotii cu traseul :D |
Quote:
|
Quote:
|
Daca voi venii maine la DRIFT GRAND PRIX , voi mai gasii bilete? sau trebuiesc luate din timp?
|
pana la urma unde gasim si noi un program concret, pentru sambata si duminica ?
este cam greu sa stam 12 ore acolo, de la 10 la 22 |
DOAMNE!! O SA FIE SHOW TOTAL !!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::evil::evil:
|
Am si eu o intrebare: au fost acceptate toate masinile pt expo si car-audio? cand se expun masinile si pe unde?
|
Quote:
|
Se gaseste si pe acolo vreun cameraman care vrea sa-si faca o pomana pentru cei care nu pot ajunge din motive obiective? Sa faca niste filmulete sa vedem si noi actiunea!
|
|
Quote:
|
este inscrisa si o fata...doamne si ce fata :) si ce masina...BMW POWER!!
|
E tipa cu Z4 dar mai este si una romanca daca nu ma insel.
|
A FOST SUPER INCREDIBIL CEL MAI TARE EXTREM CEA MAI CALUMEA EXPERIENTA DIN VIATA MEA ! TRAIASCA DRIFTUL ! TRAIASCA 4TUNING !:twisted::twisted::!::!::!:
|
tare pustiu :))) azi nu a fost nimic...vino maine daca vrei intr-adevar sa vezi ceva TARE...sau duminica cand se va da si adam kereniy ...eu am vorbit cu el si a spus ca doar duminica se vada "daca va trece de calificari" asa a zis :))...el a fost foarte serios cand a spus asta...si cam asa este ca nu poti fi sigur de ce se va intampla in secunda urmatoare..nu in sportul asta :)
bafta, sa ne vedem cu bine maine si la cat mai multe evenimente de genul!!! BMW POWER!! :D |
Quote:
|
un eveniment cum mai rar vezi in romania! felicitari 4tuning!
|
Sa`mi spuna si mie cineva urgent , maine (sambata) de la ce ora incepe showul si cand se termina? Ms
|
Quote:
De la 10 dimineata pana la 10 seara. Baieti...as dorii un program concret gen , la ora cutare incepe competitia audio , la ora cutare incepe altceva...ca sa stiu si eu sa imi programez ziua...e destul de dificil sa stau acolo de la 10 de dimineata... Si alta chestie , as dorii sa stiu daca ceea ce se intampla Sambata , va fi si Duminica , sau daca Duminica va fi " crema " , ca sa stiu ce si cum imi iau bilet astazi dimineata... |
ca de obicei, parerea mea, ca si la koe, ca si la campionatele nationale...ultima zi este cea "de neuitat". exact asta ,mi-a spus si adam kereniy...ultima zi este mai speciala. DAR nici sambata, adica azi, nu va fi ceva de dat deoparte. demonstratii mai pe larg, pregatiri, calificari(banuiesc). deci vino ambele zile ca nu ai ce pierde
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning