![]() |
Re: E46 - 318d Orient Blue
22 Attachment(s)
Intretinere de vara :-)
2 gume noi pt fata,215/45/17 Azi am fost la polish si ceara Before/after |
PIESA!!!!
|
arata super bine..
|
20 Attachment(s)
Quote:
Hai ca scoatem in curand din rosu ala bomboana Quote:
Poze cu interiorul,pielea,in starea care e acum,si revin cu poze zilele astea dupa ce folosesc produsul de la leatherique Pielea e in stare buna,dar are destule pete,dupa cum se vede in maj pozelor |
a iesit super si polishul si interiorul :shock: tine-o tot asa
|
Quote:
Ms,si eu sunt multumit de polish Interiorul nu l-am facut inca,urmeaza...acum nu e asa stralucit :-) Al tau in schimb este...interior-exterior,superba toata,sa o tii asa |
33 Attachment(s)
S-a lucrat cu spor la tapiterie :D
Foarte multumit cum a iesit,a scos 90% toate petele Se pot observa diferente mari intre pozele puse mai sus si astea,exact aceleasi locuri pozate |
Quote:
Nu stiam ca numai Barbu isi cumpara piesele OEM! :))))))) Quote:
Numai bine! |
13 Attachment(s)
Quote:
:)))))) mda Ms,si da,de acord ca tre' lasata,ma mai gandesc Am curatat si unde imi statea pe creieri mai rau :-) A venit si consola,sper sa reziste vopseaua/stratul |
Isi baga ungia-n gat fostu' prop cand vede produsul final :)))) vvv.tipla.ro:P
|
arata ca noua consola :shock: ! astept un pm cu pretul :D
|
Foarte frumos rezultatul. Te-ai imbolnavit de microbul numit detailing :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Recomand pro-detailing |
24 Attachment(s)
Volanul imbracat in piele si detailing
|
foarte atent la detalii ! imi place ! vreau si eu un pm cu pretul imbracatului de volan , unde ti'ai reconditionat piesele +pret si cu ce substanta curati plasticele in masina de arata asa bine :D
|
Ai p.m
|
Prea tare, sa te sui in e46 ca nou in 2012:)
|
12 Attachment(s)
A ajuns volanul sport cu comenzi,stare destul de buna,singura uzura e la margine la trim jos,pt cine e interesat,sa imi dea un p.m,doar cei din Bucuresti.
Imi pare rau ca nu am facut poze inainte sa fol curatatorul general de la smartwax si dupa ceara lichida de la optimum,avand putin praf dupa doar 2 zile de la ultima spalare,vedeti in poze ce a iesit Pana acum am folosit pt cauciucuri sol de la bmw pt cauciuc,lasa un aspect mat dar nu prea rezista si se ducea la spalare,recomand ceva mai bun,si destul de ok la bani,spuma de la Wurth pt cauciucuri,lasa gumele ,,umede'' si ramane si dupa spalat cu jet luciul acela,f bun. |
ingrijita masina...felicitari:D
|
:shock: foarte frumoasa masina
|
ce cazan ba baiatule....:lol: glumesc, bineinteles!;)
si pune dracu alea, ti-am mai zis de 20000 de ori, stii tu la ce ma refer. |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
M-am saturat sa tot sterg in fiecare zi ***-ul de pasare si pete din copac,avea nev de o prelata neaparat,e bine ca se scoate si se pune usor Urmeaza sa incerc o ceara solida ceva mai buna,sa vedem daca e diferenta mare. |
Asa da e46 super frumoasa si ingrijita!!!
Felicitari!!! |
Ms mult,ti-am dat p.m,sper sa te ajute,bfta
|
sa vezi ce rad daca fermoarul de la prelata "atinge" masina :lol:
una fara nu ai gasit? |
8 Attachment(s)
Cateva poze cu masina pe timp de noapte
Testam zilele astea cat de buna e ceara de la smartwax,pink wax,numai dupa miros iti vine sa o mananci |
Tzipla :)
|
SUPER MASINA!! va meritati reciproc:D
Felicitari pt cum o tratezi! |
aparatu` face toti banii! ;)
|
Suspensie!:(
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai date draqu de Simpatic!....:D
|
Frumoasa masina....si bine intretinuta....
La ultimele poze mi se pare mie sau au ramas ceva holograme de la polish?(Polish-ul nu se da niciodata in soare) |
Ms mult,nu,a fost dat la umbra polish-ul,probabil e din cauza la poza sau ceara lichida,poate nu am intinso bine
|
Salut,
Frumoasa masina iar jantele sunt superbe! Te-ai razgandit in privinta suspensiilor? |
Ms frumos,nu,in nici un caz,stiu ca ar scoate jantele in evidenta daca o las,dar nu se merita la noi
E46 din imagine are cumva interiorul bej ? partial piele ?! |
Imi plac jantele tale. Dupa cateva cautari pe internet am observat ca sunt destul de rare. Ai incercat sa le gasesti si capacele?
Daca te referi la masina din avatarul meu, da, are interior bej. Poza este insa de pe internet. Masina mea are interiorul negru! ;) |
Quote:
Am capacele,dar nu imi plac cum dau,sunt chinezarii Dupa ce pun tablele la iarna,o sa vad ce fac cu jantele,le dau sau vopsesc interiorul alta culoare Acum 1 min am vazut masina ta,frumoasa,pare intretinuta,sa ai grija de ea |
o masina foarte mijto si intretinuta ! jante tari! bv si ce alte planuri ai la ea?
|
Ms ms
Nu prea mai am planuri,doar sa am grija de ea,sa o intretin...interior/exterior,piese,etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning