![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
3 Attachment(s)
aradul a plecat.................................
|
Mi-a sarit in ochi cel ce va castiga grupa S2. Mini one.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si Bucurestiul e gata ceilalti?
|
ceilalti "e" pe drum:)
|
Venim si noi: "Street Legal" din Ploiesti cu 4 masini participante si o groaza de sustinatori.
|
Slobozia,4 participanti,nici un castigator,10 masini de sustinatori:))
|
Am spart cutia in seara asta, PAS. Succes tuturor si vreme buna va doresc!
|
Sa inteleg ca Dommy nu mai vine nu ?
|
nu.:boogy:
|
bafta la toti participantii...in special pt cei din Patria Hotilor...:)) si nu numai ...
vremea sa tina cu voi.....;) succes.... |
vremea e de partea noastra !!! clar cine a stat acasa din teama ,acum o sa ii para rau !!1 vreme smechera la tulcea !!!
|
Bere sa fie ca restul vine de la sine :).....
|
super vreme... Cer senin si cu rezervorul plin
|
Dimineata si seara pe racoare e momentul de tras pentru timpii de top.
Succes participantilor! |
Quote:
Parerea mea este ca betonul de care vorbesti are in zona startului o aderenta putin peste medie ceea ce nu e rau deloc. Bafta la recorduri! Imi pare rau ca programul nu mi-a permis sa ajung dar poate ca data viitoare voi fi pe metereze. Oricum eu nu as fi fost fericit sa vin cu titlul de campion doar cu doua etape mai ales ca sunt convins, de fapt sigur ca exista masini mult mai rapide decat evo-ul meu la clasa S5. Numai noi am facut cateva cu puteri mult superioare, cu supermotoare. |
Rezultate ceva?
|
EVO X RAZ S5 12.3s - si-a conservat timpul obtinut acum un an ceea ce pe noi ne face sa ne mandrim demonstrand ca fiabilitatea este punctul forte.
https://img534.imageshack.us/img534/6342/sam5413b.jpg RS6 ABBAS 11.3 - a reusit sa imbunatateasca fosta performanta dupa vizita la Racing Code de sambata https://img641.imageshack.us/img641/954/22102011211.jpg EVO VIII Dragos S5 11.6 - probabil cel mai bun de la S5. Sunt curios ce timp a obtinut Sierra dupa vizita la sediul nostru de unde a plecat cu peste 450WBHP. |
primul launch in viata mea cu gtr.ul.softul low boost benzina strada 10.17.sunt f multumit de masina si la anul venim cu harta high.din pakte aglomeratie mare,iar inafara de igor nu cred sa fi vazut vreun supermotor de la participanti romani,indiferent de tuner
|
Fiabilitate! asta e cel mai important cuvant mai ales la street. :arrow:
|
Felicitari Cezar..Cu ce anvelope te-ai dat?
|
18 Attachment(s)
Primele poze...
Audi s2 -10,4 E30 Boh -11,2 |
Quote:
|
Sunt curios ce timp a obtinut Sierra dupa vizita la sediul nostru de unde a plecat cu peste 450WBHP.[/QUOTE]
dupa cateva run-ri destul de frustrante pentru setarea turatiei optime a launch control placa de presiune a inceput usor usor sa-mi spuna ramas bun, mai ales pe trepta 4 si 5 pana cand si-a luat adio complet. am reusit totusi chiar si asa sa pastrez rezultatul de anul trecut de 11.9xx cu un 60ft de 2.2. sunt totusi f multumit de faptul ca desi am avut aceasta problema mecanica, partea de motor/soft; setare suspensie spate; functioneaza ireprosabil. |
stie cineva ce a facut baluba, toba si andrei skoda vrs?
|
Cine a castigat la S7??
|
Oare cine a castigat la S7..........;))?
B-85 MFD care are acum cutia sparta....a facut dinou poc....;)) Rezultat final pe an........;) |
A fost o super cursa cu super masini si super rezultate....toate cu super....
Vreau sa-i multumesc lui Gaju pt omenia de care a dat dovada (omul chiar e un super baiat) lui Kelu(la fel) si intregii echipe DRE. Felicitari Cubanez,niciodata nu m-am indoit de tine ca esti un baiat valabil,chiar daca intre noi au fost multe lucruri intelese prost. Felicitari pt un sezon organizat exemplar......si imi doresc din tot sufletul ca cel urmator sa fie macar la fel de bine facut. Cu tot ajutorul dat de echipa DRE tot nu am fost in stare sa particip.....din nou se dovedeste ca e destul de dificil sa faci din r.ahat bici si sa mai si pocneasca. Va multumesc mult si ne vedem la anu!!! Fortzaaaa DRE!!! |
30 Attachment(s)
:D cateva poze de la cursele de astazi:Attachment 2196142
Attachment 2196143 Attachment 2196144 Attachment 2196145 Attachment 2196146 Attachment 2196147 Attachment 2196148 Attachment 2196149 Attachment 2196150 Attachment 2196151 Attachment 2196189 Attachment 2196190 Attachment 2196191 Attachment 2196192 Attachment 2196193 Attachment 2196194 Attachment 2196195 Attachment 2196196 Attachment 2196197 Attachment 2196198 Attachment 2196234 Attachment 2196235 Attachment 2196236 Attachment 2196237 Attachment 2196238 Attachment 2196239 Attachment 2196240 Attachment 2196241 Attachment 2196242 Attachment 2196243 |
Felicitări tuturor si care au fost la cursa si in campionat
Cateva surprize Nelu Paranici - 11,4 cu 1,71 Street cu semislickuri Cosmin - 10,45 cu 1,6 ,bravo Boh 11,2 după ce a început cu 12,5 Iulica - 11,4 Masimo - 12,55 Vali - 12,00 Nebunu - 11,56 Cezar - 10,0 Rius - 13,9 ASA la prima scriere :)) |
Quote:
|
Ce problema a avut nissanul SANNY GTR de la EXELIXIS
|
Quote:
de la culbutori....Cum mah Nissan Sanny???? |
Ar fi mai ok de urmarit daca scrieti si ce masina are fiecare cand afisati un timp pe forum.
|
dak e vorba despre nissan gtr,masina mea,nu a avut nici o problema.am venit cu un low map si benzina de strada si am fost cea mai buna masina romaneasca,cu 10.0,depasind de la prima aparitie diferite masini setate pe benzina curse si obisnuite ale podiumului.ne vedem la anul pe high
|
cezar am vazut ca ai avut un mic incient soldat cu niste scantei?s-a remediat?
felicitari! |
Quote:
acum trebuie sa judecam oamanii dupa cati banii au in buzunar? fiecare isi cumpara ce masina isi doreste si o modifica la fel in functie de buget. |
Cateva surprize
Nelu Paranici - 11,4 cu 1,71 Street cu semislickuri - e30 2,5 t Cosmin - 10,45 cu 1,6 ,bravo audi 80 2,5 t Boh 11,2 după ce a început cu 12,5 - e 30 M3 turbo Iulica - 11,4 - e30 M3 turbo Masimo - 12,55 - A5 3,0 TDI Vali - 12,00 - Skyline 2,5 t Nebunu - 11,56 - e30 2,5 t Cezar - 10,0 Gtr r35 Rius - 13,8 Clio 2.0 NA |
2.2T audi 80
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning