![]() |
Re: Opel Calibra GT
Salut :!: Bravo se vede cä te tii de treabä, imi place ce ai fäcut ;)
ce mai vrei sä modifici :?: am inteles ce ai vrut sä-mi zici cä este altceva cind o faci cu mina ta ;) Respect 8) |
Salu Jeorge :) ce faci ? frumos habitaclu acustic ai in portbagaj Imi place :) felicitari :) ..... eleronul e belea...si Twetty de pe capota face toti banii :) e nervos asa ca si stapanu :) ..Iti sta bine cu ea nebunika....Poate la vara sau cand vii tu in aprilie ne intalnim...cu siguranta cred :) ..Numai bine si Asfalt uscat !!
|
Merci Myiake, sper sa ajung si eu de pasti sa ne vedem
|
Doamne ajuta:D!!
|
2 Attachment(s)
Mai improspatez topikul cu doua poze facute azi la spalatorie, in timp ce aspiram masina :)
|
Felicitari Jorj,
masina arata f bine! Tine-o tot asa!... :D |
am mai zis-o odata si o s-o mai zic de nenumarate ori.......super tare masina :peace: ...sa ai grija de ea k e prea frumoasa ;)
|
Merci baieti, astazi trebuie sa ma duc cu ea sa-i fac controlu tehnic sau cum se zice in Ro. verificare parca. Sper sa il treaca cu bine. Problema e ca trebuie sa schimb rotile cu unele pe 15'' ca altfel nu trece controlu.
|
O frumusete...nu mai am rabdare sa o vad gata odata..:)
|
Imi place culoarea super arata si bine intretinuta!;) sita neagra parerea mea k ar merge mai bine!
|
Nu am mai ajuns cu ea la control ca a intervenit ceva.
Mihaitza, culoarea este bleu M3 si e cam greu de gasit |
adevarata masina . imi place bara de pe fata mult . si jantele . park sunt ca ale lui LiviuTZ
|
Foarte frumoasa...liniile spoilerelor si a pragurilor se imbina foarte bine. Felicitacion pour cette realisation. personal nu imi plac stopurile..ar prinde-o mult mai bine unele tot genul asta , dar pe fundal negru...sau vezi ca poate poti sa le dezmembrezi si sa vopsesti cromul ala in negru si scapi de o cheltuiala-n plus :) . Oricum multe bafta in continuare. Sa o conduci sanatos si fara incidente neplacute.
|
Sper sa placa la fel de mult si cu noul spoiler pe care il voi monta in fata. Stopurile mi sau parut cele mai potrivite cu culoarea masinii si cu kitul pe care il are. Pe negru nu erau cand le-am cumparat, erau doar cele cu 5 cercuri pe fond negru.
|
Am si eu o intrebare: Cat m-ar costa sa vopsesc doua spoilere in Bucuresti? Si unde as putea gasi pe cineva care se ocupa cu asa ceva?
|
Pai vopsitu nu este problema mare...vopseaua costa mai mult...pe vopsit iti ia maxim 2 milioane!!
|
si vopseaua cam cat e?
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti? ar da bine cu alb?
|
Ar arata bine,dar parca ar arata si mai fain daca albul ar fi doar pana la linia spoilerelor,asa parca e prea mult alb si pare putin disproportionata.
Ai putea sa ii faci un VT si cu un albastru mai inchis jos si mai deschis sus,cu contrast destul de puternic. Pare mai agresiva in doua culori. |
Si asa ii sta bine mie unul imi place! s-ar putea sa arate bine si cum zice dagosh88;)
|
Da un alb perlat cu albastru sau cu verde
|
Mie imi place mult si culoarea care o are acuma...nush ce as face in locu tau!!
|
Cred ca raman la culoarea care o are acum, este prea misto culoarea, eventual un vinil ceva da nu stiu de unde se pot comanda, ceva stil fast & furious
|
poze...vrem poze noi cu masina!!!:D
|
1 Attachment(s)
Poze noi nu mai am ca nu am mai facut, in schimb m-am mai jucat putin cu PhotoShop ;)
Ce parere aveti? |
arata mai bine ca virtualu de data trecuta, da totusi..partea cu alb nu prea imi place :D..sincer nu stiu de ce, da nu ma baga in seama daca vb prostii, ca tie tre sa-ti placa daca ar fi sa o vopsesti asa ;)
|
Este doar o idee, bineinteles ca nu o voi face asa, oricum am alte prioritati innaintea vopsitului
|
Arata bine masinuta ta. Bafta in continuare la tunat. Am si eu o mare rugaminte....am citit in prima pagina ca ai frane omp. La cat ajunge un asemenea kit? Eu vreau sa schimb franele...si vroiam brembo.....dar iau in calcul si varianta asta.
|
Pai am doar discuri cu gauri + placutele , am dat in jur de 125€, sunt mai ieftine ca la Opel ;)
|
super dragut
|
Jumate alb si jumate albastru combinatia perfecta
|
Cam liniste pe la mine pe aici :)
Am si eu o intrebare pentru Calibristi si nu numai: Ce ziceti, ar merge cauciucuri pe spate 225 45/17 si pe fata 205 40/17 ? Si sa va zic si de ce: Am un cauciuc care din cauza unui soc cu o groapa a facut o galma destul de mare si risca sa explodeze oricand. Cauciucurile mele sunt toate noi. Cum nu am mai gasit aceeasi marca pentru a inlocui cel bulit, m-am gandit sa le trec pe cele de pe spate pe fata si pe spate sa imi iau doua mai late si conforme dimensiunilor adecvate. Credeti ca sar vedea nasol? |
Eu zic ca ar fii chiar fumos...pe spate sa fie mai mari si mai late....vrem poze noi!!
|
Daca sunt mult mai late pe spate masina s-ar putea sa se comporte ciudat pe curbe !
|
Pai asta as vrea sa stiu, daca se schimba tinuta de drum. Si am gresit dimensiunile lol
Este vorba de 225 40/17 spate si fata 205 40/17 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai nou... ;) enjoy
ca sa nu mai bata vantu pe forum :-P |
3 Attachment(s)
Merci Mihai:) Si mai pun si eu 3 poze cu Calibra langa Astra lu fratimiu ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Merci Alex
Care din cele doua modele de pneuri sa aleg? Nu tin cont de marca |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning