![]() |
Re: My car Dacia din 72
Si eu tind sa cred ca iar sta mai bine neagra .
o sa incerc sa ii dau un negru ca sa vad cum ii sta |
5 Attachment(s)
Ceva poze noi cu trompeta mea .
|
nice wheels :D arata bine masina :)
|
Quote:
|
cu flanse.........
|
Quote:
adik nu i pot schimba pistoane si biele si alte alea...sau inlocuii carburatorul...ceva chestii minore care conteaza... ms anticipat |
pai tre sa investesti ceva bani ca sa merga asa ca dor nu o faci sa fuga asa pur si simplu un carb dublu o alta axa si altele dar nu e asa simplu asta te asigur iti maninca zilele pina o faci sa mearga cu trebuie .
Deci tre sa te gindesti bine inainte sa te apuci de ia. |
grasu stie cate inveztitii a facut in HTC....... mai ales acuma d curand o investitie cam mare da il las p el sa dezvaluie........ :)
|
Alpineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
2 Attachment(s)
Si cum e frate cu alpineeeee asta???am inteles de la unii baietii ca ii prieste aerul de munte:)...si o sa traga mai tare man sau???Cica dupa "Gordina" asta s-a furat un motor a???? hai mai pune si u poze:))))))
|
hmmm uite ca am gasit si 2 infractori cine stie cine sunt cei 2 din poza????hai sa va vad???se ofera recompensa substantiala:))))))
|
imi place masinutza.simpla si de efect:-) bafta multa
|
Ultimele poze sunt cu HTC-ul? Nu par...:???: M-ar interesa si pe mine jantele alea de reno 12, una e pe masina in spate si una e in fata langa masina, nu le vinzi? Daca da fa-mi o oferta daca le ai pe toate patru, fara cauciucuri.
|
Quote:
|
jantele alea sunt de vanzare?
|
Felicitari Ouu pt up-grate-urile tehnice pe care vrei sa le aduci masinii si pt jante,care sunt super ok;)
Pe alta parte la exterior nu pot sa-ti spun ca excelezi si asta cred ca observi si tu..ar mai fi de facut cate ceva,in special la partea fata..nu stiu,nu-i ceva ok acolo,nu se aseaza ceva bine..masca in primul rand si cred ca si capota motor:???: Dar astea nu-s probleme grave,se rezolva:D Per total e o Dacie care imi place f mult,e pe stilul meu si de aceea iti urmaresc cu interes topicul. Spor la treaba:!: |
Quote:
|
Jantele r 12 nu sunt dupa masina mea sunde pe cea dupa care am dat jos motoru si nu sint de vinzare asa sustine propietarul masini si multumesc pt aprecierile la HTC .
|
mi-am dat si eu seama ca nu sunt de pe masina ta.Am crezut ca o dezmembrati pe toata si d-aia intrebam.Cat de late sunt?
Mersi de raspuns. |
195/55/r13
|
hai grasu cu poze noi.......... pune dreaq mai repede motoru ala d 1100cm
|
arata bine masina zici ca suntem in anii 70' si acum este iesita din fabrica, jantele are ii dau un aspect placut
|
grasule maine ....... de fapt azi k am cam trecut intro noua zi.... vreau sa vad poze noi cu ceva frumos.......... arzitear terciu
|
am gasit 2 perechi de cauciucuri: 175/50 r13 si 205/60 r13 ....aproape noi cauciucurile..la primele pretul era de 100ron pe bucata si la alea pe 205 140ron bucata:P....vreti?:P
|
nu vrem la pretul asta
|
2 Attachment(s)
uite morcove niste poze noi hahaha .
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Dupa o zi de munca singur fara prieteni .
|
daaaaaaaaaaa........ vaita-te acuma si u k li se face mila la baietii dupa forum si .................probabil iti fac statuie pt treaba asta
|
nu ma vait bate-am si io un apropo sti foarte bine .
|
Lasi pompa de apa in pozitia originala ,ca la Renault 5 ?
|
Scuze daca gresesc,dar eu nu prea cred ca te-ai putut descurca singur..:???:
Am dat si eu jos la a mea motorul cu tot cu cutie si mai mi-a trebuit cel putin un om..unul ridica si misca "girafa" si altul inclina de ansamblu motor-cutie..si la montaj la fel..nu vad cum ai facut tu asta singur.. Sau prin singur te-ai referit ca fara ajutorul prietenilor:?: ..oricum felicitari pt noul pachet de muschi:-) |
paiiiiiiiii.................... omu a facut muschi la picioare cat a alergat ........ sub masina... innapoi la macara....... iar sub masina....... iar la macara...... :) da pana la urma a reusit :))))))))
|
haha cineva care crede si pompa o las in pozitia originala
|
Quote:
|
Ouu,ce se mai aude cu motorul ala anemic?:-)
Cum alearga batrana acum?..hai,da-ne si noua cateva detalii..sau vrei sa sti numai tu cum merge:?: |
Ce Sa Zic Trage Bine Ca Pt 90 Cp
|
Frumusica masina.Dece nu o faci ALB-NOVA ca sar vedea mai misto.Si sa ii puni si niste jenti
|
Scuze in caz ca nu ai observat are jante
|
Da..tipic..baietii astia noi nu stiu sa se uite decat pe primele poze,de la inceputul topicurilor..si mie imi scriu unii sa dau eleronul jos(chiar azi)..:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning