Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

GTI 15-02-07 17:11

Re: Masini vazute in Sibiu

7 Attachment(s)
Porsche 911 Turbo (996)

lexani 15-02-07 18:43

FFF Frumos Porschele!!!
XXX-ul este un 325i din cate stiu eu... Stare destul de naspa nu a-s zice, in fine poate stiti voi mai multe despre el... Acuma nu zic ca e buna masina ca doar are ceva ani dar mie imi place foarte mult modelul acela coupe. Am vazut si eu ca si-a pus un V8 pe spate... de prost gust dar in fine nu comentam gusturile!

axxro 15-02-07 18:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lexani (Post 751643)
fine nu comentam gusturile!

le criticam :P

si sa fiu ontopic, azi am vazut in sb un ferrari 1.4mpi.

Bassu_SIV 15-02-07 19:14

interesant cat "prinde" aceasta "minunatie":D

bulldog_cox 15-02-07 20:39

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 751405)
E un rahat masina aia...un sunet prost si neprelucrat.Mai mult zgomot.Daca nu stiti sa recunoasteti un M3 mai bine nu faceti afirmatii de genul.Nici macar nu are discuri ventilate pe spate...

masina aia acum poate nu mai e intr-o stare cum era in trecut,dar masina aia oricand isi bate joc de tine cu GTI ..nu e frumos sa vb asa "de sus" ca nu esti sus...baiatu e bazat pe masina lui si a facut liniutze pe bani grei cu masina si are destui cai...,..sper ca nu o iei ca pe ceva personal ca nu e cazul

lexani 15-02-07 23:11

Am auzit si eu ceva de liniutze, si ca a facut nu stiu ce calibra tare... Nu stiu prea multe de baiat. In orice caz cat o fi de tare BMW-ul, daca nu e vreun M sau un V8 :), nu cred ca face un G5 GTI.

GTI 16-02-07 01:13

bulldog,stiu ce poate masina aia...serios...insa GTIu n-are totusi 100 de cai
ca fapt divers,compara putin datele tehnice www.carfolio.com

axxro 16-02-07 15:40

cearta fara bataie = 0

GTI 16-02-07 18:23

Pai da,te batem pe tine k pe hotii de cai :D

axxro 16-02-07 20:12

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 753515)
Pai da,te batem pe tine k pe hotii de cai :D

cu catalizatoru lu bassu, alin si dani stie......:P

DirtBike 17-02-07 19:12

XXX are 220 cai parca din cate am auzit dar ca stare e varza ... nu prea stia baiatu cu ambreaju` si il cam fu*ea mai tot timpul din cate am inteles , desi tind sa cred ca la bmw nu prea duc mult :D faza cu V8 mi se pare de prost gust ... si eu am badge cu amg sa imi pun ... dar nu ma gandesc sa fac asta , doar daca gasesc un motor si cutie de pe unul :rolleyes2

bulldog_cox 18-02-07 15:31

Quote:

Originally Posted by lexani (Post 752209)
Am auzit si eu ceva de liniutze, si ca a facut nu stiu ce calibra tare... Nu stiu prea multe de baiat. In orice caz cat o fi de tare BMW-ul, daca nu e vreun M sau un V8 :), nu cred ca face un G5 GTI.

da...pariul ala o fost pe ceva bani si xxx s-a suparat si pana la umra a cumparat calibra aia de la care a luat bataie,calibra(e sora cu asta ce e acum in cisnadie de Dj) era a lui un prieten avea in jur de 280 si in seara aceea la facut de vreo2-3 ori:D...si avea tuning calumea la motor atunci! si sunt sigur ca facea gti-ul atunic...acum nu am mai vazut de mult timp masina..............................

Bassu_SIV 18-02-07 17:40

calibra aia e acum in alba si din cate am inteles e de vanzare

Bassu_SIV 18-02-07 17:42

bey axxro oare A.C.A.B. nu inseamna All Cops Are Bastards??:D

speedy_wrc 18-02-07 19:25

mai fratilor..........
nu stiu de ce se discuta si se ridica in slavi acea masina , din moment ce nu stie nici unu ce are sub capota si in ce stare.discutiile de genu ``vezi ca te face`` sunt total pe langa si cred ca pt aceste discutii ar trebui sa se faca un topic separat.parerea mea ca pe unii ar trebui sa ii intereseze starea propriei masini (in caz ca poseda asa ceva)nu care pe care pe care face ca nu suntem la pariuri sportive.

PaulMIG 18-02-07 22:12

Intr-adevar si io am auzit niste cifre obscene cu privire la caii lu calibra lu xxx-u "240". Daca ar avea 280 atunci ar merita toate laudele cel care a facut-o dar mi se pare cam foarte foarte mult....dar nu imposibil. Pana nu stie cineva ceva concret, suntem ca batranii care asteapta sa se strige BINGO! la cifra corecta...

bulldog_cox 18-02-07 22:19

calibra aia o fost cumparata din din DJ la cusele de la timisoare de prin 2004-2005 nu mai stiu exact,o rupt tot la categoria ei pana a fost lovita cand xxx(concura inaintea lui la alta categorie) a dat cu spatele ca a pierdut startul si ia spart spoilerul si nu a mai fost lasata sa concureze(calibra)...arata intr-o stare jalnica la timisoara...tre sa caut poze...era jegoasa,nu avea spoilere tuning,era stock nimic nu avea sa sara in ochi decat nisip si jeg :D si oameni de atunci radeau de Sorin(proprietar, mai are un 316 la numere cox)..pana ia spart:D

PaulMIG 18-02-07 22:25

dar ce motor si hp stii?

bulldog_cox 18-02-07 22:46

https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=311&pos=319

https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=311&pos=395

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=311 un alt sibian:D

4Focus 18-02-07 22:58

stiu si eu masina era bazata dar acum nu stiu ce e cu ea
si baietii aia se ocupa cu asa ceva si stiu ei ce stiu:D

lexani 18-02-07 23:10

Apropo cine e tipul cu opel Kadett din poze? Sunt interesat de jante.... :)

bulldog_cox 19-02-07 00:10

el nu cred ca le vinde,dar il intreb

e un tip din VL care vinde jantele lui care sunt exact ca acestea si cica cerea vreo 550 euro,jantele sunt cu cauciucuri si zice el ca sunt neatinse

axxro 19-02-07 01:04

am auzit....stiu pe cineva....stiu pe cineva care stie pe cineva.....lasati ma prostiile. si io credeam ca e M3 ca mia zis cineva. stiti vorba aia celebra dintr'un film romanesc "lasati ma prostiile, apucati'va de munca"

stii tu bassule, ce stii....;)

lexani 19-02-07 09:55

Sincer 550 de euro eu zic ca sunt enorm de scumpe! Adica la banii aia iti cumperi jante noi... In fine era asa o curiozitate. Apropo ai fost si tu bulldog_cox la Timisoara atuncea? Ce au facut sibienii? Ca am vazut ca au fost mai multi... in filme nu am vazut pe nimeni cum se trage...

GTI 19-02-07 11:13

Ma rog...dar v-a aratat cineva vre-o fisa dyno sa stici cati CP are sau doar credeti ce vi se spune.Ca asa pot si eu sa tot estimez ce puteri as putea obtine daca as modifica X sau Y la masina.Ce stiu sigur e ca masina mea are aproape 200CP la roata si cuplu putin mai mare decat declara VW.
Aici e dovada:
http://www.rri.se/popup/performanceg...p?ChartsID=605

I5@k 19-02-07 21:42

5 Attachment(s)
Uitati aici 2 masini din sibiu...super faine....by BUCUR TUNING ;)

Bassu_SIV 19-02-07 22:57

audiul rosu e chiar masina lui

GTI 19-02-07 23:28

Ce incarcat e Leonu' ala....

Bassu_SIV 19-02-07 23:32

leonu e cam in bataie de joc facut....exagerat din toate punctele de vedere

lorenzobtb 20-02-07 00:32

audi rosu e fosta lui masina

lexani 20-02-07 10:15

Audi este foarte misto! Nu am ce comenta, e facut cu gust!
Leon-ul l-am vazut in realitate si sa sti ca e misto. Este intradevar un pic cam incarcat dar eu zic ca merge... Spoilere, praguri eleron sunt super ok, eu zic ca, capota si cu roofscope`u incarca masina. Ce mai are frumos sunt Angeleyez.

I5@k 20-02-07 14:44

Deci...leonu si audi au acelasi proprietar....oricum dupa parerea mea is f faina amandoud :D..nush ce nu va place la leon, dak lati vedea si lati auzi de fain suna....var place mult mai mult.....;)...
oricum fiti cu ochii pe ele....powered by BUCUR TUNING..;)

b_m_r_02 20-02-07 17:11

audi e pozat si in catalogu rieger tuning din 2007..proprietaru aduce piese de tuning din germania la preturi f bune...e super baiat eu miam luat multe de la el ...

lexani 20-02-07 17:15

Salut b_m_r_02, e gata M3-ul? Cand il vedem si noi prin SB?

b_m_r_02 20-02-07 17:42

saptamana asta.....

axxro 20-02-07 19:02

leonul e facut in stilul de a pune o gramada de elemente de tuning de prin cataloage, la numar mai degraba. multe nu dau bine pe el. conteaza proprietarului sa'i placa.
apropo, de powered by, daca tot zici asta, au ceva mod la motor masinile alea 2.
audi e f frumos.

PaulMIG 20-02-07 21:20

Quote:

Originally Posted by b_m_r_02 (Post 761034)
saptamana asta.....

Poate ne faci o placere si postezi o poza aici cu m3-u'. Io cel putin is foarte interesat de ce a iesit, chiar daca nu e gata inca. Nici la sectiunea unde il prezinti vad ca nu ai mai scris de mult, sau astepti sa il termini cu ce ti-ai propus si apoi sa il arati?

I5@k 20-02-07 22:20

bmr 02 il sti pe calin?....ai putea sami dai add pe mess: isac_vlad2004
k dak nu ma insel stai in acelasi cartier cu mine...u stai la casa aia de pe oituz si io stau la bloc :D....
cel care care masinile astea 2 aduce piese din germania la preturi foarte bune...;)....dak sunteti amatori ma contactati si vb cu el..:D...

Bassu_SIV 21-02-07 01:51

decat prin intermediari mai bine personal nu crezi?

DirtBike 22-02-07 15:31

astazi am vazut un m5 nou noutz pe victoriei la suporters si din nou nu am avut cu ce face poze ...

are numere de bucuresti , poate treceti si voi pe langa el sa aruncati o privire mai atenta

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning