![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Nu sunt ud ma :lol:, o mai ridic azi ca nu pot merge cu ea atat de lasata. :cry: revin cu poze , pt motivele care le am ca sa o ridic.
|
O ridici la maxim ? Ca sunt curios cat o sa se ridice maxim.
Nu de alta da am comandat si eu una si Vineri ar trebui sa o am. |
nu la maxim. o mai ridic 2-3 cm. o sa fie LOW dar LOW pt a merge cat de cat ok...nu am mai dat a 5a prin oras de cand am pus suspensia :lol:
Stai linistit ca ridica destul de mult |
Quote:
|
Quote:
|
Imi incepui frumos ziua. Stateam la Titulescu, imi fumam tigarea si imi faceam curaj sa intru la ore, deodata apare Loganu asta pe drum. Topaia la cea mai mica denivelare si merge spectaculos. Foarte tare masina, multi km fara incidente!
|
Sa inteleg faptul ca Loganul lui Steffy este dansator ? Sunt curios cand o ridica , daca mai danseaza asa....
bafta multa , bro |
Quote:
fanica..fanica:)) |
Priveste partea buna a paharului : fara pietre la rinichi = sanatos tun :)
|
Gata, e sus. Joi ma duc pana la Calafat si nu am chef de peripetii pe drum asa ca am ridicat-o pe la jumatatea reglajului. e destul de inalta, se apropie la inaltimea de fabrica si nu topaie de loc. ma uimeste, e putin mai tare decat cea de fabrica, ceea ce e un lucru foarte bun. :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
este diferenta, chiar mare ;) |
Quote:
|
Quote:
la el e putin mai dura pe spate.:P |
Quote:
|
Ce rol ai ma tu in Ice Age ? =))))
Cat despre PeJeJeu e cel mai aratos golan din Pipirig ... :X , sper sa ne vedem sa facem niste poze :D Daca pleci la Calafat mai ridic-o macar 2 cm ca am fost zilele trecute si cu suspensie normala sunt unele portiuni unde am mers cu 50 maxim :( |
Quote:
|
Quote:
|
Poti face totusi niste poze sa vedem si noi cat de sus.
|
Felicitari pentru golan este foarte reusit :D imi place clean ! bravo
|
salut, nu sunt fan Logan desi am mers cu unul o perioada scurta, insa al tau arata bestial lasat si cu jantele alea verzi, pacat ca l-ai ridicat :( dar macar ai recuperat aspectul practic al masinii !
|
Quote:
SPD - deseara urc pozele , nu te speria ca nu uit :D |
Frumus, te-am vazut marti sau joi noaptea in giratoriul provizoriu de la universitate...foarte frumoasa culoarea jantelor, "sare in ochi"...
Bafta in continuare! |
foarte frumos arata si combinatia culori la jante...:shock::shock:
|
Se vede ca nu ai uitat sa pui pozele :D
|
Da da e bine ca nu a uitat.
Eu nu m-am agitat ca eram sigur ca nu pune poze. Hai cu pozele promise. |
3 Attachment(s)
Quote:
PS: ce parere aveti de aripa fata stickerita ? :???: |
ai lovit-o sau e stramba ceva?
nu ai nici o treaba cu photoshop-ul, pune-l pe gabi sa ti-o faca calumea :lol: |
https://www.youtube.com/watch?v=7dUtVb1clrk Asculta de la secunda 22 pana la secunda 26 :lol:
Daca n-are cine sa ma ajute :)) ma descurc cum pot |
sticker bombul din cate stiu eu ... se pune in caz ca masina nu e vopsita / e stramba / e alta culoare :D
dar se vede bine oricum ! |
Quote:
Daca vrei, uite aici 2 carti, pretul este rezonabil, poti face jumate de masina cu cartile astea:lol: Bafta cu Golanu asta suparat:-P |
Ok multumesc de poze.
Deci daca reglata asa e cat una normala si din cate vad eu asa pare e ok. Sincer cu stickerele alea nu prea imi place dar alegerea e a ta. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
parerea mea care ti-am zis-o si pe messenger.. este sa mergi pe stilul clean :D
|
Quote:
|
deci chiar arata belea si chiar arata bine cu stickerbomb :peace: adica e pe gustul meu chiar stefi e belea masina rau :twisted:
|
Foarte tare loganu , nu reusesc sa il conving pe taica-miu sa il lase si el jos :lol: :lol::lol: si apropo chiar ar da bine cu ceva stikerbomb-uit pe el din propria experienta iti zic ca atrag gagicii si foarte foarte multi copii :lol::lol::lol:.....Bafta cu masina
|
daca vrei EXACT stickerbombu ala din VTu lui Gabi, da`mi un PM :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning