![]() |
interesant numele melodiei nu ? :P
|
Quote:
:P shi subtilitatzile imi plac.... sarbatori fericite :wink: :P :) :wink: |
:lol: :lol: aici se bat apropouri :) Santos rau mai esti :)
[...] -=> Vali Barbulescu - U Got Me So |
eh :D apropouri .. Bob Marley - One Love :D
Bob Marley - Could you be loved... :D si etc |
Multe din melodii au mai fost spuse DE MINE :lol: :lol: , cum ar fi :
FAITHLESS - MISS U LESS SEE U MORE ANDAIN - U ONCE TOLD ME ETC.... VA TUNING BEATS - VOL 2 ENJOY IT PEACE :peace: |
Quote:
Roxette: Crash, Boom! Bang etc |
1 Attachment(s)
:wink:
|
Moxxu..stiu..eu din greseala..m`am repetat..n`am vazut k le`ai pus si tu.. :oops: :wink:
|
Re:
Quote:
|
De data asta te scuz Raluca :lol: :lol: :lol: :lol:
Va pup pe toti, ne revdem la anu' \"LA MULTI ANI\" PEACE :peace: |
da da da..promit k no sa se mai repete... :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
oricand sant0s .. placerea e de partea mea... si... ca sa nu fiu off-topic (citând-o pe mogly :) ) ...
[...] -=> MARCO CASTELLI-Monte Video(orig) |
1: nu`s mogly te reaq baloo! :twisted: :D
2: nu ma citezi :wink: 3: gata cu off-topicu meu :) Touch&Go ---> Straight to...Number One[Dreamcatcher`s Remix] Dolphin Boy ---> Shake It Loose Simon Deewogab ---> She Will Never Learn Erik Satie ---> Gnossienne No1[Buddha Bar Remix] Dos Hombres ---> The Alkemyst(nu d alta..da mau stresat asta vara in mashina cu ea) |
Taci mah Fulga ca nu`s Baloo :) :twisted:
[...] -=> Alma Matris - Rapido [...] -=> Christian Duran - Madreselva (Julian Poker Iberican Remix) [Budha Bar] -=> Oliver Shanti & friends - Ali akbar |
mdea..ne rezolvam personal probleme :twisted: :2gun: :bat: :poke: :pistoles: :evil_laug
|
Re:
Quote:
[...] -=> J._M._JARRE_-_Love_love_love (asta e cu dedicatie) |
cat off topic e aici !!! si sa nu se observe se mai pune o ametzita de melodie acolo :lol: :lol: :lol:
|
Def rhymz ft Lil` Cute & Ragga P. Sat-R-day and Lapache - Habibti
:) :) :) crema cremelor , cireasa din tort , scateia , soarele de pe cer :) :) e melodie frumoasa :D si ciudata in acelasi timp v-o recomand din tot sufletul :D |
1 Attachment(s)
Hai ca v-am mai scutit de o chestie :) :)
|
Nu stiu daca s-au mai mentionat dar...
Clipse - When The Last Time (feat. Pharell) Delinquent Habits, Sen Dog & Hurricane G - Underground Conne Dr. Dre & Snoop Dogg - On The Blvd Dr. Dre & The Truth Hurts - Crooked Guys I-20 and Ludacris - It wasn't us Ja Rule - Murder Reigns Ja Rule - Pop Niggas Lil Kim feat Mr Cheeks Timbala - The Jump Off Method Man & Redman - Bring Da Pain Method Man & Redman - Fire In Da Hole N.O.R.E. ft Pharell - Put Em Up RZA - We pop WC feat. Nate Dog - The Streets Wu-tang Clan - Its Yours |
1 Attachment(s)
4 sum1
|
[...] -=> Dimitri From Paris - After The Playboy Mansion (asta in caz de va plac si mix`urile)
|
Beastie Boys ---> An Open Letter To NYC
ciudatzika melo..dar..dragutzika :wink: |
Inca 2 in caz ca nu s-au spus deja:
X-zibit - Hey Now Jay-z - Dirt off your shoulder |
Alternativa la manele: Shukar Groove Collective - Malademna :lol: :lol:
|
50 CENT - In Da Club (MV Loonie Mix).mp3
14TH STREET - Superstar.mp3 16B FT. MOREL - Driving To Heaven (Orig. Rmx).mp3 Lexicon Avenue - From Dust Till Dawn (sander kleinenb.mp3 ANGIE BROWN - Never Say Never.mp3 ANTIQUE - Rhytmos (House).mp3 BLACK LEGEND - You See The Trouble (Club Mix).mp3 Asta sa fie asa... ca de inceput... vor urma multe altele.. cautati`le ca merita... sunt super tari piesele... |
Eric Prydz ---> Call On Me(shupel tale clipu..pt baieti :wink: )
The 411 ---> Dumb (dragutzika la plictis) Shana Vanguarde ---> Gimmie,Gimmie,Gimmie(rmx dupa original) Young Buck ---> Let Me In ... |
1 Attachment(s)
sper sa`ti placa...
|
Nelly - Ride with me
Ice Cube - Fuck the police Foggy - Come into my dream Orbital - Tunnel trance Sunbeam - Outside world Johnny Nash - I can see clearly now Cypress Hill - Lowrider Vama veche - Nu ne mai trageti pe dreapta :lol: |
[...] -=> ETHERFOX - You Live.mp3
Si P.S: La multi ani !!!! Fie ca anul 2005 sa va aduca numai bucurie in suflet si speranta... multa sanatate fericire si noroc... La multi ani 2005!!! |
Sunt curios daca e cineva care cauta melodiile puse aici !!!!!!!!
2 piese de exceptie: Archive - Numb (Nick Muir Mix) Gangester - Last Night I Was Dreaming (John Creamer & Stephane K Mix) |
DA , eu , am luat multe de aici , si se merita , sunt cam aceleasi gusturi , ;) , trust me , gangester aia e veche , rau
|
1 Attachment(s)
uitati aici o melodie care va va surpinde pe toti e un protest anti-comercial....e facut de un prieten de-al meu ...sper sa va plak
lasati va rog pareri si comentarii |
Pai Hondare de ce sa le cautam cand le avem ? :)
|
Starsailor - four to the floor (remix one)
GLOBAL DEEJAYS - The Sound Of San Francisco (Short Clubhouse Edit) DJ Falcon & Thomas Bangalter - Call on me (Daft Mafia rework) Golden Boy - Rippinn' Lil' Jon & The Eastside Boys - Real Nigga Roll Call (Ft. Ice Cube) Akon feat Obie Trice - Look At Me Now (Remix) Snoop Dogg feat. The Doors - Riders on the storm ( Fredwreck Remix ) --> asta trebuie s-o stiti! :) Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme (Royal Gigolos Club Mix) |
1 Attachment(s)
una bucata melodia flumoasa
|
Nodesha ---> Curious :wink: pt cineva..kre este mai curios d felu lui.. :)
|
Aproximativ tot ce a scos ATB suna ff bine,mai ales in masina
:peace: |
funky green dogs - fired up (extended mix)
mai veche ceva, dar e super marfa!!! |
Re:
Quote:
Apropo... ia-o p-asta :):):):):):):):) Florin Salam - Merg pe drum si vine banii! :lol: :lol: :lol: kiddin'!! DR Dre Feat. Snop Dogg - The next episode part3 Dr.Dre Feat. The Truth Hurts - Cops DR2 G-Unit - Smile dmx - the rain |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning