![]() |
Re: B 977 DAC
salut! poti sa pui cateva poze cu sticlele seima cu dunga cromata? si un pret... ma intereseaza pt masina din 70 la care sunt ok dar una este sparta. multumesc si bafta in continuare cu proiectul tau.
|
frumoasa masina cu culoarea asta :D bafta incontinuare !
|
2 Attachment(s)
Am facut rost si de volanta cu palier mic , care imi permite sa montez kitul de ambreiaj Valeo . Multumesc Bogdan .
In alta ordine de idei mi-au venit tocmai la timp 2 cilindrii de frina - Renault + 1 kit de garnituri de reparatie . Spun la timp pentru ca tocmai am rupt un aerisitor vechi ....:lol: Si uite asa ma mobilizez sa schimb si tot platoul de frine pe spate . |
abia astept sa o vad gata
|
Am avut ceva probleme e timp dar acum va pot spune ca am montat bordul si arata OK . Electrica e cea originala si functioneaza beton .
Am reusit si la luneta si la parbriz sa montez inima de crom noua , am gasit varianta de montare pentru ambreiajul Valeo , luni ridic motorul sus si ma apuc de accesorii . Intre timp am schimbat cilindrii de frina spate - am pus DOT 4 si am aerisit frinele . Am neglijat pozele ...dar va promit o multime de marti incolo . |
Si am vopsit cu negru si in spatele grilei fata ....;);)
|
De cind am vazut chestia asta cu banii si cu promovarea am intrat intr-un intreg razboi cu moderatorii de la machete auto . Mi-au inchis vreo 2 topicuri ( nu vind nimic - numai cumpar :lol: ) si cu parere de rau va spun ca ma retrag si de aici . Nu are rost sa scriu pe un astfel de site .... ne vedem pe Dacia . Bafta la batrinele si spor la treaba . Tinem legatura .
|
10 Attachment(s)
Citeva poze de astazi .
|
10 Attachment(s)
Mai adaug citeva .
|
Quote:
|
Inca nu e gata - mai sunt citeva suprize . Multumesc pentru aprecieri .
|
Quote:
|
Erau ale masinii originale - le-am dat la cromat impreuna cu restul pieselor cromate de pe masina .
|
un proiect care m-a impresionat de la inceput... Se vede ca exista o baza materiala si informationala f solida !!
Felicitari ! |
Superba, am ramas fara cuvinte. Tot respectul!
|
Ce sa mai...Exact cum o iesit de pe poarta uzinei...
Bravo...Respect si tineo tot asa;) |
Sa o stapanesti sanatos si sa o plimbi cu mare placere multi km fara probleme.
A iesit super masina exact cum a spus un coleg mai sus MAI BINE CA DE FABRICA. Felicitari inca o data pentru munca depusa. |
Multumesc pentru aprecieri . Astazi cred ca ii dau o cheie si sa ma apuc de reglaje . Aici se va evalua toata munca de pina acum . Mai am de trebaluit pe linga ea - tinichigiul sa centreze lufturile la usi , capota samd plus corectari de vopsea si polish , sa ii gasesc un scut model vechi cu 3 gauri , sa ii dau de cap cu ornamentul de crom de la capota , sa ii montez scaunele pe fata , etc . Dar muncim cu spor .
|
Quote:
Am eu scutul pe care il cauti, sa ma anunti daca facem treaba cu el sau nu. Spor la treaba in continuare. |
Salut ce se mai aude de masinuta ? Eu sincer chiar urmaream cu interes ceea ce ai facut pana acuma ...unde se mai poate vedea continuarea proiectului ca stiu ca ai zis ca postezii si pe un alt forum ..
Multumesc! Numai de bine! |
8 Attachment(s)
Si primele poze cu masina scoasa din garaj . Sper sa va placa .
|
:shock: super
|
Superba masinuta, felicitari!!!! Ai o adevarata bijuterie!
|
Impecabila,sa te bucuri de ea si inca odata felicitarii pentru munca depusa !
Cu respect!:oops: |
si inca doua pagini de felicitari publice .. cam asa se practica la noi ...
|
10 Attachment(s)
Si citeva detalii in garaj . Simbata urmeaza cosmetizarea si omologarea la Retro . Ma bucur ca va place si voua .
|
o idee:rolleyes2 :
http://cgi.ebay.fr/GROS-PROJECTEURS-...ht_2663wt_1270 eu zic ca ar da bine pe masina :) |
sunt prea mari... :rolleyes2 22x13 cm...
|
ar mai fi si astea:http://cgi.ebay.fr/ANTI-BROUILLARD-C...#ht_500wt_1287
|
Am proiectoare montate deja . Poate nu ati vazut pozele . Multumesc pentru intentie si sfaturi - sunt OK - dar am ceva ce imi place .
|
Quote:
|
Draga prietene , nu le-am montat cum trebuie ci numai le-am aninat de ceva spatiu din grila . Proiectoarele arata ca cele ale lui Dan de la Alba , de fapt de la el le-am si luat pe bani putini . Cind o sa le fixez deasupra barii ...se va schimba poza :lol:
|
Si pentru ca nu am mai scris nimic pe aici de multa vreme , va spun ca am reusit sa ii pun mentiunea la RAR , vehicul istoric , in cartea de identitate . Simbata este prima actiune a Retromobil , sper sa pot sa ajung .
|
Quote:
|
Simbata 28 aprilie - un raliu scurt de cca 30 km pina la Belciugatele . Nu cred ca am timp sa ajung pina la Cluj ... dar cine stie .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning