![]() |
Re: b 39 tdh
stai calm ca se pune pe treaba :))
|
adevarul este ca mi-o cam ia grasu inainte sa vezi ce si-a luat nebunu.....da nici eu nu sunt mai prejos oricum....nu e chiar asa cum crezi u...mai vedem noi cand vi!:))
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa plm mam saturat d stat in concediu p vas si am venit acasa urecheatule asa k nu mai ai timp sa ma iei prin surprindere :) vam luato innainte
|
1 Attachment(s)
pt cei care inca nu au mai vazut TDH-ul in ultimele luni ceva nou ..... :)
|
pacat :)))) hai cu upgrade ca degeaba :)...stiu ca ai pregatit si altele si nu te opresti aici...urmatorul pas ce urmeaza?
|
momentan ...... o las mai moale k tre sa o revopsesc si am d investit in alta masina ..... da o sa vina 1,6 cu aceeasi configuratie
:) |
TDH-ul sa cam retras din circulatie...... momentan
|
cum asa ?:)
|
i-ai scos inima?
|
nu e putin accidentata :))
|
dar iese ea din operatie zilele astea........ dar pot sa spun k intrun fel ma cam bucur k sa intamplat treaba asta k am vazut cam cat de mult sa implicat tinichigiul la masina ..... pot sa spun k unele piese din fata chiar nu erau prinse k sa o intareasca cat d cat......erau puse doar la numar...... asa k : un sfat pt cei care vor sa se carpeasca....... aveti grija k de la ceva mic se ajunge foarte repede la bube foarte mari
|
hai k mai e putin si iese iar TDH-ul p strada..... :) aproximativ vreo 3 ani :D
|
:lol:ce optimist esti :D
|
salut . foarte misto dacia ta . imi place mult . o vedem la intalnirile dacia .
poti sa imi spui si mie ce modificari ai adus . ca sa o lasi asa jos . . (low ride) ms |
nup sper k intro saptamana sa fie iar p strada si cu upgrade la motor....... si un ambreiaj nou.....
|
Quote:
|
sper sa nu faci iar cioclarii, si pe urma sa te miri de ce nu trage motorul, sau de ce s-a stricat.
|
O sa-l ard cu cataracta mea de renault 18 ...1.4 dat pe ulei si diesel...ca oricum nu trage masina ...poate sa-i faca ce i-o face ...ca tot cu cioclari umbla....cand e gata sa ma anunti sa va scot arfele din cap si tie si lui grasu....!!!(apropo stiu ca ti-ai luat pistoane.....de camila....chiar daca nu vin la carol stiu ! dar eu te astept si pe grasu care mi-a luat distantierul si l-a pus pe masina se bucura la bunul altuia:))))))))))
|
:))))mwaahaaaaa
|
al dreaq urecheat ........ stii tu! ce dreaq stii mah k am mai zis d o grama d ori k.......NUMA GURA E DE TINE....... baaaaaaaaaa nu te mai lauda atat
|
mah nu ma laud ..da eu stiu cel putin de unde incepe pistonul 1 la dacie si daca imi fac ceva la masina imi fac ca imi place mie......doar atata va spun tie si lu grasu orice v-ati face voi la masini eu tot va bat la liniutza .....si astept sa iti termini motorul si sa ma suni ....:))ca sa te fac de ras!
|
vezi k aseara iam dat motoru jos si din seara asta ma apuc d el ...........
si cu ce ne faci mah tu?cu ghena aia a ta d reno? care nu esti in stare sa ii pui amortizoarele si arcurile care leai cumparat degeaba? sau macar puntea aia d spate........ toata lumea stie k numa gura e d tine mah |
mah nu am buna dispozitie sa le pun ..eu unu nu fac k tine...mai intai am sa-mi duc "ghena" care arata mai bine ca masina ta ...mai ales acum cand si-a batut joc tinichigiul ala de masina ta ...sa revin, la tinichigerie si vezi ca ma costa 500e tinichigeria ..la modul ca ...imi schimba pragurile ...pasaje fata ...spate schimbate, astupate manerele ....si pregatita de vopsitorie ...asa plus vopsitorie 500e ....cu 1000 iese mai beton k a ta ....pe pariu pe cat vrei u ca eu nu ma duc la ghenari de 2 lei care repara masini pe genunchi .......hai ca te vad eu dupa ce o termini de facut ce poate....da mai dureaza la tine asa ca.....:))) vezi cum pui pistoanele....P.S- pistonul 1 incepe de langa volanta ...:))
|
bai da mai terminati ca deja o duceti aiurea cu discutiile astea...ia sa va vedem intai masinile terminate si pe urma sa va umflati in pene...
P.S. Morcove macar tu ai super claxon :) |
ha ce tare e topicu asta :tetter:
|
k de obicei DrAC-ul isi vara coada!!:))))
|
Quote:
|
dinala ca la "the dukes of hazzard" ? :)
|
Daca ai cutie cu cinci si te intereseaza un grup scurt da un semn!!am unu de pe timpu cand alerga tata la curse in perfecta stare!!!!
|
nu prea pot sa folosesc grupu ala la mine in cutie.......
|
vin si eu cu o intrebare. exista dacia papuc RWD... cum de nu incearca nimeni sa-si faca traversa pentru cardan in masina, si sa-si ia cutiea si puntea spate de papuc sa o puna intr-o berlina? nu ar fi ceva frumos?
|
Quote:
|
se vinde motoru dupa TDH........ 0724.125.025
|
Quote:
|
Quote:
|
sa fie intr un ceas buuuuuuuuuuuuuuuuun :D
|
7 Attachment(s)
B 64 Ssl ....
|
batranii de la coasta
|
stiu rollbarul ala :) a ajuns pe maini bune.
|
Ce ne poti spune despre masina din poze?Am recunoscut Dacia cu bulinele alea .Stiu ca era de vanzare acum cativa ani buni ,am vazut anuntul intr-un nr al revistei auto mondial.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning