![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite poze cu E46-le , pseudo ///M3 :D sau ce-o fi
Attachment 246286 Attachment 246287 Attachment 246288 Attachment 246289 Attachment 246290 Attachment 246291 |
Din categoria cea mai rapida decapotabila condusa de voi :)
Nissan Micra C+C 190 km/h e super tare sentimentul sa mergi atat de tare cu cotetul decapotat :) in schimb urechea dreapta are de suferit acum...sacrificiile meseriei :) |
uite Kravene.........asta e BMW ala.......dap intr-adevar Seria 3 cu paket de M3....dar cutie in 6 trepte pe 320d nu prea vezi ;)
|
dupa cum ziceam - e46 cu pachet M ;) pt M3 e46 nu a fost versiune cu 4 ushi ;)
pachet M ma nu pachet de M3 :x |
asha mah paket M.....da vezi zici k e M3....bine in 4 usi :P.....dar are cutie in 6 trepte.....roti 245 latime pe spate 225 pe fata....scaune scoica.......imitatie de fibra de carbon inauntru....
|
poate sa aibe tot ce vrea.... ca tot nu e M3 ;)
|
si nici de semanat nu seamana cu nici un M3 :)
oricum e mai deosebit decat un 3_ar normal... |
plm...dak toata lumea a zis...u trebuia sa fi in contra paltoane.......ia sa bagi neshte poze si cu interioru`....
|
nici pachet nu e. doar jantele sunt din pachet. e doar un E46 facelift.
vreti sa va caut pe net? sau chiar pe mobile.de sa vedeti? e frumoasa masina. dar nu e M. |
bmw 330xi 250km/h limitat elec
si s400 2002 400cp tunata de lorisiel!250 limitata electonic.f impresionat de agilitatea "dihaniei"! masinile unor prieteni!eu am vectra b 2001! |
S400??....sau S40. volvo`??....
sa stapaneshti sanatos opelu` tau:) |
seria S de la Merc cred vrea sa zica. motor de 4000. Lorinser..e tunerul...
|
aham...pey yo nu shtiam firma "lorisiel" de a zis el...si la volvo ..chiar nu ma pricep....am presupus k`o fi ala......si S400 nu prea am auzit...shtiam dekt de s500:)
|
e si s300 cdi ;)
si mai ales s600. ala conteaza. v12. si mai nou v12 biturbo. o herghelie de cai de nu iti imaginezi. scoate vreo 3-4 sec 0-100 la ora si are gen 3tone masina:D erau niste poze pe net si chiar pe forum de la curse legale la rusi, unde s600 se dadea si mai era si un cls amg. iti dai seama cum e ? sa stai ca directorul in spate si sa castigi liniute? eventual cu sampania si caviarul in mana? si sa te uiti pe net in timp ce soferul mucifica bmw si tt? |
ti-ar placea nebunule :P :)
|
mda....dar nu as baga-o la liniutze. la greutatea ei as mai putea adauga un 50 de kg de 90(sau chiar 100)-60-90 si as alerga s-ul cu sofer pe autostrada. nu in RO. oricum e tare sa iti citetsi emailurile in timp ce soferul scoate timpi demni de subaru pe 0-400m, nu? si eventual cu ABC -active body control activat asa incat sa nu prea simti mare lucru.
faza tare: a mers un amic cu un Audi S8 cu bunica lui in dreapta si a stat la stop langa un autobuz...dupa cateva secunde..bunica-sa: "Mama, am surzit eu de tot, sau chiar nu se aude autobuzul asta langa noi" :)))))) |
fiti atenti.... masina care am condus-o si mere de rupe...o sa radeti daihatsu move motor de 1000cmc si 160 in bord si 159 prins cu ea ....demaraju....rupe...ce sa mai...:D..app...cu toate ca n-am permis ink...:(..si am mai condus si alte masini.....Oltcit..Dacie...TV...Aro...Opel...si Tractor :D..si altele
|
new 535d si 2003 525d. ambele cu pachet M. adica M5(35) si M5(25) pt necunoscatori :)))))))))))) hahahaha
|
hmm Mercedes E 220 160 de cai ;) hidramata :( din pacate :|
|
Suntetzi nijte distrushi manca sa mor io ...275 km/h cu rx8 ...si io am un passat din `04 i`am dat 320 si se mai ducea da mi`a iesit un avion in fatza...sa mor....las`o`n mm ...din 100 de insi care am postat aici cre`k 80 terminau cu "da` n`am permis"
|
nu am vazut sa scrie la inceputul threadului.....ATENTIE!!!! Posteaza doar cei cu carnet!!!
|
am carnet da' cea mai rapida masina condusa a fost inainte sa il iau am dat o solenza cu spatele 3 metri
pot sa spun ca m-a impresionat demarajul :lol: |
1 Attachment(s)
Maserati BiTUrbo *1984
2.5L V6 185cp 5500rpm a unui prieten mai bogat (a murit tacsu si a ramas cu 6 magazine de mashini de la Fiat, Lancia si Mazda) ...si m-a lasat sa dau si yo o tura ... in rest o tine mai mult in garaj..de fapt vedeti cum arata [bine inteles nu e in Romania] |
nu am condus, dar am fost plimbat:
2 xS3 new -265 cai 4motion. leon cupra kit turbo schimbat ; ~330 cai. S3 al lui tentean, ~350 de cai. damn. |
meaning this car,
dar nu prea mai sunt pozele.. https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/9673-audi-s3-andrei-tentean/page-2.html |
eu daca nu mai am permis ci doar dovada am voie sa postez?;)
|
hopa ce ai facut taz tea pedepsit?????????
|
Broscutza mea, ford fiesta---170km/h pe dn1 campina-Ploiesti
|
Seat Cordoba .. 205 km/h .. DN Campina-Ploiesti :D .. Proud
|
Quote:
|
dak ai mers ieri cu viteza aia pe acolo cred k nu o sa mai fii proud,k ieri era un radal la intrarea pe drumul spre Paulesti :D
|
nu ieri ma .. mai demult .. vladz n-ai treaba ? :)) poate ma iau de capatzana ta aia mare :))
|
Quote:
|
1.4 , 100 cai benzina
|
aha da ... 16v-u...are top speed bun...
|
SKODA SUPERB 1.9 TDI
130 CP 215 KM/h |
mey fratzilor asta e topic in care spunetzi care a fost cea mai rapida masina pe care atzi condus-o,nu e topic de TOP SPEED'uri;)
|
asa... si? cine a scris ceva gresit?
|
nu mai scrietzi cu cat atzi mers si d'astea.....;) deskidem topic "TOP SPEED" si ne laudam acolo dak vrem ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning