![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Ma pus alex sa lansez o noua provocare pe acest forum pt ca el nu are cont.Vrea o intrecere cu boby gsi pt ca a auzit ca a facut un A4 .Alex va conduce masina sa AG 85 RAR.Dar a zis ca face intrecerea pe o miza de 1000 euro ;)).masina are motoru de 1.9
|
Ne dam si pe bani.....cu toate ca nu am toata suma ...dar se strange...dar sa imi lase timp o saptamana si ceva sa imi reglez masina. Oricum vad ca le place rau de tot sa aibe adversari mai slabi ca ei........MASINA MEA ARE 115 ( UNA SUTA CINCISPREZECE CAI) SI ~ 1100 kg . Din cate mi-au zis ei....ale lor au 131 plus chip (cel putin aia neagra) dar dupa cursa cu loganu` rosu sunt in dubii...poate nu ii mergea lui k-lumea. Mai bine zii lu` andu sa imi dea semn de viata ca e uscat afara de vreo doua zile si nu prea l-am vazut pe la stadion :)
|
Ok boss ,o sa i transmit ,care sau facut cu TAZ??eu parca auzisem ca alex ,cum a fost cursa???la ars greu alex??
|
...nu l-a ars! :))
|
interesant chiar nu stiam ,eu auzisem ca la ars pe TAZ pe vara ...Sau dat mai curand si la ars TAZ?
|
acu vre-o 2 duminici...
|
Nervos loganelu ala rosu ,am vazut si eu o cursa pe viu intr o seara ,sa dat cu o octavia 2 .motor de 2000 motorina 140 cai ,odata la facut pe ala si odata la facut ala.Eu cred ca are mai mult decat cip loganu ala
|
si eu cred ca il trateaza ailalti cu superficialitate....daca sunt curse care se termina 1-1(prima logan...a doua alalalt!!) de ce nu ar castiga alalalt pe aman2 si castiga si loganu odata!?
|
as vrea sa il vad pe TAZ cum se da cu un ursulet si mai stam de vb
|
:lol:
si io... |
Hai totusi sa fim seriosi ,deja cu ursu e prea mult,TAZ am auzit ca nu are mai mult de 120 cai ,si stim cu toti ce cutie naspa asezata are loganu,daca avea alta cutie ,o aerodinamica mai buna nu de frigider si sa fie mai usoara alta era treaba dar asa se descurca destul de bine cu masini de 130-140 cai
|
Eu zic ca nu il trateaza cu superficialitate conteaza mult cum pleci ,cand sa facut cu octavia aia cand au plecat amandou dupa loc la ars loganu iar cand sau dat a doua oara erau in miscare ,si dintro data sprint atunci la ars octavia pana unde am putut vedea eu,dupa curba nu am mai vazut :))
|
conteaza si startul si masina si multe multe altele
|
am vaz asta seara pe viu un ursulet 325 turbo era racheta in adevaratul sens al cuvantului
|
am vazut si eu pe youtube o calibra suparata: https://youtube.com/watch?v=Ab50X_Vqtic
no offence dar pe langa asta majoritatea bmw sunt prastie...asa cum e si dif intre logan si bmw...mereu se gaseste ceva mai bun...criticile alea cu aerodinamica si cu alte alea sunt aiurea parerea mea... tot respectul pentru TAZ si pentru ce reuseste sa faca cu o masina considerata aiurea de multi...8) era evident ca nu are sanse daca masina ailalta era turbo...dar poate isi pune si el turbo...:rolleyes2 |
Tare calibra aia ,cati cai o avea???Taz a facut si masini turbo si va face in continuare dar parerea mea pana in 140 cai
|
cred ca exagerati un pic cu TAZ...solenta aia dc se tinea asa dupa el?
o sa ma dau si io cu el sa vdm care ar fii diferenta...io am 90 d cai... |
pun pariu ca te face lejer! :D
|
oki
si daca nu ma face lejer...imi faci rost d hard p degeaba!!! ;) |
Eu sincer as vrea sa vad o supernova cipuita sa se faca cu taz sa vedem atunci care pe care.Dintre masinile dacia stock supernova face 100 km/h mai repede decat solenza ,logan 1.4 si logan 1.6 8 valve ,pt ca are cutai foarte bine etajata
|
ii dau dreptate lui aysmen .. la un moment dat am avut si eu o supernova si asa este daca e in apele ei fuge al naiba de bine :)
ps. a lu taz-u e nenoricita rauu si daca ii face ce zicea k ii face... s-a cam terminat chiar face treaba nebunu cu ea |
Ce vrea sa i faca???Eu banuiesc ca vrea sa i puna turbo .De fugit o sa fuga mai bine da nuj cat o sa reziste motoru ala saracu la cate ture vede
|
tu vezi ca ii pasa cuiva de motorul ala!?
|
marfa audi ala a4
|
Care A4 si unde in albota stai ca poate te cunosc :D
|
A4 Ala Cu Ag 85 Rar
|
mda...macar de ar fi mai rapid decat un logan A4 ala...:)
|
aha deci cineva e invidios:))=))
|
nu prea are pe ce sa fie invidios,pt ca un audi ar trebui sa-si arate muschii si sa-si justifice banii investiti nu sa se faca de rusine in fata unui logan
|
poi ce l-a faqt un logan????
|
nu era chiar orice logan.. dar totusi un logan
|
o fi fost dala q 16v k ala e puternic si mai e si motor pe benzina:lol:
|
Quote:
|
mai lasati-l naibii
daca o masina nu alearga nu inseamna ca cealalta fuge de rupe |
Cine stie cunoaste :) .....dar totusi loganu` rosu e bomba pe roti.....abia se tine la ea. Oare cat masoara un 13b cu burduf? hai ramaneti la topic......e pentru provocari.
|
Da avetzi dreptate ......Audi lu alex este doar aspectul de el ca motorizare e 0
|
hai sa facem si niste provocari
sa gasim rivale pt bobby :lol: |
Nu trebuie sa cautati asa mult. Pe "prafurile" astea puteti lua orice masina la intamplare si ma face.
|
bobby vezi ca te astept sambata ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning