![]() |
Re: Piatra-Neamt
Ar fi tare sa se faca ceva pentru tot judetul Neamt..ca mai sunt si in Roman cativa baieti...:rolleyes2 ..adica..daca vreti :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumiri in numele comunitatii din Piatra Neamt celor de la Bacau pt faptul ca ne-au onorat cu prezenta si ma inclin cu scuzele de rigoare pt ca nu a mers totul chiar ca la carte...insa am avut ocazia sa ne cunoastem....sa mai schimbam pareri si sa vedem cum se face prin alte parti.
Cu siguranta evenimente de genu asta vor mai urma de acum incolo si speram in conditii cat mai bune... Mai urmeaza sa cunoastem ceva lume de prin Iasi asta insa ceva mai incolo.. pana atunci ...numai bine |
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
Quote:
|
Uite ca a venit si ... UE la noi sau noi la UE!Alegetzi cum vretzi!
Dupa cum v`am obisnuit,pentru prima oara in 2007 Iasul v`a sparge gheatza iernii care inca nu`si arata coltzii si nici macar dintzisorii cu prima intalnire auto din zona Moldovei,zona estica a tzarii si`a Europei....zona mai putzin favorizata in domeniul auto! Eu ... ca fiind un mic Observator si Moderator aici prin zona asta propun ca in luna Martie 2007 in ziua de 17 sau 24 orele 12.00 sa aiba loc acest mare eveniment.Locatia cred ca nu o mai supun votului...parcarea Palatului Culturii,Iasi. Invitatzi...Toata tzara....Absolut toata tzara!!! Data o supun votului,si se va putea vota pana la 15 Februarie 2007. aici se poate vota data de intalnire: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=30912 doar vot fara comentarii De aici in colo putetzi incepe comentariile.....! Cine vine ..cine nu vine ? |
Multumim Baietzilor Din Bacau Pt Prezentza Lor La Piatra Neamt
Pacat Ca Era Prea Frig Si Carosabilul.....umed:)) |
pt CRyS:cer scuze pt comentariul de pe linkul pt vot am observat prea tarziu
inca odata scuze |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...918#post696918
Aici se poate vota pentru intalnirea lunara din toate ce la patru orase mari ale Moldovei prin rotatie....care vor fi anuntate din timp..... In cadrul cestor intalniri ne vom putea cunoaste intre noi si vom putea sa ne si ajutam reciproc cu sfaturi si ideii si de ce nu si altfel... mai multe detalii la link-ul de mai sus...;) va salut... numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
o poza de la strand :d
|
Quote:
|
e numai buna parcarea de la strand pentru o astfel de intalnire ! Bune ideea ! O alta varianta ar fi in parcarea la petrodava(in spate ) ;)
|
Dragi copii...atzi dori ca pe 17 Februarie sa tragem o intalnire auto ...?In Piatra Neamtz ca mai apoi pe 17 Martie sa fie una la fel si in Iasi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal. la toata lumea.........eu vreau sa fac o propunere .........nu este ideia mea dar o sustin.........
Ce ar fi daca am incerca sa organizam ceva in poligon? curse de indemanare, de viteza, cel mai bun tinp scos pe tura.................ceva de genul asta. este un poligon deschis publicului, intrarea este ieftina ( 5 ron ) daca nu ma insel. intradevar sunt portiuni pe care asfaltul este mai rau( o singura banda pe linia dreapta - sunt 2 benzi ) dar in rest se merge fara probleme........... Astept pareri PRO si CONTRA(motivate) |
Quote:
|
Oameni buni este oficial!!! Prima intalnire lunara din seria multora care vor urma se va desfasura La Piatra Neamt....vor fi prezenti pe langa pasionati de tuning din oras...comunitatile locale din Iasi, Bacau, Suceava, Roman(pe cei din Roman o sa ii anunte ceilalti ca io nu a nici un contact pe acolo).
Deci pe data de 17 februarie 2007 va steptam in numar cat mai mare... |
Quote:
Idee ta este buna..dar ....in poligon sunt ceva gropi si denivelari..din cate stiu eu...eu am fost prin septembrie...si ..nu prea am fost incantat de calitatea drumului.. |
Quote:
|
Quote:
O alta varianta ar fi in parcarea de la stadion ...e mare...sptioasa...si in plus de asta duminica e libera....intalnirea cade intr-o duminica la ora 12....:D ;) |
Bravo baieti...felicitarile mele..pana acuma nota 10..pt acest "proiect"
|
Quote:
|
Quote:
Nu prea stii ce implica un asemenea eveniment!Nu prea stii ce responsabilitatzi ai pe capu tau!Nu stii ce se poate intampla daca un concurent scapa masina in public ... Chiar nu`ti imaginezi!Iti sugerez sa`i dai un P.M. lui Gratzian si dupa ... dupa astept parerile tale legate de un asemenea eveniment de amploare!Poate daca ai prea multi bani,poate daca ai o firma ce se ocupa cu asa ceva...poate nuj...Oricum din partea mea ... Mult succes! Mai bine ramai la simple intalniri ... si astea legale!Din punctul de vedere al Primariei intr`o parcare fara prea multa galagie!Sfatu meu si prietenesc...nu mi`o lua in nume de rau! |
Quote:
Cat despre intalnire va spun de pe acuma ca tre sa ne luam gandu de la demonstratii de forta gen burn-out, intoarceri sau alte alea...nu isi au locul...daca se intampla ceva raspund organizaotrii PENAL! asa ca ... |
Parcarea de la strand este perfecta....si este foarte frumoasa...si fain amenajata.In spate la petrodava...se ocupa tot timpu locurile...ba camioane..ba masinile de la "Boom",etc etc.apoi..pt o intalnire pt mai multe masini..nici in centru la parc nu`i bun..ca si acolo...se cam ocupa locurile..Asa ca la strand este numai bun,zic eu...este si mai retras...o sa fie o intalnire doar pentru cunoscatori....pt ca asa si tre sa fie.Bineinteles,asta e parerea mea.....Daca e nevoie de ceva aline...anunta`ma..si incercam sa rezolvam!
|
Quote:
|
imaginati`va ca tot trebuie ales un loc in cele din urma..si...daca stai bine sa te gandesti..in orice loc....se pot ivi probleme diferite...ca doar suntem in Romania!:rolleyes2
|
Quote:
|
Pai strandu nu mai tine de stat-primarie..A fost cumparat,de aia s-a investit atata in el :) Dar ti`am spus...daca e sa fie la strand...nu se ia nimeni de noi.Noi venim acolo...parcam..masinile..nu vad de ce si cu ce sa deranjam,intelegi! Oricum zilele astea..incerc sa ma interesez sa vad daca se poate face ceva....nu promit nimica..dar eu incerc.
|
Quote:
|
oricum...pana pe 17 martie este timp suficient...:-)
|
Quote:
si e vorba de 17 februarie...la Piatra Neamt si 17 martie la Iasi.... |
Quote:
|
Asea si parcarea este a lor?Este a strandului?Deobicei se vinde CONSTRUCTIA nu si parcarea!
Deci cautatzi urgent un loc si da`tzii o mana,doua,trei lu` Alin |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning