![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
cu releu si buton, siguranta
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de azi:
|
Hai Nutule ca ai o masina frumoasa foc, nu ne mai oftica atat :-) :evil:
|
3 Attachment(s)
Faruri foliateee!!Buza vopsitaa.
|
Where is dislike button ?:))
Am auzit ca s-ar putea sa pui cv pe la sunet sau ramane un simplu auzit ? :)) |
Quote:
Edit:buza cred ca dadea mai bine cum era inainte neagra,dar arata bine si asa. |
10 + nutule ,o treaba bine facuta !! :D:D
|
Nu o sa ai problema cu politia?
|
buna alegere ai facut nutule...acum sa vina semnalizarile albe si infoliate :>
|
Nu sunt negre negre si nici nu impiedica cu absolut nimic vizibilitatea.Urmeaza pus pe masina bad boy ,cozoroc si un mic subwoofer toate saptamana asta.
|
Frumos frumos.... Asteptam si restul de upgrade-uri :D
|
Daca vrei azi am recuperat suspensia de pe poloul meu , 350 de lei dar urgent ca am nevoie de bani !!!
|
1 Attachment(s)
Ziua cadourilor azi.Pedale sport de la prietena :-> si un mic subwoofer de 600W de la Demons ,colegul dupa forum.Cand am timp saptamana asta ii voi face si cutia.
|
Deabi astept atunci cand o sa iti faci bad boy`ul, arata foarte bine pe modelul asta de Polo :D
|
Quote:
|
CristiCanibeat nu prea sunt bani acum pe vremea asta...cand o sa dea caldura o sa imi tai arcurile sa vedem ce o sa iasa:->.
Auras 26 si eu astept cu nerabdare sa vad bad boy-ul si cozorocul dar or sa vina saptamana asta ca nu s-a putut acum ,baiatul care le vopsea fiind in concediu:(. |
Incepe din ce in ce mai mult sa prinda viata :> ... eu abia ast sa scap la bani , sami fac damblaua , tu stii care e :X .
|
hai nutule cu pozeeeeele alea!!!
|
Duminica ca acum nu prea am cu ce si plus de asta ... mie si rusine sai fac poze cu asa proiectoare...:o3
|
1 Attachment(s)
eu zic sa lasi semnalizarile galbene, sa pui pozitia in semnalizari si sa faci farurile Joe mode(adica sa vopsesti faru pe interior negru, dar sa nu cumva sa vopsesti si oglinda) eu asa am facut.
|
Da Ralph pozitile in semnalizari le voi pune cat de curand dar Joey Mode nu ii voi mai face ca i-am pus folie pe faruri si sunt destul de inchise acum farurile iar daca ii mai fac si Joey.. or sa fie prea prea inchise.Vestea cea mai buna e ca astept o suspensie sport de la un coleg dupa forum :->.
|
Te asteapta in balcon boss , am spalat-o la jet si e ca noua .
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza in graba cu bad boy-ul pus. Cozorul este vopsit si el dar nu il voi pune acum pe masina.Maine voi veni si cu un set de poze mai serioase chiar si o sedinta foto cu sora geamana mai mica a masinii mele dar pana atunci :
|
Nu prea-mi place cum arata... :-| Mai frumos era unu facut din capota! :)
|
11 Attachment(s)
Da ai dreptate niciul nu se compara cu cel facut din capota.Urmeaza sa colantez suportul boxa spate dar si placajul de la subwoofer in folie carbon.
Poze cu masina venita de la spalatorie.Cozorocul l-am pus de forma doar.Masina plange dupa suspensie:(( dar vine ea: |
Bine mai Nutu mai faci treaba grozava tine-o tot asa! Ai rezolvat cu masticul?:-)
|
Frumos arata,dar plange dupa o suspensie neaparat:D
|
7 Attachment(s)
Cateva poze cu un coleg dupa forum :
|
daca faci joey mode nu o sa ai pb cu militienii pt ca nu se reduce vizibilitatea deloc, tot asa lumineaza farurile.
|
ntz vreau sa dau tagg!! :))
ai 10/10 , asteptam caldura si facem ce am vorbit >:D< |
2 Attachment(s)
Dap facem treaba cum sa nu :->.In vreo 2-3 luni maxim masina va fi colantata in acest verde mat:X.
|
Eu zic mai bine sa strangi mai multi bani si o vopsesti asa,colantul in timp se strange/crapa in unele locuri
|
Indiferent ca e lucios/mat, nu se compara colantul cu o vopsea! :)
|
Quote:
|
Colantarea masinii mi-o face gratis un prieten...ramane ca eu sa o duc dinainte la tinichigiu sa o mai intrepte si repare pe aici pe acolo.In schimb haionului ii va lipsi semnul cu vw si manerul.
|
1 Attachment(s)
Am facut cateva modificari pentru semnatura, cred ca arata mai bine asa :arrow:
|
Multumesc colegu.Arata mult mia bine.
|
Asa mi-as colanta si eu masina, sa fie aproape gratis :lol: Hai sa vedem cum iese!
|
5 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe threadul asta...Intre timp am facut rost de la un coleg dupa forum de o suspensie sport .Avand in vedere ca a fost folosita in jur de 500 de km se poate spune ca e noua.Intr-o saptamana -doua o voi si monta cu baietii de la sibiu.In rest.... am mai colantat ceasurile:-??:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning