Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Intalnire NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/27252-intalnire-nsl.html)

Sebastian-TOP 10-01-07 13:47

Re: Intalnire NSL

Va asteptam in numar mare, si nu va inghesuiti e loc pt toata lumea:D

ema_sierra 10-01-07 22:34

Sper sa-mi fac si yo aparitia....nu promit inca nimik;)

F_L_R 11-01-07 18:20

-Prezent la gratar cu micii la punga si carbunii la sub brat.....

andrey17 11-01-07 20:02

Prezent si yo dak gasesc si pana atunci pe cineva sa ma ia si pe mine...

GolfuletzS 12-01-07 15:56

21.30 petrom ( chitila ) iesirea din buc

andrey17 14-01-07 01:36

hai ca a fost frumoasa intalnire avand in vedere ca am stat pe camp vreo ora si ceva sa treaca politia....:D:D:P

tng 14-01-07 01:39

... si micii s-au ars .. firar :|

Pitu 14-01-07 02:05

1 Attachment(s)
da ma , nici eu nu am prins nici un mic :) eu nu inteleg cum nu a observat nimeni loganu galben ,el era demult intre noi, filmau nu aveau nici o treaba

DONU' 14-01-07 02:06

Una la mana, acolo trebuie un alt drum decat ala fiindca e cam riscant pe contrasens...
Doi la mana... mai multa responsabilitate din partea gazdelor, adica sa lase si ei oameni de 6...
Trei la mana... nu stiam ca exista atata politzie in Tgv.
Patru la mana... cand vorbeste omul ceva cu voi... incercati sa raspundeti (unii din dambovitzeni taceau de parca erau mutzi cand ii intrebam cate ceva).
Cinci la mana... tot respectul pentru Catalin si restul gastii care au venit la benzinarie la plecare...
Bafta... si sa speram ca data viitoare nu vor mai fi probleme...

GolfuletzS 14-01-07 11:32

super tare .... ce sa mai .... :D

am inghetat... de ne`a luat dracii pe "acolo"
tre gasita alta locatie....

oricum tnx don`ule pt telefoane ;) da ma intrerupeai ca iesiseam si eu la o iarba verde ;)

DONU' 14-01-07 13:26

Este vorba de lumea noastra, de oamenii cu care suntem zi de zi si noapte de noapte pe strazi. Suntem o comunitate si trebuie sa ne aparam si sa ne ajutam unii pe altii.
Sper ca a scapat toata lumea fara probleme noaptea trecuta.
Am tot sunat dupa voi fiindca stiam unde va aflati si trebuia sa aflu daca ati reusit sa fugiti.
Bafta la toata lumea!!! Talpa la Podea!!! Pazea!!! Vine gardaaa!!!

Skma 14-01-07 16:49

Eu zic ca exista sigur o cartitza !:evil:

puercolino 14-01-07 17:24

crezi tu ..... k numai una o fi !!!??

balann_jointt 14-01-07 18:03

[Patru la mana... cand vorbeste omul ceva cu voi... incercati sa raspundeti (unii din dambovitzeni taceau de parca erau mutzi cand ii intrebam cate ceva).
eu nu cred ca taceau! sunt multi care vin pur si simplu sa se uite si nu aveau la ce sa iti raspunde! intereseaza-te de cine se ocupa si o sa ti se raspunda cu placere! bafta

Pitu 14-01-07 18:04

pana la urma am scapat cu bine , data viitoare va chemam la noi , avem o locatie mai buna :)

Pitu 14-01-07 18:07

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 698110)
[Patru la mana... cand vorbeste omul ceva cu voi... incercati sa raspundeti (unii din dambovitzeni taceau de parca erau mutzi cand ii intrebam cate ceva).
eu nu cred ca taceau! sunt multi care vin pur si simplu sa se uite si nu aveau la ce sa iti raspunde! intereseaza-te de cine se ocupa si o sa ti se raspunda cu placere! bafta

da , aici ai si tu dreptate .am vazut si eu o faza : un prieten a facut o poza la tt ul ala cu masca aia mistocara; la cativa metri era si proprietarul : "ia uite l si pe ala " si dastea . In fine, se intampla si la clase mai mari.
va asteptam pe la noi !

balann_jointt 14-01-07 23:51

cum ziceti voi! nu e incredibil dar totusi asa sunt oamenii! si nu uitati ca plm oamenii chiar nu stiu ce sunt alea ilegale! vin 80 % doar sa se uite! o sa mai dureze mult pana o sa vina doar 10 20 de masini etc care sa fie dispuse sa se dea! pana atunci tre sa suportam toata gloata care se inghesuie la start si nu mai ai loc nici sa vezi dar sa mai si pozezi sau sa filmezi! bafta

alexutzu 15-01-07 00:06

eu abia caum citesc aici pe forum
pai voi ati scris pe un FORUM PUBLIC ca va strangeti si va mai si mirati ca a venit politia?

unde v-a fost mintea cand ati scris pe ACEST FORUM PUBLIC care mai este si SUPRAVEGHEAT DE POLITIE????????????????????????????

nu va mai faceti griji de sifonari, puteti fi siguri ca au fost si puteti fi si mai siguri ca 'organele' se asteptau la ceva din moment ce ati scris aici ca va intalniti undeva

GolfuletzS 15-01-07 06:07

alexutzu nu a fost asa iti zic pe privat ... ca sa nu apara aici

alexutzu 15-01-07 09:19

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 698872)
alexutzu nu a fost asa iti zic pe privat ... ca sa nu apara aici

astept... :wink:

DONU' 15-01-07 09:30

Incercati sa anuntati treburile astea numai prin messenger si mesaje pe telefon desi... si telefoanele au secretele lor.
Nu vorbiti pe strada despre asta sa va auda lumea, in magazine sau benzinarii.
E totusi prea riscant.
O singura persoana daca aude poate sa strice toata combinatzia.

Sebastian-TOP 15-01-07 15:40

Multumim celor care au venit, si stati linistiti nu sunt cartite acum , dar nu e greu sa vezi 50 de masini venind din Bucuresti si alte zeci din Targoviste.Sa te mai intalnesti si cu radarul pe drum si sa nu se prinda. Daca se amana era pacat de oamenii care au batut ceva Km.O sa gasim alta locatie dar cum stiti nimic nu e sigur pe strada oriunde ne-am trage.Asa ca cei speriati raman acasa si cei care stiu, vor fi mereu prezenti. Salutari echipei din Bucuresti, care a venit in nr. mare ca de fiecare data, de asemenea colegilor din Ploiesti pe care-i mai asteptam.Ce a fost, a fost, acum sa vedem ce urmeaza :)

alexutzu 15-01-07 15:52

la ce curba de putere a fost pana acum, viitorul e aproape anticipat
asta daca nu tineti cont de greselile care s-au facut

DONU' 15-01-07 15:52

Asa!
Capu' sus! Pedala jos!
Nu renuntzam!
Eu unul mai vin la tgv si cu alta ocazie...
Adrenalina tata...

Sebastian-TOP 15-01-07 15:58

Multumim pt parere si vom tine cont de ea si stai linistit ca locatie nu se stie decat cu putin inainte, asta mai tine si de nr de masini prezente.Anuntul e prin tel, dar de dat din tel in tel mai ajunge si la cei nou veniti, care nu stiu cum stau lucrurile. O sa invete si ei....

somebudyy2002 15-01-07 17:05

Quote:

Originally Posted by Sebastian-TOP (Post 699360)
Multumim pt parere si vom tine cont de ea si stai linistit ca locatie nu se stie decat cu putin inainte, asta mai tine si de nr de masini prezente.Anuntul e prin tel, dar de dat din tel in tel mai ajunge si la cei nou veniti, care nu stiu cum stau lucrurile. O sa invete si ei....

Din tel in tel...nu prea suna bine...cum se spunea intr-un post :"si telefoanele au secretele lor"...Nu se poate face ceva securizat...cu parola sa nu aibe acces oricine?....E doar o parere...

Sebastian-TOP 15-01-07 17:19

E buna parerea ta, dar tot ce are parola se poate sparge si tot ce e ascuns da motiv de a descoperii secretul. Asa ca pt moment e mai bine prin telefon sau mess. Cate tel pot asculta ei? E un inceput si nu poti mobiliza si atrage lume fara sa nu se afle. Asa apar si noii membrii...

somebudyy2002 15-01-07 17:24

Asa e ...ai dreptate...dar nu se stiu toate nr de tel a tuturor membrilor..si unii s-ar putea sa ramana pe dinafara....:rolleyes2 .

LMX_Catalin 15-01-07 19:44

Bai baieti!
Riscul ni l-am asumat din primul moment de cand am inceput sa ne intalnim in forumla asta.
Solutie pentru problema politiei nu exista din punctul meu de vedere. Intr-o discuti anterioara, chiar salutam ironic posibillii vizitatoiri politisti ai acestui forum.
Nu punem pe forum; e ok; sifoanele exista si asta e klar. Problema nu vine de pe forum. Problema vine din doua directii zic eu: SIFONARII (care sunt sigur ca exista) si faptul ca nu poti organiza ceva la o asemenea scara fara sa atragi atentia, este imposibil.
Ma repet! Riscuriele ni le-am asumat de la bun inceput.
Cand faceam la Bucuresti aveam o vorba; gratarele fara garda nu sunt facute bine. Fiecare moment cu farmecul lui.
O regula de baza in organizarea barbeque-urilor, este scimbarea zilelor si a locatiei.
De asemenea, faptul ca vin multe masini care nu se trag este o chestie pe care nu o poti controla. Asa este mereu. Fara masini multe n-ar mai avea farmec- garantat. Nu sunt de jjudecat spectatorii! Si privitorii au rolul lor. Ceea ce ma oftica este ca vin masini puternice care stau pe tusa.
Concluzia mea:
pauza mica (dar nu prelungita); schimbam locatia; cu ziua....mai greu :(
BAFTA

Bllondu 15-01-07 20:15

Aveti toti dreptate in mare parte...iar spectatorii trebuie primiti si ei....pt ca din spectatori se nasc concurenti...iar fara politie ce ne-am face...nu ar mai fi nici un spectacol si nici un pic de adrenalin...iubin P.R. pt activitatea lor8)

alexutzu 15-01-07 20:24

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 699353)
Asa!
Capu' sus! Pedala jos!
Nu renuntzam!
Eu unul mai vin la tgv si cu alta ocazie...
Adrenalina tata...

curba de putere era in jos nu in sus cum ai crezut

Quote:

Originally Posted by LMX_Catalin (Post 699679)
..................si faptul ca nu poti organiza ceva la o asemenea scara fara sa atragi atentia, este imposibil.

o solutie ar fi sa NU mai vina toti bagatorii de seama

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699728)
Aveti toti dreptate in mare parte...iar spectatorii trebuie primiti si ei....pt ca din spectatori se nasc concurenti...iar fara politie ce ne-am face...nu ar mai fi nici un spectacol si nici un pic de adrenalin...iubin P.R. pt activitatea lor8)

Primiti si ei ca sa ce? sa fie balamuc mare cum a fost si va fi mereu de cate ori se strang multi bagatori de seama?
Inca un pic si se urcau la aia in masina la start

Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu

Bllondu 15-01-07 20:38

Tu din cate spui acolo imi dai impresia ca nu ai venit cu masina ta sau daca ai venit cu masinta ta probabil ca era o masina ce nu atrage atentia, tu ti-ai asumat un risc aproape inexistent in cazul asta! Ia intreaba tu pe oricare a venit cu masina cu un SCOP nu doar sa caste gura cam ce nivel de adrenalina avea. nu stiu[/QUOTE]

bine frate asa o fii cum zici tu...chiar daca nu oi fi venit cu masina mea...sau nu am masina importanta asta nu inseamna ca nu trebuia sa vin acolo si nu trebuia sa fug de politie sau orice altceva ce iti creste tie adrenalina......asta e....totusi m-am zbatut ceva ca sa fie ce a fost acolo...poate tu poti face mai mult...

alexutzu 15-01-07 21:25

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699776)
bine frate asa o fii cum zici tu...chiar daca nu oi fi venit cu masina mea...sau nu am masina importanta asta nu inseamna ca nu trebuia sa vin acolo si nu trebuia sa fug de politie sau orice altceva ce iti creste tie adrenalina......asta e....totusi m-am zbatut ceva ca sa fie ce a fost acolo...poate tu poti face mai mult...

cred ca ma confunzi, nu sunt fratele tau si nici macar nu ma cunosti personal

ba are importanta care era rolul tau acolo, un bagator de seama ce rol isi are? sa stea sa caste ochii la ce fac altii

te-ai zbatut ? te-ai zbatut degeaba
la ce riscuri ai fost tu expus sau oricare altu care era acolo sa se uite? la riscul de a parea interesant cand le povesteste la amici cum a fost la curse ilegale si ce adrenalina a avut el in sange cand a fugit de politie

Bllondu 15-01-07 21:38

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699876)
cred ca ma confunzi, nu sunt fratele tau si nici macar nu ma cunosti personal

ba are importanta care era rolul tau acolo, un bagator de seama ce rol isi are? sa stea sa caste ochii la ce fac altii

te-ai zbatut ? te-ai zbatut degeaba
la ce riscuri ai fost tu expus sau oricare altu care era acolo sa se uite? la riscul de a parea interesant cand le povesteste la amici cum a fost la curse ilegale si ce adrenalina a avut el in sange cand a fugit de politie

din partea mea poti sa ma cauti prin bucuresi...poate dai de mine...iar sa fiu ceva cu tine nu prea vreau....daca tie nu iti place riscu inseamna ca nu ai ce cauta pe aici....asa ca nu are rost sa imi bat capu cu tine oricum cu oameni ca tine nu se ajunge la nici un rezultat...daca vrei sa imi demonstrezi ceva fa-o live...nu are rost sa ne certam...nu ajungem nicaieri....asa ca demonstreaza ca poti sa faci mai mult;)

alexutzu 15-01-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699897)
din partea mea poti sa ma cauti prin bucuresi...poate dai de mine...iar sa fiu ceva cu tine nu prea vreau....daca tie nu iti place riscu inseamna ca nu ai ce cauta pe aici....asa ca nu are rost sa imi bat capu cu tine oricum cu oameni ca tine nu se ajunge la nici un rezultat...daca vrei sa imi demonstrezi ceva fa-o live...nu are rost sa ne certam...nu ajungem nicaieri....asa ca demonstreaza ca poti sa faci mai mult;)

da ma asa e, mare om mare valoare.
bafta in continuare

ps: totusi nu ai zis, tu ce masina ai, cu cine vroiai sa te dai acolo?

Bllondu 15-01-07 21:45

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699907)
da ma asa e, mare om mare valoare.
bafta in continuare

ps: totusi nu ai zis, tu ce masina ai, cu cine vroiai sa te dai acolo?

ms la fel...bafta si tie...

ps: nu am masina...am fost doar bagator de seama;)

alexutzu 15-01-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Bllondu (Post 699921)
ps: nu am masina...am fost doar bagator de seama;)

stiam, mi-am dat seama dupa felul tau de a gandi, eram doar ironic cand te-am intrebat de masina :wink:

ps: toata lumea a fost in locul tau si apoi toti au evoluat, o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti schimbi parerea despre aplaudaci

nu trebuie sa te simti jignit cu absolut nimic

Bllondu 15-01-07 21:54

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 699927)
stiam, mi-am dat seama dupa felul tau de a gandi, eram doar ironic cand te-am intrebat de masina :wink:

ps: toata lumea a fost in locul tau si apoi toti au evoluat, o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti schimbi parerea despre aplaudaci

nu trebuie sa te simti jignit cu absolut nimic

nu m-am simtit jignit...stiu ca toata lume trece prin asta si tocmai daia ti-am raspuns pt ca nu mi-a placut modul in care ii criticai pe toti...toti incep de jos...de ridicat se ridica doar unii....asa ca trebuiesc apreciati toti....;)

DONU' 16-01-07 09:24

Bun..., una peste alta, tot a fost prea multa lume degeaba.
Locatia n-a fost prea sigura de nici o culoare si n-au fost lasati oameni de paza pentru potera... care stim bine ca a fost in mijlocul nostru.
Oricum... dupa parerea mea, cei care vin si n-au treaba cu cursele sau cu masinile in general, cei cu care te alergi pe strada (si sunt sigur ca ati intalnit asa ceva) si ii intrebi ce motor au si dau din umeri..., astia chiar n-au ce cauta.
Eu stiu ca se poate sa vina si numai cei care au treaba cu cursele pentru ca si eu si altul dupa acest forum sau club care a participat la o cursa si acum sta la rand sau priveste, e un sustinator sau oricum... face parte din public.

LMX_Catalin 16-01-07 10:03

Ce sa mai comentam!?.....
Daca exista o locatie mai buna in alta zona, sa auzim si sugestii/ propuneri. Sa ne cantonam pe ce o sa fie. Eventual, sa nu mai apara discutii, sa propuneti locatiile pe calea PM-urilor sau Messengerului!

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning