Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

Bassu_SIV 11-03-07 13:32

Re: Masina mea...

io vad masina in fiecare luna pe luceafarului .....si faza faina e ca o vad cam din vara trecuta

Silviu - Eclipse 90 11-03-07 13:58

1 Attachment(s)
E din toamna acolo.
Si eu o vad acolo in fiecare luna si nu e deloc faina faza ca in fiecare luna sa speri ca luna viitoare nu o sa mai fie acolo. 4 luni doar a stat acolo si nu am lucrat nimik la ea pt ca inca nu ne venisera piesele.
Poza asta am facut-o sapt trecuta dupa ce s-a terminat de montat piesele.
Sapt viitoare sper sa aflu tot ce imi mai tb la ea si sa stiu si cat mai dureaza

PaulMIG 11-03-07 17:09

Nici o fraza nu se incepe cu "deci".....deci, pana la urma e turbo sau....? Io iti urez spor la reparat si sa o vedem cat mai curand la potential maxim.
Si acum sa ma "iau" de Alin.....nimeni nu se leaga de Viperu tau....pardon Calibra:lol: cel mai important e sa iti placa tie, dar tribalu ala chiar ai putea sa scapi de el. Iar acum o parere personala: io vad calibra cu eleron ca un 8-ar cu eleron....deci penal, oricum nu se pune problema de downforce, ci design si io militez pt clean look. Dungile treaca-mearga, oricum sa-ti traiasca muuult si sa n-ai probl cu ea.

Bassu_SIV 11-03-07 23:27

Opel Power!!:D

lexani 12-03-07 08:57

Salut Silviu - Eclipse 90! Frumoasa masina, dar... eu am mers cu ea pe cand era a lui Paul si nu avea nici un turbo din cate imi amintesc, in fine... sa o stapanesti sanatos si sa o gati cat mai repede

Silviu - Eclipse 90 12-03-07 18:59

Mersi Lexani, o sa va anunt cand e gata masina si eu sper cat mai curand. Daca stie cineva vre-un Eclipse care se dezmembreaza, mi-ar mai trebuii si niste ornamente prin interior.

DirectHIT 12-03-07 19:07

Noroc cu dungile de pe ea ca altfel nu m-ar recunoaste nimeni... btw pana nu apare un viper cu 2 dungi negre pe el....I have the only real Viper in Sibiu!!! ... hahahahahhahah... hmm.. WNB Vaiper
In fine, momentan in afara de scoaterea siglei Opel din bara (care a zburat) si semnele cu Opel shi Calibra alte modificari la exterior nu vor mai fi... Intai vreau sa mearga struna mashina shi apoi ne ocupam si de exterior, dar cu timp si rabdare....
Sorry Bissy, sunt prea mic shi nu vad de volan :shock: , data viitoare da shi matale un buzz sa te aud :)

axxro 13-03-07 01:52

lasati omu' cu eclipse sa'si termine masina si vedem dupaia. eu am auzit ca masina aia e destul de forjata, repet, am auzit, nu zic mai mult, deci..... oricum parerea mea e ca te'ai cam legat la cap cu un giapan paici pe la noi, deja vad ca si cauti masina de dezmembrat......treaba ta. bafta la ea si spor la tunat. eu de abia astept sa o vad in starea ei finala. numa bene

lexani 17-03-07 00:20

4 Attachment(s)
Un update la masina mea :)

GTI 18-03-07 18:55

Looking good!

PaulMIG 18-03-07 18:58

Vazut, mirosit, pipait, gustat......placut:).... asteptam un update la geante;)

T E N N Y - E 18-03-07 20:11

CAUT URGENT O CHIULOASA DE BMW 525 i DIN 89 . DACA STITI CEVA VA ROG SA MA ANUNTATI.

petter 23-03-07 10:33

chevrolet Lacetti
1.6 16v
109 cp

dar din pacate a ramas acasa...

sosobigman 23-03-07 23:43

mashina mea....
...DACIE..... si asta zice totul....:D
...+ detalii :
*neagra
*din `97 inmatriculata in 96..nu stiu cum a reusit taica-meo faza...
*direct din fabrica ..de la mama ei ..PITESTI...
*prima schimbare la ea....facuta de taica-meo desigur...arcuri ..ca ce avea pe ea la inceput nici nu se simteau...
*a trecut printr-un incendiu..partea fatza a luat foc acum cativa ani ..iarna..in drum spre "taierea porcului"
*reparatie ....3 luni service...
*vara trecuta ...refacere majora ..da nu cred ca am refacut chiat toate ..is dezamagit de lucrari...
*masina am primit-o cadou ...
*momentan...nush ce are da io ma duc cu ea..
*tuning nici nu poate fi vorba pe ea....imi place simpletea...fara incarcaturi ....
*a inceput sa cam pape la consum...
cam atat...respect ....soso...scuze de ditamai "carnatzu`" la mesajul asta:rolleyes2

T E N N Y - E 24-03-07 17:23

EU NU AM NICI O MASINA PERSONALA,DAR AM CATEVA DE LA FIRMA PE CARE LE CONDUC SI LE INGRIJESC CA SI CUM AR FI ALE MELE. TOATE AU nr. A G G

Bassu_SIV 25-03-07 02:42

AGG nu sunt masinile de la Auto Glass Genik??

T E N N Y - E 25-03-07 11:15

Ba Da! De Unde Sti Bassule?

Bassu_SIV 25-03-07 14:23

he he he he he:D....

T E N N Y - E 25-03-07 16:59

Aaaa...!stai Ca Acum Imi Amintesc,ca Parbrizul La Vectra Ta Ii Schimbat La Noi. Atunci Nu Avea Faruri Si Stopuri Clare

Bassu_SIV 25-03-07 21:58

io nush de niciun parbriz schimbat....poate e confuzie.....vectre negre sunt multe

T E N N Y - E 25-03-07 22:06

:yes: Pai Poate O Fost Atunci La Baiatu De La Care Ai Cumparat-o. O Ai De Max Doi Ani.nu-i Asa? Masina Sigur Ii Asta Pentru Ca Avea Tot Jentile Astea Si Tot Toba Asta.

Bassu_SIV 25-03-07 23:01

pozele acelea sunt vechi.....acum masina are alta toba si alta muzica:D

T E N N Y - E 26-03-07 01:35

FOARTE BINE,IMI PLAC OAMENI PASIONATI. AM VAZUT CA AI LOGO-ul DE LA AUTOSPECIALST,ARE TOT CE TREBUIE PE ACOLO? AS VREA SA-MI IAU O PERECHE DE PLEOAPE PENTRU TRANSPORTER.:D

PaulMIG 01-04-07 21:01

Foarte buna si folositoare plimbarea la bucale, mai GTI;). Ce noroc ca or lucrat baietii de la Pilot si sambata dimineata. Arata si la restu lumii ca ti-ai pus cat-back la ei...(4 everything else, there is Mastercard)

Bassu_SIV 03-04-07 16:28

3 Attachment(s)
.....................................

petter 03-04-07 20:06

si cati cai ai castigat....? mai ales la dacia aia...

aaa...., si cat te a costat?

Bassu_SIV 03-04-07 23:18

1 Attachment(s)
@ petter
pt opel a fost undeva la 200 de euroi si diferenta ..........super feelingul
pt dacie e un filtru adus ,daca nu ma insel, de firma lu' doctor zozo din oradea si aici pot spune ca se simte ......intreaba-l pe GTI ca doar a mers cu mine cu masina si intreaba-i si pe DirectHit si axxro....amandoi au conduso:D

@ tenny_e
masina asta are tobe de inox de vara trecuta

Bissy 04-04-07 13:41

oare pe tico se poate/se merita pusa admisie directa?

T E N N Y - E 04-04-07 21:23

Poate Te Prind Odata Pe La Noi, Sunt Tare Curios Cum Suna:twisted: . La Exterior Ce Te-ai Gandit Sa-i Mai Faci? Roti Noi,ceva?:D

bulldog_cox 04-04-07 23:31

oricum BAssu numai cu FILTRE pe masura se incurca....si merita...dar ziceai de o admisie.....mai vine?

Bassu_SIV 06-04-07 20:36

9 Attachment(s)
ceva poz(N)e noi:D

Bassu_SIV 06-04-07 20:37

7 Attachment(s)
................................................

T E N N Y - E 10-04-07 23:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bissy (Post 833081)
oare pe tico se poate/se merita pusa admisie directa?

POATE TE AJUTA CU CEVA POZA,CA IDEE

tfsi 11-04-07 18:59

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 837504)
................................................

bassule pt opel:

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...679#post828679

sunt cam cei mai buni astia pt motoare opel

DirectHIT 11-04-07 21:13

Nu suna rau nici pentru mine.... Dar raman la aceeasi idee Calibra 8v, 16v e o mashina care doar arata sport, sa zicem ca cea turbo are cateva performante de invidiat si tunata merge la peste 600 Bhp...

petter 11-04-07 23:05

si tu, cati cai ai pana acum?

bulldog_cox 12-04-07 00:01

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 846719)
Nu suna rau nici pentru mine.... Dar raman la aceeasi idee Calibra 8v, 16v e o mashina care doar arata sport, sa zicem ca cea turbo are cateva performante de invidiat si tunata merge la peste 600 Bhp...

Aline...te contrazic...ia pune-te cu un 16v la o liniutza,la un paltinis sau un balea....vedeti care cum e....eu am simtit diferenta(m-am mirat cum de e asa mare diferenta...) la kadett ...si e mare diferenta
la LET ajungi la 750cp cu 16000euro la Vmax:D....

DirectHIT 12-04-07 11:42

2 Attachment(s)
Cox-ule n-am zis ca nu e diferentza intre 8v si 16v si normal sunt 34 caluti in plus care la aceeasi greutate se simt.... spun doar ca nu sunt mashini cu performante de invidiat... pentru un motor de 2000 si o forma care ii induce pe multi in eroare... La asta m-am referit, de aceea am zis ca Calibra ramane doar o mashina care arata sport.... sunt foarte multe mashini de serie care ies din fabrica cu peste 150 Bhp... (si nu sunt versiunile sport) ... la un motor de 1.6, 1.8, etc... Pentru vremea ei probabil Calibra era una dintre cele mai bune masini sport, nu degeaba a castigat o multime de premii la DTM :) nu degeaba am nr. DTM hi hih hi, un omagiu adus acelor zile, piloti si masini....

I5@k 12-04-07 21:07

aline....am vazut niste calibra super faine ...in catalog la rieger...ca surse de insipiratie ...oricum beton masina...so stapanesti sanatos(cam cu intarziere urarea dar mai bine mai tarziu decat niciodata)

DirectHIT 12-04-07 23:17

ms ms... ai cataloagele de la rieger?

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning