![]() |
cata bafta ai avut :)) pe langa faptu ca daca vedea ca nu ai carnet politistii ii dadeau 100% dreptate da iti mai faceau si penal ... mai ai si tu rabdare un pic ca toti am trecut prin asta
|
stiu.. era si noapte.. si era si un mos la volan :lol: nah.. oricum.. inca cateva luni...si sper sa ma vad cu permisu in mana! am dus oltcitu la 175KMh.. 180 blana .. da .. :( nu intrebati cum face la viteza asta duh.. Piatra-Neamt - Roman - 47 KM .. fac in 13 minute .. pe ceas :? destul de bun zic :wink:
|
deja o dam in sf fara suparare tu nu ai carnet si faci cu un oltcit 47 de km in 13 min? asta inseamna ca mergi cu 217 km/h ... deja zboara porcii pe la geamuri
sa fims eriosi chiar daca ar lua un oltcit viteza aia ( ca mai mult de 150 nu cred ca ia ) pana ajungi la ea dureaza ceva si da-l dreaq de drum nu are curbe??? deci las-o k MACANE |
grohaie ma nu macaie .... ma ar trebui ca unii oameni sa fie impushcatzi
|
nenea :wink: deci daca ai vreun drum in PN.. iti fac o demonstratie .. ce poate.. masina.. si sa iti arat.. ca acu se duce lipit in bord... da partea proasta este ca consumul sare la 15% :) da nah... ata ete... oricum nu am nici un interes sa mint... credeti ce vreti :P putin imi pasa :lol:
|
Si eu am un oltcit modificat! Este twin-turbo + nitro si are cand activez si nitro in jur de 2000 de cp! Este adevarat ca, consuma 60l/100km/h dar eu zic ca merita tinand cont ca face 0-100km/h in 1.2 sec! Face 100km/h in 1.2 pt ca are slick-uri! Dimensiunile la cauciucuri sunt urmatoarele: pe fata 385/15/19 si pe spate 485/15/19! Pe spate am reusit sa fac o chestie super tare: am dat jos bancheta spate si am mai taiat din sasiu ca sa poata intra rotile! In treapta intai, avand cutie de barca, am reusit sa ajung la viteza fantastica de 190 de km/h! Este adevarat ca la o asemenea acceleratie pana-n viteza aceea rupe aderenta si merg numai in scart reusind sa scot fum ca si cum ar arde Pamantul! Un alt lucru foarte adevarat este ca atunci cand merg cu viteze atat de mari cu oltcit-ul incep sa am o usoara erectie care se transforma intr-o puternica si interminabila ejaculare precoce! Un alt lucru care trebuie luat in seama este acela ca la un moment dat am sarit de pe o denivelare avand 400 de km/h si am reusit sa ajung in Rai unde am putut da mana cu unul dintre bunicii mei care au fost super soferi la viata lor! Asta este tot ceea ce am avut de spus! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
deja stau sa ma gandesc daca .... are si aia 17 ani ... sa ajungi la varsta asta sa te creada lumea ca conduci intre orase cu 1oo si ceva ... darmite cu 217 km/h viteza medie hahahahha
|
credeti ce vreti :) ma doare undeva... hai pa :wink: asa si apropo .. daca ai stii ceva matematica... ai stii ca viteza .. cu care e de mers ca sa faci 13 min pana la roman este aprox de 150-160 in nici un caz 217 cum ai spus tu... nush de unde ai scoso si pe asta.. da nah... in fine credeti ce vreti
|
frate *** vorbesti aiurea TU nu sti matematica
13 min ................... 47 km 60 min ................... X x = 60*47/13 => ca x = 216.923077 deci a sa faci 47 de km in 13 min tre sa mergi cu viteza asta :) ***ai dreptate, dar pls fara atacuri directe, ok? Bogdan :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aoleu!!! De cand nu am mai ras atata!!!!!! Oltcit cu 180!!!!!! Mai lipseste sa ne zici ca e din '89 sau ceva la genul!!!!!! Si sa stii ca Steph are dreptate, aici nu ti-a mai mers cu minciuna, trebuia sa calculezi si tu inainte!!! |
Re:
Quote:
aku stai un pic sa-ti explic. eu am o masina destul de buna, cu care merg pe distanta de 42 de km bacau-roman, drum drept modernizat de 4 benzi si scot 13-14-15 min vara. ei tu mergi pe drumul roman-p.neamt pe timp de iarna, pe un drum plin de gauri, care are multe serpentine, si e plin de sate (carute, betivi, biciclete), cu oltcit-ul parca si scoti 13 minute? apropo, sa stii ca viteza calculata de tine nu e corecta. trist dar adevarat, calculul facut cu regula de 3 simpla e corect stiu ca e neplacut sentimentul incercat cand iti spune cineva ca nu ai dreptate, dar incearca sa postezi idei on-topic si argumentate CORECT si nimeni nu o sa te contrazica. iar acum on-topic: prietena mea are un tico, pe care il conduce de trei ani(120.000 km) si merge destul de nervos cu el, nici nu zic ca-i fata. pana acum a schimbat la el placute, 2 seturi de gume, ulei, filtre, o oglina lovita :), fisele de la bujii cu tot cu bujii, pt ca pierdea curent pe la ele, si cam atat) Prima mea masina a fost o dacie de vreo 3 ani pe care am avut-o aproape un an si vreau sa spun ca m-a nenorocit cat am bagat in ea, nici nu mai stiam ce schimbasem si ce nu. plus ca ce dreq masina e aia la care trebuie sa stai toata ziua sa mesteresti cate ceva? daca mai adaugam demarajul pe care il are tico ( superior daciei ), consumul mai mic ( ce-i drept a crescut cu aproape 1 l / suta la 100 mii km), precu si faptul ca eu ( la 1,89 m) incap binisor in fata si il conduc lejer, cred ca dacia ramane in urma cu 30 de ani ( e totusi o masina conceputa la jumatatea secolului trecut :) ) |
Re:
Quote:
|
si poate ca totusi olcitu avea 180.(marimea la cauciucuri:))hai ca a fost tare tare asta!mai vreau!si propun un topic pt SF -uri d'astea:):):):):)
|
Re:
Quote:
|
revenind la topic ... (unde sunt moderatorii ? ati inceput sa o luati pe aratura rau de tot! )
... cum spuneam pe prima pagina ... voiam sa vand berlina si sa-mi iau tico. am reusit. conduc tico sl (1999, 40.600km la bord, verificata din bara in bara in service daewoo) de 3 saptamani ... masina este impecabila ... in afara de senzatia de \"barca\" si de sentimentul de \"profunda\" :lol: siguranta ... pe care le are dacia in plus fata de tico, restul, ABSOLUT TOT este net superior la masina coreeana (demaraj, viteza, confort, etc). dacia am testat-o de sute de ori si la legale si la ilegale ... stiu ce poate o dacie 1.4 stock .. la fel de stock este si tico ... si daca, prin absurd, m-as trage eu cu mine, dacia vs tico, mi-as face dacia muci ... si pe 100m si pe 400m ... si pe 2km ! :lol: :lol: :lol: parerea mea: vedeti-va de treaba si nu mai comparati masina de 30 si ceva de ani cu tico. |
stii cumva in ce an a fost proiectata masina dupa care a fost copiata tico ( am uitat cum ii zice)?
am mers mult cu tico, si la 130-140-147 cu soseaua libera abia o tineam sa nu ies de pe sosea, nu mai zic ca mergeam pe mijlocul drumului si atunci cand vedem ca vine unul pe contrasens ma dadeam intai pe contrasens ca sa am de unde ma duce inapoi....in rest e ok, da per ansamblu tot n-as da dacia pe el... |
Re:
Quote:
cred ca avea ceva probleme cu directia ( jocuri in caseta, pivoti, bucsaraie ceva) |
Re:
Quote:
referitor la fani aleks cred ca esti clar pt TICO!poate la demaraj o fi tico mai rapid dar la viteza sta in urma daciei!si daca dacia e stock cred ca e in fata la tico si la demaraj |
Re:
Quote:
eu faceam o comparatie obiectiva, nu sunt genul care sa bat campii doar ca sa spun ca o masina e nu stiu cum si sa arat ca am e dreptate. nici macar despre masina mea nu imi permit sa spun ca este nu stiu ce ozn, spun doar ca asta este masina pe care mi-am permis-o si pt banii pe care ii am este foarte buna. si cand spuneam ca tico este mai rapid decat dacia la demaraj o spun pentru ca am testat kestia asta de multe ori, si tico iesea primul. la viteza maxima nu stiu, deci nu ma hazardez prea tare, mai ales ca la dacie este si motorul ala de 1400 cmc si este si cu cutie in 5 trepte... |
cristi_ubs \"poate la demaraj o fi tico mai rapid dar la viteza sta in urma daciei!si daca dacia e stock cred ca e in fata la tico si la demaraj\"
vino tu cu o dacie berlina pe carburatie 1.4 (cate trepte vrei) STOCK si iti demonstrez contrariul si pe 5km (daca avem parte de sosea buna si ... no cops!) |
Re:
Quote:
|
da! (de obicei, nu fac afirmatii doar ca sa ma aflu in treaba)
|
Re:
Quote:
|
:wink: nu ma refeream la tine sau la cineva in special ... dar, totusi, sunt multi care vorbesc din ce vad pe la tv ... (sorry pt offtopic dar trebuia s-o spun) :twisted:
|
Mai intru din cand in cand p-aici si vad ca situatia e neschimbata. Numai aberatii. Dacia - 175 km/h la 7000rpm. Oi avea vreun VTEC sub capota si nu stim. Sau poate ti s-a dereglat acul de la gropi si ti se misca intre 3000 si 8000.
Toti \"cunoscatorii\" care isi vad Dacia vreun M3, cu praguri Gti, pleoape de scoci si \"buze\" tip Vitan vin cu afirmatii dintr-astea de Ciao Darwin. \"Frate, eu cu Dacia fac bordul, frate, am facut un BMW la stop cu Dacia\". Nu v-ati plictisit, \"fratilor\", sa fiti atat de penibili? Sau poate vreti sa rivalizati cu Tociu si Palade? Eu nici n-as indrazni sa compar Tico cu berlina, numai din prisma faptului ca Tico are A/C si clapete de deschidere din interior a portbagajului si a capacului de la busonul de benzina. La Dacie ai aer conditionat de deschiderea geamurilor si n-spe chei pentru fiecare broasca. Iar de consum nu mai zic, faci plinul cu 800.000 si mergi 400km lejer in oras, iar bucsile si directia le repari cu 1 milion si ceva. PS: Tico este copia lui Suzuki Alto din 1989. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu am motiv sa ridic in slavi tico, dar am si dacie si tot ce am facut a fost doar o comparatie la obiect si strict on topic, spre deosebire de altii.
bafta! |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Continuati aici versusul dintre tico si dacia.. cat mai la obiect, prin comparatie directa...
Pentru dezbaterea aia cu 7000rpm la dacie continuati in topicul nou care l-am facut aici-> https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= incercati sa postati fara atacuri si ironii.... :wink: |
Re:
Quote:
|
bah nu's fan dacia, da' io cred ca-l afuma pe tico la demaraj! shi la start shi la finish! las-o dreaq, ca am lucrat cateva luni de zile pe un tico gantz, shi pana pe coada..tot farashel e cand e de performantze! nu zic, e mai fiabil, consuma putzin etc da' de aici pana la a zice ca tico e mai rapid ca dacia..hmm..io shtiu? cre'ca e cale lunga! m-am dat cu un tico, asha, din curiozitate, shi nu am discutat cu el! bine, eram cu oltcitu', da'..oricum..nu are cuvant de zis tico la liniutza!
|
mistreku....vezi-ti de treaba... Tico face dacia!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bottom Line: deci, dc avetzi sustzinatori in craiova, sa posteze, ne intalnim, vedem cam cu stai treaba shi revenim pt amanunte! ca sa nu mai discutam pe \"matzu' gol\"! ca ala il face pe alalalt, sau invers! |
frate cred ca tu vorbesti din desene animate.... :lol:
|
asha cred ca putem sa discutzm la infinit..vb pt ca am mers cu ambele, shi le-am birjarit pe ambele. REPET, nu sunt fan dacia, nu am avut nici una, doar am condus! la fel shi tico, insa pt mai multa vreme..cateva luni de distributzie! tico impecabil, ash putea spune, ~50.000km; nu pot sa-mi imaginez cum \"saracia\" aia poate sa faca pe 400m o dacie de dupa '96! se plafoneaza instantaneu! o shansa poate sa aiba pe a 1-a dar mai departe..ma indoiesc serios! tico e mai fiabil, mai finisat, mai cum vretzi voi..insa nu face dacia la liniutza, nemodificat!
|
48cp la 650 kg vs 61cp la 900kg. 13,54kg/cp vs 14,76 kg/cp. Cred ca am zis tot, cifrele vorbesc cel mai bine. S-au vazut si motoare de 1.6 de la Honda care zdrobesc 2.5-uri de la BMW, deci nu mi se pare asa de nefireasca treaba cu 800 cmc(creat in 1989) vs 1400cmc (creat in 1968).
|
honda e honda, daewoo e daewoo! ashtia fac frigidere, aspiratoare shi tv, iar intre ele mai copiaza vreun model de opel sau mai shtiu eu ce! nu compara cutia de honda cu cutia de viteze de tico! shi de asemenea, firmele nu se compara! honda-daewoo! exemplu eronat! iar pana nu vad cu okii mei o liniutza intre goviile astea doua (dacia/tico) oricum, sustzin dacia!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning