![]() |
Re: BMW E36 318is Coupe '93
Stelco? Arata exact ca a mea.:-)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
alte poze soon....
|
10 Attachment(s)
[...]
|
10 Attachment(s)
da stiu ca nu am : emblema capota,bandouri,jante,suspensie etc..... usor usor o sa vina si alea,criza m-a ajuns si pe mine ,deocamdata ma bucur de ea !
|
se vede ca ai pus suflet in tot ce ai facut.
masina e ca una noua. |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
fier vechi !
|
Fain rau , cu cat dai Kg ?
Bafta! |
ieftin ! :))
|
2 Attachment(s)
mici detalii...
|
mai rar cineva sa aiba grija la toate detaliile :shock: bafta cu masina:-)
|
Quote:
merci la fel ! |
10 Attachment(s)
e gata si porbagaju...
|
Ti-am urmarit tot thread-ul cu "pofta". Ce pot sa-ti spun...? Esti un exemplu. Un exemplu de om plin de pasiune si daruire pentru o masina(ma bucur ca ea este un E36). Cum arata la inceput (pe dedesubt mai ales) si ce bine arata acum...numai un om cu deosebita pasiune si rabdare poate sa faca asa ceva! Am si eu un E36 si pe viitor, sper sa-i fac si eu asa ceva(adica sa o fac sa arate cat cai bine....sa fie "ca noua"....precum ai facut-o tu si ti-a iesit asa de bine!).
Bafta in continuare si sper s-o tii cat mai mult timp in posesia ta. Eu, daca as fi in locul tau, nu as mai vinde masina, niciodata...la cata munca si pasiune ai putut baga in ea...nu merita sa o vinzi!(parerea mea). PS: daca ai putea sa imi dai si mie un P.M. cu cat ai cheltuit(aprox.) pentru masina de la inceput pana in prezent, sa-mi fac o imagine de ansamblu despre cat ar costa o astfel de reconditionare(daca vrei, nu esti obligat). O zi buna si sa te bucuri de ea! :) |
Aaaaa da! Scaunele imi plac. Ma intereseaza sa stiu cam cat ar costa scaunele + bancheta din piele neagra(ca ale tale).
O zi buna! |
Quote:
mda ce sa zic sunt unul dintre posesorii de bmw care da prioritate la o dacie 1300 sau orice "harb" ,nu sufar de hemoroizi ca sa stau stramb la volan etc.... sunt pasionat de masini clasice,puternice dar mai ales de bmw si mai exact de E36 coupe.....de vandut nu cred ca o sa o vand pentru ca au intrat multi bani in ea si o sa ma iintre inca pe atat de acu incolo. iti trimit pm cu yahoo si vb acolo ! merci de feedbackul pozitiv ! |
Quote:
tot interiorul l-am luat de la cineva din bucuresti si m-a costat 15 mil la vremea aia mai exact acu 2 ani daca nu ma insel.... scaunele vreau sa le schimb sa pun recaro piele cu incalzire in ele dar nu ma grabesc acum... interioru mi-a venit pe langa fete de usi fata + spate,scaune si bancheta am ami primit si placa aia de sub luneta cu al treilea stop pe frana + fetele de stalpi de la centura ! |
1 Attachment(s)
o ultima poza din sezonu asta :D
|
1 Attachment(s)
din cauza unor pisici care imi agita cainii.... :))))
|
1 Attachment(s)
a venit mos nicolae mai repede -suporti+etrieri+discuri de 2.8i
|
Re: E36 - 318is Coupe '93
2 Attachment(s)
detalii....
|
putem spune doar FELICITARI !
|
Merci !
|
1 Attachment(s)
pt. ca am vrut sa fie noi si nu am considerat ca e o investitie necesara ceva OEM le-am luat pe astea dar le reconditionez profesional si pe cele originale....
|
1 Attachment(s)
niste fiare ! :D
|
10 Attachment(s)
carpaceli asa ca de criza.... :(
- emblema OEM brand new - arcuri sport - flanse fata - amortizoare capota - roti double spoke 17" - discuri 2.8i ventilate cu suporti si etrieri |
5 Attachment(s)
cateva poze cu rotile si arcurile stock ,una cu arcurile stock si rotile pe 17" si ultima cu arcuri sport si roti 17" .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning