Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Corsa C - Euro Style (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/268610-masina-mea-opel-corsa-euro-style.html)

18.Marius.92 28-05-12 16:20

Re: Masina mea: Opel Corsa C - Euro Style

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5042029)
Suspensia este de vanzare: suspensie reglabila, completa, ta-technix, in stare perfecta, rulata ~5000km, inca in garantie 1 an....................pret 750 ron

Next step ....air ride suspension ?:D

tng 28-05-12 22:17

1 Attachment(s)
Sunt prea suparat ca sa iti dau un raspuns. E foarte greu sa ai masina joasa.

Azi am fost in tot orasul sa fac geometria, nu am putut sa intru la nici un service, angajatii nu si-au dat nici un pic interesul sa ma ajute, deloc ma!! Oameni de 2 bani...... Dupa 4h si ceva pierdute aiurea in oras m-am intors acasa.....

60swanted 28-05-12 22:19

te duci cu bani la ei si te refuza:rolleyes2

tng 28-05-12 22:25

da, nici nu asteapta sa le explic unii....... mecanicii p|zd|| :evil:
ma gandeam la o treaba, daca pun eu jantele de tabla, pe 15 cu rotile aferente 185.55 ..... se va mai ridica putin ca sa pot sa fac geometria..... la urma sa le pun inapoi pe ale mele. ar avea ceva? :rolleyes2

DaNn.ZyX 28-05-12 22:35

Ai incercat acolo la Boldesti-Scaieni,langa Mucava,eu am fost cand aveam Peugeotul si tot asa era joasa si m-au rezolvat baietii de acolo :)

pustiu_FUG 28-05-12 22:41

Daca nu ma insel, se face geometrie si in functie de roti/anvelope. Parca asa imi aduc aminte..
Parca asa imi aduc aminte ca mi-au spus si mie unii cand am pus pe 17" sa ma duc sa imi fac geometria. Cat de adevarat o fi sau nu sau cat o influenta..iar nustiu :))

bafta!

Kahn 28-05-12 22:43

Mai bine dai o fuga pana in buc, la autosoft baneasa, f aproape de dn1. Ai cum sa bagi masina fara probleme si baietii de acolo chiar fac treaba f buna. am fost atat eu (care am ca si tine reglaj pt camber pe fata) cat si mai multi prieteni tot cu masini joase si am fost f multumiti.

tng 28-05-12 22:51

Nu pot sa merg pana in bucuresti, desi ar fi fost o idee buna sa scap de toate problemele acolo. Nici macar nu stiu adresa exacta, banuiesc ca e nevoie de programare......... :rolleyes2

marius3030 28-05-12 23:20

din ce stiu si eu geaometria o faci cu rotile astea pe masina!daca faci geometria cu alte roti si apoi le pui pe astea la loc ai cam facut-o degeaba!;)

cosmin_cosmin_1 29-05-12 07:38

nici daca dai bara din fata jos nu reusesti sa urci pe utilaje?

Nel Biggson 29-05-12 09:00

Problema nu cred ca este ca nu o poate urca pe stand. Se poate urca cu niste scanduri ceva. La o masina f. coborata nu se poate conecta firul acela elastic care se prinde de dispozitivele montate pe rotile fata, sau la aparatele cu laser bara din fata impiedica ca raza sa ajunga dintr-o parte in alta. Asa ca trebuie data jos bara.

tng 29-05-12 09:49

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 5043411)
nici daca dai bara din fata jos nu reusesti sa urci pe utilaje?

bara nu este o problema, ci baia de ulei, mai exact scutul....

Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 5043530)
Problema nu cred ca este ca nu o poate urca pe stand. Se poate urca cu niste scanduri ceva. La o masina f. coborata nu se poate conecta firul acela elastic care se prinde de dispozitivele montate pe rotile fata, sau la aparatele cu laser bara din fata impiedica ca raza sa ajunga dintr-o parte in alta. Asa ca trebuie data jos bara.

exact! e deranj mare .......... :rolleyes2

gvictor1988 29-05-12 09:55

ieri am vazut si eu masina pe cantacuzino la eka.chiar mi-a atras atentia cat de joasa era.speri sa gasesti rezolavare la probleme si sa te bucuri de ea,este frumoasa.
numai bine.

cosmin_cosmin_1 29-05-12 10:33

nu stiu ce suspensii ai sau ce vrei sa reglezi, dar eu cand am fost sa-mi fac unghiurile (sa mearga rotile drept) l-am intrebat special pe cel care s-a ocupat daca atunci cand ridic sau cobor masina trebuie sa refac reglajele si mi-a zis ca nu. Si adevarul e ca nici cu ea ridicata iarna, nici coborata vara, nu-mi tragea volanul in nicio parte. La fel nici dupa ce am schimbat 3 seturi de roti

DaNn.ZyX 29-05-12 10:58

Se rezolva cu jantele de tabla din cauza ca nu se poate pune aparatul pe cele de aliaj:(

tng 29-05-12 13:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 5043684)
nu stiu ce suspensii ai sau ce vrei sa reglezi, dar eu cand am fost sa-mi fac unghiurile (sa mearga rotile drept) l-am intrebat special pe cel care s-a ocupat daca atunci cand ridic sau cobor masina trebuie sa refac reglajele si mi-a zis ca nu. Si adevarul e ca nici cu ea ridicata iarna, nici coborata vara, nu-mi tragea volanul in nicio parte. La fel nici dupa ce am schimbat 3 seturi de roti

am mai auzit si eu treaba asta. insa la mine trebuie facut ptr ca a fost o diferenta mare de coborare
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5043714)
Se rezolva cu jantele de tabla din cauza ca nu se poate pune aparatul pe cele de aliaj:(

sunt pregatit :D nu ma grabesc, momentan o sa duc masina la vopsit si dupa aceea sa vedem

Rulez 30-05-12 09:28

De ce vrei sa renunti la suspensia actuala ?

riv_gms 30-05-12 11:23

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5045030)

Ii e frica ca i-o fura tigani;)

tng 30-05-12 22:53

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5045030)

nu ma grabesc sa o dau, dar daca e sa fie.... vreau sa trec pe ceva mai profi :D

Bengy_BLS 31-05-12 03:31

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5046162)
nu ma grabesc sa o dau, dar daca e sa fie.... vreau sa trec pe ceva mai profi :D

ceva mai profi ? ori ca e ca a ta , ori ca e FK , KW , etc... Tot la Nea' Florica ai sa ajungi , man , traim in Romania , asa ca stai calm. Cat despre directie , eu o fac la Atanasiu' , da-mi mie masina cu jantele de tabla si iti arat ca vin io cu ea facuta :D , eram la munca cand m-ai sunat de aia nu am rasp , momentan am vacanta 2 zile , am spart grupul la Golf :D , tre sa pun cealalta cutie . Dar suna-ma ca poate o sa pot sa iti raspund daca nu-s sub ea .

tng 31-05-12 10:35

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 5046333)
ceva mai profi ? ori ca e ca a ta , ori ca e FK , KW , etc... Tot la Nea' Florica ai sa ajungi , man , traim in Romania , asa ca stai calm. Cat despre directie , eu o fac la Atanasiu' , da-mi mie masina cu jantele de tabla si iti arat ca vin io cu ea facuta :D , eram la munca cand m-ai sunat de aia nu am rasp , momentan am vacanta 2 zile , am spart grupul la Golf :D , tre sa pun cealalta cutie . Dar suna-ma ca poate o sa pot sa iti raspund daca nu-s sub ea .

te-am sunat ca eram la nevoie bala, nu sa te intreb ce mai faci :|
la atanasiu nu pot sa urc, e prea abrupt. dar hai ca vorbim

tng 07-06-12 11:43

O groaza de treaba zilele astea de facut ....
Am vopsit barile, aripile, buza si revopsit grila dintre faruri, am rezolvat camberul de pe fata, rotile acum stau normal, nu mai trage, am reusit sa fac geometria, mi-am schimbat becurile din stopuri ptr o lumina mai clara, am curatat jantele si anvelopele, mi-am montat buza sub spoiler............ urmeaza o spalare ca la carte si un polish pentru caaa..... masina maine dimineata va pleca la Romexpo Tuning Days :twisted:

Rulez 07-06-12 12:15

A iesit treaba , am bataturi in palme de la cat am desfacut pe la tine p-acolo , dar sunt fericit ca am facut treaba si am putut sa te ajut ;) !!

Bafta la Romexpo , sper sa reusesc sa ajung sambata !

tng 07-06-12 12:30

Probabil ca nu eram gata daca nu as fi avut ajutorul tau. Merci frumos ;)

riv_gms 07-06-12 12:31

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5056399)

Daia se numeste low...cartel....family ca la noi la ploiesti;))

Frumos domne ...cei frumos

Si daia ai prieteni!

Rulez 07-06-12 22:35

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5056399)

Cu cea mai mare placere !
Ajut un prieten in primu rand si in al doilea un pasionat ca mine ;) (nu ca altii..stii tu)

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 5056400)
Si daia ai prieteni!

Exact ! Ca sa te ajute ;) .

tng 11-06-12 11:41

4 Attachment(s)
Cateva poze de la Romexpo ................ Tin sa ii multumesc lui Alex(alexu_bad_boy) ptr gazduire ;)

Devu 11-06-12 11:57

Cand am vazut-o in prima faza, nu mi-am dat seama a cui este, apoi dupa o analiza mai amanunta am vazut ca e TNG-ul.
Felicitari, arata foarte bine ;).

alexu_bad_boy 11-06-12 19:06

Cu placere TNG-ule. Te mai asteptam

tng 14-06-12 12:32

6 Attachment(s)
Cateva poze, multumesc Kiss-u pentru ele! ;)

18.Marius.92 14-06-12 13:06

Frumoasa tare :) o idee , elimina stergatorul spate :D.

AirrideSystemsRomania 21-06-12 16:17

As renunta si la acele ornamente de la aripi. De la distanta nu se vede ca wheel gapul e..cum trebuie ;)

Numai bine !

dan.moraru 21-06-12 16:54

Ar merge si interiorul la faruri facut negru mat!

tng 22-06-12 16:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AirrideSystemsRomania (Post 5074540)
As renunta si la acele ornamente de la aripi. De la distanta nu se vede ca wheel gapul e..cum trebuie ;)

Numai bine !

ornamentele au continuitate cu pragurile, exista o varianta sa le vopsesc in culoarea masinii......... dar mie imi place asa.
masina e de zi cu zi...... nu ma ataca cu "gap-u" :lol:
nu pot sa neg, putin exista, dar nu e foarte evident :-P . hai sa luam in calcul ca este o suspensie reglabila ta-technix.
iti mai pun 2 poze sa observi mai bine :-P

Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 5074576)
Ar merge si interiorul la faruri facut negru mat!

da, aveam de gand......... dupa show-ul de la romexpo, m-am razgandit.... da mai bine intr-o alta culoare, curand veti afla ;)

Multumesc!

AirrideSystemsRomania 22-06-12 17:30

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5075847)
ornamentele au continuitate cu pragurile, exista o varianta sa le vopsesc in culoarea masinii......... dar mie imi place asa.
masina e de zi cu zi...... nu ma ataca cu "gap-u" :lol:
nu pot sa neg, putin exista, dar nu e foarte evident :-P . hai sa luam in calcul ca este o suspensie reglabila ta-technix.
iti mai pun 2 poze sa observi mai bine :-P

da, aveam de gand......... dupa show-ul de la romexpo, m-am razgandit.... da mai bine intr-o alta culoare, curand veti afla ;)

Multumesc!

Nu m-ai inteles ! am zis ca acum este joasa si arata f bine, doar ca acele ornamente pare sa arate masina mai inalta decat este...

pana la urma noi venim cum idei. Tu le triezi si faci cum iti doreste inimioara :)

ps. si pragurile le-as face culoarea caroseriei...

tng 24-06-12 23:22

7 Attachment(s)
E de tinut cont totusi :D

Caut niste distantiere de 0,5-0,8mm(4x100) sa pun pe spate....deci doua bucati. Aveti careva? :???:

Intre timp.... sa mai pun niste poze :D

DaNn.ZyX 24-06-12 23:27

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5078206)
E de tinut cont totusi :D

Caut niste distantiere de 0,5-0,8mm(4x100) sa pun pe spate....deci doua bucati. Aveti careva? :???:

Intre timp.... sa mai pun niste poze :D

Cauta-ma pe mess pt distantiere,sa vedem cum o rezolvam !

Rulez 25-06-12 09:33

Ma bucur ca ti-au placut pozele ! :)

mareo 03-07-12 23:46

Masina arata foarte foarte bine! Am urmarit din umbra toate modificarile.
Ar fi trebuit totusi sa ramai pe 15" cu anvelope mai adecvate.

tng 09-07-12 22:15

Multumesc frumos! Ma gandesc acum si eu la treaba asta.......... alta suspensie si jante pe 15..... Dar sa vedem :D
Am primit foarte multe aprecieri cu jantele astea, parca nu le-as da asa oricum :-P

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning