![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
cu placere, luni-vineri stiu ca au program pana la 9 sau 10 sambata nu stiu
|
Caut sa inchiriez platforma pentru o singura masina timp de 2-3 zile incepand cu 22oct
Tel: 0756/028 025 sau 0747/031 930 |
0756.802.254 Ciprian, are pret foarte bun
p.s platforma o are in craiter dar iti trebe masina cu carlig, cu a lui face drumuri de germania |
Caut un cauciuc pt iarna, 185x65 R14, second-hand, stare buna.
caut si eu cauciucuri de iarna 175/r13 ! daca stie cineva unde gasesc ieftin ar fi bine!mersi
|
Te intereseaza numai anvelope sau cu tot cu jante? 2 sau toate 4?
|
175/70/r13 caut si eu de iarna.
|
doar anvelope..jante am
|
Caut si eu un modul de inchidere centralizata (masina are inchidere centralizata dar din cheie) sau o alarma mai ieftina, de preferat cu tot cu montaj. Masina este un Fiat Bravo 2001. Acum cateva zile mi-au spart masina si au fortat butucurile de la ambele usi si le-au deformat si decat sa cumpar butucuri mai bine o inchidere.
|
era in carrefour inchidere centralizata+alarma la 110 lei. nu stiu daca mai au pe stoc. dar gasesti la pachet la preturi asemanatoare.
|
In principiu orice alarma ti-e de ajuns,iar daca nu folosesti butucii nu ai nevoie nici de modul de inchidere centralizata,toate actuatoarele se leaga direct pe alarma ;)
|
Stie cineva aici in Brasov unde pot gasii conducte de frana de cupru la metru?
|
Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la o intrebare: am vazut ca se pot achizitiona chei briceag care prasupun ca includ si modulul de comanda al inchiderii; acele chei se pot folosii si daca lama metalica a cheii vachi nu este model WV ci este cu dinti in ambele parti. Mai exact vreau sa pun la un Fiat Bravo din 2001.
Va multumesc. |
Quote:
Oricum...Mai intreaba si pe altcineva...da eu zic ca e multa umblatura cu chestia asta:))):((( |
in principiu se poate pune orice cheie pe briceag,dar sa verifici inainte daca locasul din cheia briceag este suficient de lung si lat incat sa-ti intre lama de la cheia masinii;ca si montaj e relativ simplu,trebuie taiata lama de la cheia ta,si fie se da o gaura prin care trece un surubel de fixare,fie se baga un stift...
|
O sa vad ce reusesc. Mersi mult de ajutor!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma ajuta cineva cu un sfat, unde gasesc anvelope de iarna noi la preturi decente?
|
Quote:
|
Calea Fagarasului nr. 59
Stii unde mai exact, ceva repere? Mersi |
Quote:
|
Unde vopsesc niste jante sa iasa tipla in orasul asta?
|
jante de aliaj sau de tabla?
vrei si sablare sau numai vopsire? |
jante de aliaj de vopsit.
|
Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar pot face rost de casete si pompe servodirectie reconditionate in Germania la orice marca in afara de Dacia :))))))
Din cate am vazut acestea sunt cele mai rentabile ca raport calitate-pret, functioneaza ca o piesa noua si te duce la jumatate din cost. si in alta ordine de idei , mai sunt si alte situri auto serioase de care stiti ? vreau sa vand un peugeot partner si nu prea mai stou pe unde sa il afisez :( |
un test de injectoare unde pot face? diesel
|
Pe strada la tine la bosch?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ok, si o adresa?
|
adciel.ro, acolo gasesti tot ce ai nevoie
|
Am fost azi acolo, s-au scos injectoarele, testate + curatate si problema a iesit la iveala, printr-un injector trecea lichidul pulverizat ca la robinet. Maine vine un injector nou sa-l inlocuiasca pe cel bolnav si sa vedem daca masinuta isi revine. Deocamdata un mare + din partea mea, foarte sociabili oamenii, fara figuri, nearoganti etc. cum rar mai gasesti in ziua de azi.
|
Fac si pt benzinare?Cat te-a costat toata operatia?
|
Quote:
|
Quote:
|
prin brasov gume de vara noi pe unde se gasesc? am vazut cam ce oferte sunt pe net, as vrea sa vad si ceva pe la noi, ca sa vad daca merita sa iau de pe net sau nu.
|
Vezi pe pagina anterioara, Marso Brasov, preturi chiar ok.
|
mersi, o sa le fac o vizita zilele astea sa vad ce oferte au.
|
Am nevoie de../ Caut..
In afara de Stelco mai face cineva trasee si esapamente custom ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning