![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Quote:
|
Quote:
ar trebuii sa zica mama omida(aditza) ce se mai stie de ea =)):lol::lol::lol::lol::lol: |
O Dacie modificata bine si nu am vazut-o aici , BEM-u. Aveam multe poze cu ea insa s-au pierdut. Stiu ca avea axa cu profil de Alpine, aprindere de Alpine parca, carburatoare Weber orizontale, era lasata rau.
|
Este in topicul sticky cu dacii modificate, este imposibil sa nu o fi vazut daca nu l-ai luat la puricat, in topicul asta fiecare incearca sa gaseasca detalii despre vreo Dacie de care n-a mai auzit de ceva timp...
Cat despre BEM, cam toti cei care viziteaza partea asta a forumului stiu ce s-a intamplat cu ea. |
Ceva detalii despre loganu asta?:arrow:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
este interesant bordul si consola dar un minus ca se prelungeste si in dreptul usilor...cat vrea pe el. ca vad ca pozele sunt de pe un site de vanzare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce pot sa zic,din toate nu-mi plac decat 2,cea cu YAD si supernova aceea verde,poate mai sunt vreo 2 care sunt mai in firea lor,restul sunt baiate de joc,fara suparare,munca si bani aruncati degeaba.
|
o dacie copie a unui bmw care nu mai este(a ars odata cu garaju)...cine are mai multe poze/detalii e rugat sa le posteze aici https://img855.imageshack.us/img855/2...4951412011.jpg
|
dacia asta este o copie a bmw.ului respectiv facuta virtual...nu exista asa ceva, deci nu sunt detalii si nici alte poze cu masina asta...;)
la o privire mai atenta se observa cum desenul este luat si atasat pe partea laterala a masinii dacia 1300 neavand sant pentru bandouri si felul in care nu sa dat atentie la lucrare la aripa dreapta spre far...;) |
SI la pasajul de la aripa fata, si la "contra-aripa", acolo unde intra teava de la intercooler, acolo Dacia nu are asa tablele. Ca si idee este super ok, mai ales cu camberul ala pe spate, dar ca si realizare, lasa de dorit :) .
|
Quote:
imi palce cum arata... poate o viitoare imagine la YUL...:D:D |
facatura de la o posta....
|
Quote:
|
Quote:
|
S-a dezmembrat prin 2007-2008.
|
Quote:
|
Quote:
|
daca nu ma insel masina era si pe la bazar dar prin 2010..in care scria mare si lat..vand sau dezmembrez..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e masina in cauza, sa inteleaga lumea :-)
|
salut,unde asi putea gasii suspensii sport la dacia1310?ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc domnilor moderatori ca mi-ati sters postul....:), poate ar trebui sa ne spuneti si motivul in pm pentru care stergeti unele posturi, imi cer scuze, dar asta e.
|
5 Attachment(s)
...........stie cineva ceva de asta ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Da am vazut-o si eu in Focsani in iarna asta, din cate am inteles a fost oprit de politie pentru lipsa barilor si probabil de aceea are bara asa pe fata !!
|
1 Attachment(s)
despre asta ce stiti?
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=jGBNJ...eature=related
De asta stie cineva ceva? Pare interesanta...:D |
|
1 Attachment(s)
BEMU.......
|
Salut! Se pot enumera modificarile pe care le-a avut/ sau le are BEM-ul la motor. Multumesc.
|
Salut, stie cineva mai multe detalii sau are mai multe poze cu o dacie rosie (buc cred) cu numar ZAT ? am vazut o poza cu ea cand avea motor turbo, as vrea mai multe detalii sa vad la modificarile facute, ms :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning