![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
Quote:
ty cicioc...si by the way esti ocupat tare anu asta? ca poate vin cu ceva lucrari pt tine de aici din Moldova....Ciuli zicea ca ne combinam cumva sa facem o masina ...doua....keep in touch! |
Quote:
|
cat m-ar costa capota la un matiz? un desing ceva mai complex? inca nu m-am gandit exact la ce...
merci |
Quote:
|
:D de ce nu postezi si pe airbrush.com cateva lucrari noi ?? Ca astea numai pe Dracula noastra il mai cunosc! :lol:
Toate cele bune!! |
Quote:
postez de fiecare data cand e ceva nou si nu numai acolo ;) imi pare bine sa te vad si pe tine acolo acum lucrez la altceva dar inca nu am idee ce fac:lol: , vom vedea cand voii termina ce va fi :lol: |
Super Lucrate !!!
Bafta La Urmatoarele Proiecte !!! |
bravos, tine-o tot asa si sa vedem ce idei noi mai ai ... ;)
|
mersi mult
am mai facut una dar nu o pot arata la nimeni inca pana nu o vad cei ce trebe sa o primeasca... asta e..... dar dupa am sa o pun si aici |
Ma gandeam sa-ti fac o vizita la Baia Mare, sa te invit la o bere :D.
Astept poza... |
Quote:
oricand ai drum in baia mare potzi sa ma cautzi ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
e un cadouu pt cei din NORD6RIDERS care imi sunt prieteni |
am si eu o intrebare,sa zicem ca ai facut o motocicleta si a cazut pe o parte cum se intampla de obicei,ce se intampla cu desenul facut de tine?trebuie sa faci iar tot motorul nu?
e frumos dar e cam scump sa cazi dupa ce ai un desen de genu pe motor sau sa lovesti masina clar trebuie vopsita toata. |
Quote:
si explicatia aici: daca e cazut pe o parte insemna ca e zgariat doar pe o parte (cazul carenelor) , iar in acel loc desenul respectiv poate fi refacut, nu e neaparat sa desenezi toata carena (sunt si cazuri dinastea sin care trebuie refacut tot desenul de pe carena dar in majoritatea cazurilor doar acea particica ), si mai ales nu are treaba cu restul motocicletei restul carenelor nelovite. ex . daca iti loveshti aripa la mashina ? iti duci toata mashina la vopsit sau numai aripa? la fel e si in cazul motocicletelor ;) numai bine |
Quote:
|
uite ... intra aici si o sa vezi niste idei pe care le-am avut eu pentru masina mea .. poate te ajuta cumva ... https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/22407-paint-potrivi-capota/page-3.html ... unele sunt idei bune altele nu stiu ... arunca un ochi si baga si tu o idee ca in primavara vreau sa fac ceva ... :oops:
|
Quote:
am aruncat o privire si din ceea ce am reushit sa vad mi+am spus parerea ;). numai bine si stiu ca vei face alegera corecta ;) |
mercic esti super baiat si sper ca poate vom reusi vreodata sa ne vedem face-to-face ;)
|
Quote:
si cine stie... viitorul le va spune pe toate ;) bafta multa cu legerea modelului ;) |
poate imi dai o idee si cine stie :oops:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
uite ceva ce am facut saptaman asta
|
Quote:
Am o intrebare : Te-a atras pictura sau ai ceva studi in sensul asta ? Daca vrei sa raspunzi bine , daca Nu iarasi bine . Mercic si tine-o tot asa . :rolleyes2 |
Quote:
dar important e sa faci ceea ce iti place cat mai mult posibil si eu fac ceea ce imi place si cat de des pot ;) numai bine |
Salut!
foarte frumos lucrat, detalii si detalii!!! This is what I like the most! Ce vopsea ai folosit la casca aia ca ador culoriile acelea vii!!? Happy airbrushing! |
6 Attachment(s)
Quote:
aici e ceva ce am facut saptaman trecuta. carcasa de calc si un gangsta scoter :lol: |
foarte frumos lucrat ..imi place cum le faci ..bravo .. si bafta in continuare ;)
|
3 Attachment(s)
mersi mult
asta e e ultima ce am facut-o i curand apare si poze cu motorul cu aceasi tema "lupul dacic" |
3 Attachment(s)
sper de data asta sa se vada
|
se vede ca ai talent....bafta in continuare....
|
jos palaria cum arata scuterul,de astea vreau sa vad,felicitari baga mai departe tot asa.UP din partea mea
|
9 Attachment(s)
Quote:
sper sa va placa si asta intruder 1400 tema generala- lupul dacic imaginea din crucea celtica e de pe columna lui traian -"sinuciderea lui decebal " |
5 Attachment(s)
o casca pe saptamana asta si inca o lucrare offtopic
(orice lucarre offtopic va poate da idei ce ar merge pe mashinile voastre sau chiar pot fi executate) |
felicitari pentru tot ceea ce faci..foarte reusite toate :)
|
cam cat ar costa estimativ...vopsitu unui ursuletz cu fulgere albastre ... ? ms :)
|
3 Attachment(s)
inca una gata
|
Sa mai reinviem topicul, mai ai lucrari? Sunt f misto, si ma bate gandul sa-mi fac si eu capota si portbagajul.
|
As vrea sa iti trimit capota si portbagaj imediat dupa ce fac vopsitoria la masina. Capota si portbagajul vor fi vopsite negru mat, sper sa fie ok ptr aerograf.
Intrebare: pot sa aleg o lucrare facuta deja de tine sau sunt unicat? Imi plac cateva f mult si as vrea 2 din ele (una ptr capota, alta ptr portbagaj). |
Chiar asa nu ne-ai mai bucurat ochii cu nimic nou sau este din cauza sarbatorilor care au trecut ... :oops:
Bafta in continuare si asteptam noutati :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Quote:
scuze dar am fost f ocupat cu ceva expo ce trebuie facute am mai facut cate ceva si mai ashtept poze de la ceva scotere :D pe care le=-am facut aiic inca ceva si inca mai lucrez la alta :D dar acum doar pt expo |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning