Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

21UKS 20-11-11 21:24

Re: E36 - \Inca un cabrio....

1 Attachment(s)
cred ca o sa o ridic un centi de cur ca as lasa-o de fata, dar vine iarna asa ca...
saptamana asta (sper ca luni-marti) pun si bara pe spate...si o achizitie noua: rezerva slim, care am vopsit-o asta seara si maine o instalez in portbagaj, iar peste ea va veni amplif...condensator...sa castig ceva spatiu....

21UKS 22-11-11 13:58

3 Attachment(s)
...si o achizitie noua: rezerva slim, care am vopsit-o asta seara si maine o instalez in portbagaj, iar peste ea va veni amplif...condensator...sa castig ceva spatiu....[/QUOTE]

poze....

bara e gata abia in weekend:cry:

xxdadixx 22-11-11 19:27

Nu vibreaza statia? Nu se incalzeste acolo?

21UKS 22-11-11 19:33

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4733619)
Nu vibreaza statia? Nu se incalzeste acolo?

de incalzit nu cred...iar de vibrat nu cred ca mai mult decat daca ar fi prinsa pe woofer :D

oricum azi a functionat prima zi in formula asta...

in plus am intors lada cu difurile inspre interior si am scos capacul de la cutia aia de sub cotiera din spate..

o sa zic daca este ceva in neregula peste cateva zile

xxdadixx 22-11-11 20:49

Grija mare sa nu se slabeasca suruburle de la papuci sau cu ce ai prins cablurile, plus chestiile alea prin ea ca nu-i de joaca. Normal ar trebui sa fie cat mai fixa pe caroserie intr-un loc cat mai ventilat. In usi ce difuzoare ai?

21UKS 23-11-11 08:00

fata ...focal si spatele originale. nu cred ca se pot pune in spate altele (fara modificari majore), e destul de mic spatiul acolo, parca....
la alt woofer am avut ampliful prins pe spatele cutiei si aceasta cu diful inspre spatele masinii si nu au fost pb....

21UKS 25-11-11 17:41

1 Attachment(s)
azi ma hotarasem sa-mi caut bandouri de M.....acum jumate de ora ...rasturnare de situatie...:D...cumparat ulei si filtru...e mai important ;)

maine se vopseste bara spate de M, imi va trebui un tips lat ca difuzorul este destul de decupat, asa ca ....mai asteptam cu bandourile....

21UKS 28-11-11 15:56

4 Attachment(s)
.....azi am pus bara spate, schimbat uleiul si am ridicat-o un centi de cur....maine trebe sa gasesc un mester sa-mi sudeze "duda" la toba ca arata naspa teava aia subtire...:lol:

21UKS 30-11-11 16:34

1 Attachment(s)
.....un cadou micut ptr. motan de ziua nationala....:D...cred ca ultimul pe anul asta....

uitandu-ma acum la poza, cred ca ar da bine cusatura aia rosie si pe maner...sau poate schimbata si cealalta in "m"???:rolleyes2...dar imi place cum vine cu rosu pare mai "sic"...ma mai gandesc

minimal.madness 30-11-11 19:01

Salut.Am urmarit topicul tau inca de la inceput...norocu meu ca nu sunt multe pagini :) si chiar imi place foarte mult.
Chiar azi am trecut pe langa o pisicuta cabrio cu hard top lasata blana , totu M pe ea si niste jante pe 17 si m'a lasat cu gura cascata.
Imi place maxim cum vine hardtop .
Ziceam ca eu nu mi'as lua bmw pt ca sunt prea multi care au asa ceva,dar cand vad ca exista si oameni care fac ceva frumos cu adevarat + ca motoarele de bmw sunt probabil cele mai fiabile si cu un bmw te poti .. juca mai mult... ma bate gandu rau de tot ca urm masina sa fie E36 coupe (preferabil cabrio).

Totusi,tind sa fiu de acord cu colegii in privinta pleoapelor .Sunt urate rau pt masina ta.Daca era pe vreo cazuta din aia cu nr de bulgaria si in 4 usi mai ziceam.. da .. chiar nu isi au locu acolo.Ori le dai jos ori pui normale.Sunt sigur ca iti va placea mai mult.
Parerea mea.Numai bine.

21UKS 30-11-11 19:12

ms de aprecieri..cat despre pleoape inca imi plac chiar daca nu sunt OEM...asta e cu gusturile:lol:(am avut normale)

da si eu cred ca "BMW" este una din cele mai bune masini (de asta mi-am luat asa ceva). Nu zic ca nu exista si alte masini bune sau frumoase, dar ptr mine nu exista altceva mai OK. Stiu un Audi A4 care arata super si interiorul este splendid(model 2002), dar nu simt ca ma reprezinta:cry:

...deci poti alege cu incredere un BMW...indiferent de model...satisfactia este totala

minimal.madness 30-11-11 19:19

Sar'na :lol:

21UKS 30-11-11 19:22

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4750963)
Sar'na :lol:

astept sa ni-l prezinti si noua cand te hotarasti;)

minimal.madness 30-11-11 19:44

Ehe...pana nu o vand pe a mea , nu am sanse

GTII 30-11-11 20:13

arata f.fain :p bafta in continuare cu ea

21UKS 30-11-11 20:19

Quote:

Originally Posted by GTII (Post 4751083)
arata f.fain :p bafta in continuare cu ea

ms frumos

21UKS 02-12-11 17:48

:sad:...am aflat si eu ca exista la hardtop niste garnituri...sau ceva de genul asta care vin sub el (intre el si caroserie...cumva) acolo la prindere....stie cineva sa ma lamuresaca si pe mine???...eventual poze ceva....???

silviu87 02-12-11 20:24

sper sa-ti fie de folos

http://realoem.com/bmw/showparts.do?...84&hg=54&fg=20

21UKS 02-12-11 20:29

ms. frumos...am butonat deja realoem-ul....:D ...nu am vazut acolo nimic care sa semene cu ce am aflat eu...de fapt nu stiu ce anume caut...mi-a zis cineva ca are la hardtop si garniturile de etansare :shock: si nu mai am nr de tel sa-l intreb detalii....atunci nu m-a interesat

silviu87 02-12-11 21:44

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4755350)
ms. frumos...am butonat deja realoem-ul....:D ...nu am vazut acolo nimic care sa semene cu ce am aflat eu...de fapt nu stiu ce anume caut...mi-a zis cineva ca are la hardtop si garniturile de etansare :shock: si nu mai am nr de tel sa-l intreb detalii....atunci nu m-a interesat

cu mare placere,succes!

xxdadixx 02-12-11 22:06

Eu nu am auzit de garnituri. intre hard top si caroserie e un cheder cam cat un deget de gros din cate imi aduc aminte care se preseaza cand impingi de inchizatorile alea de pe lateral.

21UKS 05-12-11 15:38

2 Attachment(s)
azi am sudat tips-ul la toba si am scos borna de la baterie in timpul sudarii. Cand am pus inapoi, in afara ca a trebuit setat iar ceasul, data, etc. mi-au ramas aprinse 2 becuri in bord: cel cu "P" si cel cu semnul exclamarii (al 3-lea si al 4-lea de la dreapta la stanga. este o coincidenta sau nu am facut eu ceva bine:cry: ?

xxdadixx 05-12-11 19:35

Cred ca ai atins ceva pe acolo, cablul de la frana de mana si senzorul de placute, daca nu ma insel ambele sunt pe partea aia.

21UKS 06-12-11 02:54

....din cate stiu eu, senzorul e la roata din dreapta pe spate... si nu am umblat decat la toba ( a last-o din suruburile alea doua din lateral ca sa ajunga cu aparatul de sudura de jur imprejur)

am observat mai spre seara ca nu se mai aprind nici becurile din bord de la afisajul kilometrilor( primele 1-2 cifre se deslusesc un pic apoi nimic)

rezolvarea sa fie o resetare a computerului? ( asa mi-a zis cineva)

21UKS 21-12-11 13:55

3 Attachment(s)
s-a rezolvat pb cu ceasurile de atunci...am fost la un tester, dar nu aia era rezolvarea....mi-a scos baiatul mufele de la ele si a probat alt ceas ca din start a zis ca aia este prima chestie....intradevar alea mergeau....cand le-am pus inapoi pe ale mele...SURPRIZA....functioneaza.....:D
mi-a zis ca probabil de la un varf de tensiune in momentul cand am pus eu borna s-au "blocat" (poate mi-a tremurat mana cu borna :D). oricum am aflat ca este totul OK...nu am pb cu motorul si ...cu ce se mai vede acolo la un tester...asta e un lucru bun;)

si bineinteles, nu m-am putut abtine sa nu-i fac un cadou motanului drept recompensa ptr treaba asta: un set de bandouri NOI NOUTE:lol:(mai am un pic si in masina dorm :lol:)

azi o sa le pun dar intai sa-mi iau si ceva de lipit zdravan ca nu le las doar in clipsuri....:lol::lol::lol:

xxdadixx 23-12-11 07:41

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4788899)
s-a rezolvat pb cu ceasurile de atunci...am fost la un tester, dar nu aia era rezolvarea....mi-a scos baiatul mufele de la ele si a probat alt ceas ca din start a zis ca aia este prima chestie....intradevar alea mergeau....cand le-am pus inapoi pe ale mele...SURPRIZA....functioneaza.....:D
mi-a zis ca probabil de la un varf de tensiune in momentul cand am pus eu borna s-au "blocat" (poate mi-a tremurat mana cu borna :D). oricum am aflat ca este totul OK...nu am pb cu motorul si ...cu ce se mai vede acolo la un tester...asta e un lucru bun;)

si bineinteles, nu m-am putut abtine sa nu-i fac un cadou motanului drept recompensa ptr treaba asta: un set de bandouri NOI NOUTE:lol:(mai am un pic si in masina dorm :lol:)

azi o sa le pun dar intai sa-mi iau si ceva de lipit zdravan ca nu le las doar in clipsuri....:lol::lol::lol:

Cand le montezi si cat au fost?
Arata f bine.

mihayruncanu 23-12-11 08:26

In asa masina cum sa nu iti vana sa dormi sa o iei cu tine peste tot.;)

21UKS 23-12-11 09:18

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4791369)
Cand le montezi si cat au fost?
Arata f bine.

ms....aseara am pus bucatile alea mici si azi urmeaza cele de pe usi....si...bineinteles poze

au fost 400lei ca de: NU-S OEM:D cum zice cineva care vinde unele de 15-20 de ani la 100 euro.....si cica astea sunt mizerii, de parca un plastic are alta calitate in afara de a fi frumos (iar alea vechi ...coapte clipsurile si zgaraiate toate sunt mai frumoase ca na, le vinde el :rolleyes2)...in fine :D eu sunt multumit de ele si se prind perfect pe masina...

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4791391)
In asa masina cum sa nu iti vana sa dormi sa o iei cu tine peste tot.;)

.

ms. frumos .....eu ma refeream ca ma scoate nevasta sa dorm in ea....:lol::lol::lol:

xxdadixx 23-12-11 09:29

Astept o poza cu ele pe masina, arata bine ca si textura plasticului iar semnul cu M3 se poate schimba la alegere cu ceva OEM. Si eu am avut pe berlina OEM dar erau in stare ff buna, am ajuns in jurul a 350 de lei cu ele. Depinde cum le iei. Totul e psihologic :lol:

21UKS 23-12-11 09:51

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4791444)
Astept o poza cu ele pe masina, arata bine ca si textura plasticului iar semnul cu M3 se poate schimba la alegere cu ceva OEM. Si eu am avut pe berlina OEM dar erau in stare ff buna, am ajuns in jurul a 350 de lei cu ele. Depinde cum le iei. Totul e psihologic :lol:

o fi psihologic...:D...dar mie nu mi se pare ok sa dau pe o piesa sh un pret mai mare decat pe aceeeasi piesa noua.....mai ales in cazul unui plastic....doar ptr ca nu prea sunt la vanzare, se gandesc unii ca isi scot banii pe masina respectiva din 2-3 piese. Sunt FOARTE de acord ca anumite piese de caroserie spre exemplu sunt mai bune sh decat chinezariile, dar acum m-am convins: bucse, pivoti....etc nu merita sa le iei de la dezmembrari (coapte). E adevarat sunt unele bune daca ai norocul sa prinzi o masina la care s-au schimbat FOARTE de curand in germania sa zicem, dar astea sunt mai rare ca baietii ce le aduc ptr dezmembrat nu cauta nici ei masini bune si scumpe....CLAR. Stiu eu unu care zicea fara sa vada masina ca nu da mai mult de 400euro pe ea indiferent ce are si cum merge (la telefon)....si el apoi cere 100euro pe niste plasticuri:D

INTELEG SA CUMPAR PIESE SH, DAR SA FIE LA PRETURI REZONABILE NU AIUREA DOAR PTR CA VEZI DOAMNE SUNT OEM

Si apoi cu OEM-ul asta iar e alta treaba....eu cred ca OEM dupa cum e si traducerea, inseamna piesele ce s-au pus pe masina cand a iesit din fabrica....nicidecum sa-mi pun eu motor de 2.0 pe un 316 (unii nici nu tin cont sa schimbe si la sistemul de franare ce trebuie si cand trebuie in acest caz)...nici sa-mi pun stopuri de M pe o masina care nu este M...nu zic ca asta nu e in regula , dar OEM ar trebui sa fie masina asa cum a fost facuta...restul sunt modificari....in sfarsit discutia asta nu are nici o treaba...:lol: fiecare isi face la masina ce ii place si cum ii place, dar eu mor cand vad pe toate topicurile BAFTA CU PROIECTUL:lol::lol::lol: si respectivul nu are bani sa-si coasa tapiteria la un scaun...

Ca tot venii vorba PROIECT este cel al lui "jummy" sau cum are baiatul ala userul (acolo tot respectul si admiratia), dar faptul ca mi-am pus o bara de M sau nu ...sau un angel .....un xenon etc asta fratilor este fix pix....nu-i proiect.;)

azi pun si pozele...ca sa revenim la oile noastre....;)

OdorogLGV 23-12-11 10:46

nu te cunosc,nu ma cunosti...urmaresc topicul tau in schimb!!frumoasa masina(deja stii)....dar ai atata dreptate in ceea ce spui!!!te sustin in totalitate cu tot ce ai spus!!!si crede-ma,se intampla multe chestii mai bizare,multe piese sunt mai ieftine la bavaria decat la "dezmembrari"...sau nici acolo nu sunt "OEM"??nu prea scriu pe aici,dar ceea ce ai zis tu chiar merita sustinut!!bravo!

21UKS 23-12-11 10:56

Quote:

Originally Posted by OdorogLGV (Post 4791562)
nu te cunosc,nu ma cunosti...urmaresc topicul tau in schimb!!frumoasa masina(deja stii)....dar ai atata dreptate in ceea ce spui!!!te sustin in totalitate cu tot ce ai spus!!!si crede-ma,se intampla multe chestii mai bizare,multe piese sunt mai ieftine la bavaria decat la "dezmembrari"...sau nici acolo nu sunt "OEM"??nu prea scriu pe aici,dar ceea ce ai zis tu chiar merita sustinut!!bravo!

ms ptr apreciere, si, referitor la treaba cu piesele sh eu sunt convins ca sunt multi care isi ia piese sh datorita efectului de turma si la sfarsit au vazut ca da bine sa scrie acolo +1 ptr ixulescu...maaare domn... ca ti-a luat 120 euro pe o bara de m cand o poti lua cu 105euro noua

RECUNOSC sunt si "domni" pe aici sa nu ma inteleaga lumea gresit :D...dar ptr mine domn nu inseamna neaparat ca iti da piesa gratis, ci la un pret rezonabil si in nici un caz un domn nu zice "piesa mea e miezu'din franzela iar ce iei tu pe banii aia este facatura" ei hai ca nu e chiar asa...dar fiecare are cap sa il foloseasca singur

am fugit sa ma i cumpar cate ceva ptr casa de data asta:lol: si sa-mi lipesc si bandourile ce le mai am...;)

mihayruncanu 23-12-11 16:06

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4791584)
ms ptr apreciere, si, referitor la treaba cu piesele sh eu sunt convins ca sunt multi care isi ia piese sh datorita efectului de turma si la sfarsit au vazut ca da bine sa scrie acolo +1 ptr ixulescu...maaare domn... ca ti-a luat 120 euro pe o bara de m cand o poti lua cu 105euro noua

RECUNOSC sunt si "domni" pe aici sa nu ma inteleaga lumea gresit :D...dar ptr mine domn nu inseamna neaparat ca iti da piesa gratis, ci la un pret rezonabil si in nici un caz un domn nu zice "piesa mea e miezu'din franzela iar ce iei tu pe banii aia este facatura" ei hai ca nu e chiar asa...dar fiecare are cap sa il foloseasca singur

am fugit sa ma i cumpar cate ceva ptr casa de data asta:lol: si sa-mi lipesc si bandourile ce le mai am...;)

Cei nou e nou ,ca alea originale dupa atatia ani si intemperii nu-s asa straucite.

21UKS 23-12-11 16:53

5 Attachment(s)
am facut cateva poze cu telefonul sa se vada cum vin, dar ar fi trebuit spalata intai...:sad:...oricum tin sa precizez ca s-au potrivit la fix, s-au clipsat perfect si arata super...e adevarat ca nu pot conduce masina fiindca scrie undeva in interior ca sunt made in taiwan....:lol::lol::lol: ..... glumeam, sunt perfecte.....;)

mihayruncanu 23-12-11 18:48

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4791960)
am facut cateva poze cu telefonul sa se vada cum vin, dar ar fi trebuit spalata intai...:sad:...oricum tin sa precizez ca s-au potrivit la fix, s-au clipsat perfect si arata super...e adevarat ca nu pot conduce masina fiindca scrie undeva in interior ca sunt made in taiwan....:lol::lol::lol: ..... glumeam, sunt perfecte.....;)

Arata foarte bine ,da si mie sit-ul de unde comanzi piese ca la primavara poate ma apuc si eu de a mea:rolleyes2 ,,tot iem scrie pe ele ,,

krone 26-12-11 11:15

Ai foarte mare dreptate cu piesele sh la preturi astronomice,tot timpul cand vrei sa cumperi ceva e bine sa faci comparatie intre preturile din dezmembrari si piesele noi ca multi "baieti destepti" s-au imbogatit de pe spatele nostru asa zis "pasionati" care fac foarte multe sacrificii ca sa ajunga sa detina o masina frumoasa din punct de vedere mecanic si estetic...oricum eu sper ca ai deschis ochii la multi sa intrbe in primul rand daca nu pot aduce piesa respectiva noua la bani mai putini sau la aceiasi bani ca si una produsa in 90 si ceva...si sa nu`i mai imbogatim atata p astia care odata ajunsi la niste bani nu le mai ajunge Dumnezeu la varful nasului...nu vreau sa zic mai multe ca e Craciunul si e pacat...in fine una peste alta bandourile chiar arata foarte bine pe masina si nu stiu cati dintre noi am face diferenta intre astea made in taiwan si cele "OEM" fara sa vedem unde scrie MADE IN ...,si m-a interseaza si pe mine firma sau site`ul de unde le-ai comandat...Numai bine si sarbatori fericite!

RIcKO 26-12-11 11:23

Arata bine bandourile , dar nu stiu cine ti-a cerut 100 euro pe sh , eu cand am cautat pt a mea majoritatea erau in 50-60 euro si pana la urma le-am luat in 50 euro sh si foarte ok calitativ , cu tot cu clipsuri .Bafta

krone 26-12-11 11:29

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4795126)
Arata bine bandourile , dar nu stiu cine ti-a cerut 100 euro pe sh , eu cand am cautat pt a mea majoritatea erau in 50-60 euro si pana la urma le-am luat in 50 euro sh si foarte ok calitativ , cu tot cu clipsuri .Bafta

50-60 euro ptr niste bandouri in stare buna si clipsuri e intradevar un pret decent...dar chestia asta e in functie de cerere si oferta...cand vad astia care vand ca nu prea au concurenta cer cat vor muschii lor...incearca sa cauti acuma sa vezi la ce pret gasesti...ca si eu caut nu de alta:) numa bine

21UKS 26-12-11 12:18

RIcKo: ai dreptate ...50euro e OK pe un set in stare buna dar intreaba-l pe dani smarandescu cat vrea pe ele......:D...sau cat vrea pe 2 praguri interioare cu M.....sau mai era un baiat care vrea 250lei pe un set cu 2 buc rupte...deci.....fiecare e liber sa ceara cat vrea daca are si clienti asta e...nu asta ma deranjaza ci faptul ca respectivul zice alea ce le-ai luat tu sunt mizerii...ei nu alea care au 20 ani sunt mizerii:D

Krone: iti trimit PM cu numele si nr de tel, dar daca dati cautare pe bazar dupa bandouri de m sau asa ceva apare printre primele cu chenar cu o poza albastra. am primit o mustrare deja...:D ca mi-am permis sa intreb la feedback cine e un user tepar de pe alt forum si s-au sifonat moderatorii....:rolleyes2...dar cand injura unii pe aici pe forum nu se iau masuri...ma rog nu are importanta, dar o sa-ti trimit pe PM nr de tel ca sa nu fie probleme, DAR tu le-ai luat pe alea de la Arad cu Club sport bandourile...ptr ce iti trebe altele?:lol::lol::lol:

xxdadixx 26-12-11 12:31

Dau f bine :)

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning