Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Cum a fost??? (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2636-a.html)

pimp_lex 22-11-04 02:02

eu mai demult am zis ca ar trebui sa se mareasca pretul intrarii. 100 000 mi se pare mai mult decat rezonabil.

SubaruSTi - tu te duci acolo ca sa faci curse, sau sa te aplaude cat mai multa lume? Daca vrei sa fii privit, puenti 5 subwoofere si plimbate pe magheru tot timpu ca-i sa vezi ce privit o sa fii. Peste tot in lumea asta costa mult sa faci si sa privesti astfel de curse. Si ca ele sa evolueze e nevoie de bani si daca se poate ca pretul biletelor de intrare sa ajute la evolutia curselor, mi se pare complet justificat.

ffocus 22-11-04 08:13

ce rau mi-am luat-o :D ....a fost misto evenimentul!

x-28-TRA 22-11-04 08:44

ms gabi ptr aprecierii .
daca cei din bucurestii care au fost nemultzumitzi ca au venit pina acolo noi de la ct care am fost cu 5 masini inscrise si inca 4 care nu erau inscrise si din care doar 2 s-au dat noi ce sa mai zicem .asta e data viitoare o sa ne dam si noi nu am comentat nimica asta e ce sa ii facii data viitoare o ssa ne dam .greseala noastra a fost ca nu ne-am inscris in grupe de la inceput .
in reest tot respectuu lr & nsl ptr organizare

Mr.Nice 22-11-04 08:56

[b]Mda, a fost cam dubioasa faza cu inscrierile, adik ma refer la cei kre s-au inscris si nu s-au mai dat. Eeeee asta e ce sa-i faci, data viitoare stiti c aveti de facut. Apropo, cum a reusit B-69-HAI sa arunce si cu benzina in timp ce facea cerculetele? :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

x-28-TRA 22-11-04 08:59

poate e bogat si avea fulll la rezervor si de asta arunca cu benziina

Mr.Nice 22-11-04 09:00

Eu nu am apucat sa vad c au facut fetele de la Ice Racing, dar din cate laude am vazut p-aici inseamna k e de bine.Felicitari si din partea mea. Apropo Ema, data viitoare knd te depasesc, nu te urca pe mine :P

PEACE

Morro 22-11-04 10:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
ce rau mi-am luat-o :D ....a fost misto evenimentul!

sincer as vrea sa te felicit ... te-ai tinut de saxo, care a rupt tot de la inceputul legalelor.

In rest ... misto cursa, pacat ca a fost asa CANCEEERRR.

p.s. mi s-a parut mie sau suprafata avea aderenta cam de kk (la plecare)?

x-28-TRA 22-11-04 10:46

da aluneca rauu eumai ales in prima cursa nu plecam de pe loc:))))))))) din cauza aderentzei

Mr.Nice 22-11-04 10:57

Asta am observat si eu, toate masinile abia plecau de pe loc, scoteau un fum.... parca le tinea cineva :lol: :lol:

PEACE

Turbo110 22-11-04 11:09

:D

Organizarea a fost de departea cea mai buna de pana acum !
+ pt jandarmi care chiar daca mah tot impingeau mah bucur ca si-au facut treaba .
+ pt garduri .
+ pt masini
- pt faza cu DGH'ul
Dar ma dezamagit prosia cu intratul decat o pers in masina . Nu inteleg dece dar in fine poate asa sunt eu mai prost !
Ma dezamagit ora de intrare !
Nu inteleg dc a trebuit sa se dea derumul la masini la ora 2 cand afara se intuneca la ora 5 !
Prea putine libere au fost masini care sau dat doar o data sau poate deloc !
Daca a mai scris cineva chestiile astea imi cer scuze pt ca mah repet dar imi era lene sa citesc 9 pagini !
Mia facut placere sa inghet timp de 6 ore am avut ce vedea ! Felicitari Florica !

Morro 22-11-04 11:13

da mai ... chiar asa ...
a trebuit sa o dau jos pe sotie din masina .. ca nu are voie sa intre cu mine ... trebuie sa intre dupa ... foarte foarte neplacut, jenant, si mai ales inutil
puteam sa las bani pt taxa pt ea, desi oriunde in lumea asta la orice spectacol \"performerii\" pot intra cu cineva.

in rest a fost bine.
FELICITARI!

UniculSGM 22-11-04 16:12

Nu e treaba mea, nu ma intereseaza, dar ceea ce s-a facut la intrarea de la Pipera, se numeste evaziune fiscala!
Asta in afara de nesimtire.
Vi cu prietena/nevasta, si trebuie sa o lasi sa mearga 1 km pe jos, ca nu are voie cu tine in masina!

maibunu 22-11-04 16:21

Shema era sa va bagati prietenele in porbagaj sau in torpedo !!!

Florin1234 22-11-04 17:00

1 Attachment(s)
pt cine e interesat

1100 S 22-11-04 17:13

florin1234 filmul meu il ai?

Florin1234 22-11-04 17:15

pentru cei care au vazut filmuletu sper ca va placut desi nu am putu eu sa filmez prea bine din pozitia pe care o aveam

Florin1234 22-11-04 17:28

1 Attachment(s)
bolidule cam atat am apucat sa te filmez imi
inghetasera mainile si plecam

Florin1234 22-11-04 17:30

1 Attachment(s)
Txa

Florin1234 22-11-04 17:44

1 Attachment(s)
rgwrgewrg

B 68 VLD 22-11-04 18:42

Si pe mine m-a stresat faza ca n-ai voie sa intrii nici macar cu sotia! Daca eu veneam din alt oras si nu stiam pe nimeni, ce faceam, o dadeam jos din masina si o puneam sa mearga cativa km ca sa intre prin cealalta intrare?! Cand eu am plecat am luat 2 oameni in masina la insistentele unor oameni care saracii erau crispati ca nu stiau cum sa-si trimita prietenele/prietenii in cealalta parte. Asta chiar mi s-a parut penibil. In rest no comment! Felicitari Florica!

HAL 22-11-04 21:18

florica esti tare
cea mai buna organizare de pana akum
cursa super interesanta pacat cu moldovenii care au navalit pe pista de parca se dadea ceva moka si s-a pierdut mult timp in care se puteau da si alte masini care nu au apucat de exemplu yo!
nu stiu daca toata lumea a vazut felu in care alergau aia spre partea cealalta a pistei da mie mi s-a parut super amuzant parca era la revolutie se calcau in picioare efectiv!
noi care stateam la start printre masini am crezut ca vina sa ne usuce in bataie :lol: nici nu stiam ce sa facem :lol:

BR-02-PJN 22-11-04 21:30

Mai baieti am si eu o intrebare : WRC-ul si Subaru lu' Sebi aveau cumva in rezervor metanol ca asa se simtea la nas . In rest a fost super marfaaaa , pacat ca nu am reusit sa stau pana la sfarsit :( din cauza frigului . Aaa eram sa uit TXA-ul ce face ca pe 30 oct. a venit s-a uitat si a plecat , sambata la fel , duminica ...nu stiu o fi venit dupa ce am plecat eu . Peace out !

cr0n0s 22-11-04 21:31

:twisted:Cum o fii sa vezi 400 oameni alergand spre tine si sa nu stii ce se intampla :twisted:
:?

HAL 22-11-04 21:47

iti zic eu crOnOs nu e placut deloc :omfg:
mai ales ca alergau ca apucatii zici ca le daduse careva foc si nu alta sa mor!!! :shock:

HAL 22-11-04 21:50

txa-ul e cu mr si atunci logic ca mai subtire cu nsl si lr!!!

cine stie despre ce vb intelege ce am scris!!
cred ca nu ati uitat faza de la prisma cand unu de al lor a fost descalificat ca au plecat toti inclusiv txa

luca 22-11-04 22:03

Asta e singura buba si sper sa o rezolvati la cursele viitoare, adica puteati sa puneti taxa pe cate persoane sunt in masina, dar poate ati vrut sa evitati aglomerarea la linia de start, daca e asa puteati sa bagati participantii pe unde a intrat publicul, dar asta insemna niste cordoane in plus ca sa nu accidenteze oamenii pana la start.
Alta treaba, se putea inscrie cu cateva ore mai devreme ca oricum stateau in masini si cand venea publicul sa fie totul gata.
Eu acum sunt sincer, a iesit bine pacat ca multa lume nu a vazut si partile rele pe care le-am vazut eu si niste membri de-ai nostri. Totul va continua pe PM daca e ceva ce v-a deranjat (ma refer la NSL si LR).

F_L_R 22-11-04 22:29

-La viitoarea cursa va scrie pe formular toate obligatiile participantului.
-Inscrierile se vor termina cu cel putin 12 ore inaintea cursei.La locul stabilit nu se vor mai face inscrieri.
-Gandim o forma de plata in avans o suma mare care la inscriere se va plati de catre participant ca garantie. La intrare suma integrala se va restitui. Se pun la socoteala motive intemeiate de neparticipare(accident,sanatate,probleme in famile si altele care trebuiesc sa aiba o justificare) nu ca ......n-am ajuns ca nu m-am trezit sa ca nu am avut chef.

Bogdan_16v 22-11-04 22:35

Sugestie: ati putea face si niste bilete pt spectatori...tot asa, in avans, le vindeti inainte de cursa...in felul asta, puteti face o selectie clara si la spectatori...calitatea conteaza, si nu cantitatea...chit ca o sa fie pana in 1000 de oameni, dar macar stau locului...

F_L_R 22-11-04 22:39

Este una dintre posibilitati mai sunt si altele pentru a civiliza odata si aceste curse. Defapt singurii care pierd sunt concurentii. Publicul il doare la ...... de ei si de noi.

cr0n0s 22-11-04 22:40

pai au fost bilete... eu cel putin am intrat pe baza de bilet pe care scria legal racing... :P pastrati biletul ptr control ;)

COObra 23-11-04 07:24

nu bre, io cred ca se referea Bogdan la faptul ca biletul nu tre sa mai fie 50.000. eu cred ca tre sa fie cel putin 100.000
sa fie undeva la vreo 500 de spectatori care sunt oricum veniti dintre prietenii celor care se dau. si atunci nu o sa ai nevoie nici de politie ca o tragi tu masina langa ala si o sa ii zici de mama si alte familii

ZerO_CooL 23-11-04 08:04

Eu cred ca Bogdan vroia sa spuna ca ar fi mai bine sa se vanda biletele pt. cursa incepand cu o saptamana sau doua inainte si sa se termine cu o zi sau cu un anumit nr. de ore inainte de cursa. Ar fi poate cel mai bine asa.

COObra 23-11-04 08:25

Pai da dar in felul asta e posibil sa vinzi 10.000 de bilete.
Unde ii bagi pe oamenii aia de-a lungul a 400 m?
De fapt asta e problema.

x-28-TRA 23-11-04 09:20

vreau si eu filmuletzele cu mine si cu zma daca se paoate :roll:

ZoliaT 23-11-04 09:23

putina rabdare oameni buni

x-28-TRA 23-11-04 09:35

ma grabesc nu am timp:)))))))))))

Hazbulatov 23-11-04 09:37

Felicitari Nsl, sper ca pe viitor sa organizatzi la fel, doamne cata lume a fost FELICITARI DIN NOU super cursa

1100 S 23-11-04 09:54

zolia T cu dacia aia 1100 ai filmat ceva?...ca daca ai..eu nu ma grabesc...

ZoliaT: DA

viviesp 23-11-04 17:24

SPUNETI MAH !!! A FOST SI TXA-ul SI SI-A LUATO DE LA SIERRA V12!!! :lol:

maryo 23-11-04 17:31

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=60

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning