Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 21.11.2004 (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004.html)
-   -   Pareri despre cursa .. (https://forum.4tuning.ro/71-bucuresti-21-11-2004/2635-pareri-cursa.html)

B 68 VLD 25-11-04 13:25

Apropo de subaru-l lui Sebi, mai de mult am stat de vorba cu Sasa(evo8) si mi-a zis ca Sebi a crescut mult presiunea in turbina. Asta-i tot ce stiu! :lol:

catalin rs4 25-11-04 15:25

poi si cum poti sa cresti presiunea in turbo??crezi ca merge asa dai de la buton si ai presiune mai mare?? :lol: ii o prostie...

Carmen 25-11-04 15:38

Sta cineva si sufla in teava de esapament. :mrgreen:

B 68 VLD 25-11-04 15:57

Quote:

Sta cineva si sufla in teava de esapament
De exemplu tu! :lol:

Quote:

poi si cum poti sa cresti presiunea in turbo??crezi ca merge asa dai de la buton si ai presiune mai mare?? Laughing ii o prostie...
Eu am zis ce mi-a zis! Am eu nr lui de telefon daca-l vreti! Il sunati si vorbiti cu el! :x

Carmen 25-11-04 16:06

Nu tot ce zboara se mananca. Unii prefera sa nu vorbeasca despre masinile lor. Daca de exemplu Sebastian ar vrea sa dea detalii, ar face-o aici pe forum. De ce sa tragem noi concluzii?

Gabi_323i 25-11-04 17:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

Sta cineva si sufla in teava de esapament
De exemplu tu! :lol:

vai vai ce amuzant esti :hahano:

am auzit ca Subaru lui Sebastian ar consuma un plin la 80 km, tot el a zis ca rezervorul are 65 :roll: :roll: :roll:
nu cred :)

cr0n0s 25-11-04 18:54

asta inseamna ~82 l la suta de kilometrii... hai bai frate... nici chiar asa...
maine poimaine vedem la noi pe pasuni cartite (ca nu avem marmote prea multe) facand amsaj la vaci ptr lapte...

Gabi_323i 25-11-04 19:04

........... 180 km :roll:

Gabi 25-11-04 19:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"
maine poimaine vedem la noi pe pasuni cartite (ca nu avem marmote prea multe) facand amsaj la vaci ptr lapte...

Seat Cordoba WRC are consumu' ~ 85 l/100 km si... decat 300 cp. In ziua de azi, nimic nu mai e de mirare.

Gabi_323i 25-11-04 19:11

80 de km, pm, m-am ametit rau de tot
pana mea, calculasem si eu ceva in jurul la 80 de litrii :D

catalin rs4 25-11-04 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"cr0n0s\"

Seat Cordoba WRC are consumu' ~ 85 l/100 km si... decat 300 cp. In ziua de azi, nimic nu mai e de mirare.

gabi sa ramenm realisti..acuma nu vrem sa comparam..wrc cu subaru..lui sebastian.. :D un wrc face 100 in 3 sec aproximativ...si 200 sub 10 sec...nu cred ca subaru lui sebastian..are perfomrantele astea.. :) si cat costa un wrc..nare rost sa mai vb.... :wink:

catalin rs4 25-11-04 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Nu tot ce zboara se mananca. Unii prefera sa nu vorbeasca despre masinile lor. Daca de exemplu Sebastian ar vrea sa dea detalii, ar face-o aici pe forum. De ce sa tragem noi concluzii?

de asta ii forumul carmen ca sa tragem concluzi...

Carmen 25-11-04 22:19

Da, dar pana la urma concluziile noastre sunt doar presupuneri... Si iar incepem sa ne batem in replici ca are 500 cp, sare altul ca are mai mult, altul ca nu are cum... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

M_I_H_A_I 25-11-04 22:40

apropo de oznuri..
http://www.xcceleration.com/engine-p...ceengines.html
TuningSpec: EJ20 High Horsepower Engines, 2.0L/650hp:

Long Block includes:

-Crack treated, tested
-Balanced crank, treated, tested
-Custom steel rods
-Forged pistons
-Modified rings
-Oringed block
-Copper head gasket
-Head stud kit
-Modified heads, modified retainers & springs
-Retainer groves for orings
-Billet flywheel
-Custom button clutch
-Modified pressure plate

*EJ20 Engine - 2.0L/650hp (540hp on pump gas)- *$21,800.

asta e pentru impreza sti dar nu stiu daca este pe baza motrului de sti facut tuningul asta, dar oricum din ce spun ei se poate, dar probabil pt motorul asta trebuie si alta cutie

catalin rs4 25-11-04 22:43

Re:

Quote:

Da, dar pana la urma concluziile noastre sunt doar presupuneri... Si iar incepem sa ne batem in replici ca are 500 cp, sare altul ca are mai mult, altul ca nu are cum... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

ala cu 500 cp nu era sebastian..era altcineva..dar nu mai conteaza.. :D daca nu mai avem voie sa ne exprimam parerile nici aici macar ....atunci unde??

Carmen 26-11-04 00:18

Carcotasule! :lol: Am dat si eu un exemplu cu 500 cp, nu mai tin minte toate scorurile care le-au dat unii. Nu cred ca am zis sa nu va exprimati parerile, nu sunt in masura sa interzic asta! Doar ca subiectul o luase putin razna, parca eram la licitatie...

catalin rs4 26-11-04 00:27

Re:

Quote:

Carcotasule! :lol: Am dat si eu un exemplu cu 500 cp, nu mai tin minte toate scorurile care le-au dat unii. Nu cred ca am zis sa nu va exprimati parerile, nu sunt in masura sa interzic asta! Doar ca subiectul o luase putin razna, parca eram la licitatie...

LOL :D cam toate topicurile de pe forumul asta au multe offtopicuri...ii la moda aici..ce sai faci ata ete :lol: :lol:

Gratzian 26-11-04 00:27

o sa avem in curand 2 reportaje cu cielo si subaru

Carmen 26-11-04 01:05

Uite, de asta era nevoie! Sa ne informam si dup-aia sa discutam!

B39738 26-11-04 15:34

chiar daca exista dispute intre \"bisericute\",Bucurestiul demonstreaza si va demonstra in continuare ca este apogeul fenomenului automobilistic de acest gen din tara...nu pot decat sa va felicit si sa regret ca nu ma numar printre voi,acolo,in Bucuresti,capitala tarii nu numai din punct de vedere geografic...tineti-o tot asa!

x-28-TRA 26-11-04 23:32

e adevarat ce a zis baiatuu depre bucuresti.dar poate si constantza o sa ajunga macar la un sfert din cea ce este bucurestiu

All-X 27-11-04 17:46

*

:wink:
multa bafta in ce iti propui TRA-ule....
:wink:

F_L_R 27-11-04 17:54

Sunt sigur ca nu locatia conteaza ci \"calitatea oamenilor\" . Constanta, Craiova , Calarasi, Timisoara, Brasov, Iasi, Oradea, Bucuresti etc. suntem toti la fel ,distanta ne omoara!!!

SEBASTIAN 29-11-04 09:07

LEGAL RACING

Din experienta acumulata va spunem ca acest fenomen, este intradevar cel mai pregnant in Bucuresti, iar Timisoara e foarte aproape in unele situatii chiar il depaseste dar nu cu aceeasi constanta.
Imediat vine in spate Constanta, care la randul ei e secondata de Craiova si cu o medie buna este de remarcat Braila-Galati.
Iasiul e ceva mai putin aprins, chiar daca scanteia nu lipseste nici de acolo.
Inca avem zone neexploatate cu ar fi: Cluj, Sibiu, Brasov, Resita ...

polifem 29-11-04 20:42

Distanta ca distanta ... dar mai degraba lipsa de autostrazi zic eu ca este cea mai criminala :D

x-28-TRA 29-11-04 21:30

lipsa de banii e problema nu distantza si autostrazile .
in orice caz la constantza sunt multzi doritorii de curse care nu pot ajunge la bucuresti,craiova sau in iasi :))))))))
in rest cel mai frumos ar fii sa fie o cursa in fiecare oras:)))))))

Adrian 01-12-04 00:35

Din pacate posibilitatile financiare ne impiedica sa organizam curse in toate orasele din tara. Speram ca in anul 2005 sa ajungem si in alte orase (cele mentionate de Sebastian) si bineintels in vara si la Constanta.

SEBASTIAN 01-12-04 08:29

LEGAL RACING

Cred ca pentru a viziona cea mai neutra parere legata de eveniment e bine sa vizionati emisiunea ISCTRIM TV ce poate fi descarcata de pe prima pagina a siteului.[/b]

orlando 01-12-04 22:42

a fost super tare cursa si la cat mai multe curse!

Gratzian 01-12-04 22:44

nu mai scrie aiurea zeci de posturi ca ti-o iei !

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning