![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
5 Attachment(s)
.......
|
10 Attachment(s)
astazi a sosit o alta navigatie , cea noua , de la dynavin , e noua platforma d95 , android , diferentele sunt notabile la claritatea sunetului si pe partea de amplificare. Ecranul "percepe" mult mai usor atingerile si miscarile facute pe el [ folosito in cazul android ului ]
Am facut un mic test , sa vad cum arata si functioneaza. Ce e drept are mai multe facilitati ca versiunea precedenta , dar are un mic minus la meniul usb/dvd destul de rudimentar , dar care isi face treaba excelent . Sunt sigur ca cineva se va trezit sa modifice firmware ul pentru a reface acel meniu. Pana atunci ma voi concentra pe partea de android , unde pot instala orice program doresc.Scuze pentru calitatea videoului , dar e facuta cu telefonul , un nokia e52. https://www.youtube.com/watch?v=DnwUQxD9JUY |
Quote:
Am gasito ieri cand mam urcat in masina am gasit curs deodorantul care era atarnat de oglinda curs pe ecranul navigatiei :( am sterso rpd dar a intrat lichid in partea de jos am sterso cum am putut se vede putin si pe plasticul din partea de jos pe rama , am aprinso mergea totul pefect, pana am incercat tactilul :( nu mai ia nici o comanda din deget , am resetato in speranta ca isi va reveni o utlizez din butoane si telecomanda nu pot ajunge la recalibrare din telecomanda :( am gantie trebuie sa o trimit in china , dar imi e ca o sa platesc degeaba ca se vede putin ca a curs cacatul ala , nu stiu ce sa fac, am intrebat la un magazin care se acupa cu asta tel etc si miau zis ca sar putea sa trebuiasca sa schimb pantalla :( problema e ca pantalla nu are nimik se vede perfect merge perfect toata navigatia doar nu raspunde la tactil :( sa o desfac sa o curat si sa o sterg cu riscul ca pierd gantia de tot ? |
Quote:
In caz ca e dus display ul , incearca sa ii afli exact modelul , poate gasim ceva ca piesa de rezerva. |
Testul numarul doi la navigatie , pus la treaba preout urile si instalat cateva programele utile pe android.
https://www.youtube.com/watch?v=ZTF1fSQgD8Q |
4 Attachment(s)
Urmeaza sa dau comanda de obd bluetooth + receiverul BT + inca o mica chestie si o sa pot folosi internetul/bluetooth ul simultan pe navigatie. Din pacate vad ca nimeni nu aduce acel dongle receiver obd bluetooth asa ca ma vad nevoit sa il comand din america.
|
++++1
|
Arata bine cu navigatie. Am 2 intrebari la tine...
1. Cat te,a ajuns navigatia? 2. Am vazut ca ai dat acele jos la ceasuri...ele se pot decalibra, sa nu mai arate cum trebe un nivel anume ? Mie la apa tot nu arata cum trebe, ba se da peste cap acul, ba cand opresc ramane la jumate? Poate stii cumva daca se poate rezolva fara sa schimb ceasurile... |
Quote:
Quote:
2. : da normal ca se pot decalibra si din ce stiu eu se calibreaza automat sau manual , depinde de dexteritatea celui care iti demonteaza bordul. dar sigur e de la ac si nu a luat o razna termostatul sau senzorul lui? |
Am sa te contactez cand am banii pt navigatie sigur.
Si cu ceasurile... Acum nu stiu daca e de la termostat sau senzor, dar cert e ca pierd pe undeva si apa. Dar n,ar avea voie sa,mi faca ceasul cum face. Oricum am sa merg la un service sa vad ce si cum. Si ms de informatii si bafta! |
Quote:
|
f frumoasa masina. dar ce fac practic acele Swirl Flaps Blankings ? :D
|
Quote:
|
Imi place ce ai facut pana acum la masina....dar de ce ai schimbat lumina din portocaliu in alb?:( nu stiu daca o sa dea asa de bine...doar parerea mea.
Spor la munca si la bani pe viitor:D |
Quote:
Momentan asa e , nu da bine pentru ca nu e finalizata toata treaba , sincer nu prea ma da pe spate ambianta interioara monocromatica la bmw , de asta am ales smd uri albe in combinatie cu rosu. |
4 Attachment(s)
... mic update , geamurile spate si luneta foliate cu lummar 95% opacitate. urmeaza si fata cu 30% sau 50% , asta ramane de hotarat ce si cum.
|
7 Attachment(s)
Si cu ocazia zilei mele de nastere , am primit un cadou deosebit , sincer sa fiu am ramas speechless..
|
La multi ani si aici ! E super tare tortul !
|
Quote:
PS: Frumoasa masina :) sa o conduci sanatos |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Au ajuns stopurile pe spate , mai ramane sa le fac un singur lucru si dupa aia sa fac un set de poze mai detaliate cu modificarile suferite de masina pana acum. Stiu ca parerile vor fi impartite , dar am privit imaginea per ansamblu deoarece masina isi va schimba culoarea. |
Te pregatesti de autocolant negru? :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Masina e pregatita de iarna , next step : Retrofit Bixenon + angel eyes
|
arata foarte bine cu stopurile astea :D la ce bani le-ai luat ?
|
Quote:
Am si eu nevoie de o parere , caut un kit xenon bun , ma refer la balasturi ok digitale si fara sa dea eroare de bec ars pe masina si becuri ok . Ma intereseaza calitatea si fiabilitatea in primul rand [ ma refer la chinezarii ] Kitul sa fie pentru d2s. Kitul va fi folosit pe lupe fx-r bixenon. |
4 Attachment(s)
Retrofit cu lupe bixenon + angel eyes + kit xenon d2s
|
frumos si mai ales practic:D....
tu ai lucrat la ele?ma refer la instalarea de lupe... mai un polish si eventual o folie protectoare peste si ai faruri pentru 1000 de ani:D |
Quote:
sa vezi cum se fac sticlele in 6 luni !!!! |
Quote:
si erau ca si in prima zi(cam 3-4 luni asa cum eram si dupa a fost pus si folie de protectie) asa ca nu are rost sa intram in discutii mersi |
Quote:
Quote:
Farurile au fost polisate odata , de asta arata in halul asta , nu cred ca mai merita inca o polishare , mai bine cumpar altele noi si am incheiat balciul. |
Quote:
http://4.bp.blogspot.com/_x8A7Iz4rjI...1600/vomit.jpg |
Quote:
|
Arata bine masina si cred ca stopurile smoked dau bine.Spor in continuare la modificari!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stai linistit vxl , ca si edy la cum sa exprimat lasa de dorit asa ca nu e problema :).
Update : astept sa apara noile balasturi , primul set a dat chix in sensul ca nu erau can bus, ca sa pot pune si poze cu lupele in actiune + un nou filmulet cu noua unitate d99 de la dynavin : https://www.youtube.com/watch?v=Go1EltOkJRo |
Quote:
Nu am jignit pe nimeni iar DEVIL's Style cand va incepe sa puna pe masina pachet M si alte chestii cand se va uita la masina din spate va realiza ca individul ala de pe forum cand isi dadea si el cu parerea avea dreptate cu foliile pe stopuri ... merg stopuri smoked dar e o mare diferenta intre o folie aplicata si un stop cumparat de nou fumuriu .E o chestiune si de bani aici ...dar tocmai asta face diferenta ... zic si eu ... |
Quote:
|
Quote:
Edy , stopurille sunt smoked cu led , asa le am cumparat , culmea e ca singura diferenta intre ce ai tu , altii si mine e ca , astea sunt smoked in totalitate , nu doar smoked/red. Nu am aplicat folie pe ele. Dar cum spune si mad, se uita lumea pe topic la poze , ca de citit nu cred ca incape vorba :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning