![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Apsent nemotivat celor care au lipsit la "intalnire"...cu exceptia baietilor care sunt la bucuresti
|
Quote:
|
shi inca bineh am dormit .. dupe ce am vazut la bucale atatea fete shi .. mashini am papat aseara cireasa de pe tort
|
Eu nu am putut sa vin k am avut de invatat ..si am invatat atat de mult inkt am luat permisul:) cu 22 de puncte asta e :) ...e luat nu conteaza cu22 sau cu 26 .. joi il am :D ..ne vedem pe strazi ...blitz blitz
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
modificari recente. va place?? :D
|
culoarea e "rosu ferrari " :P?? no offense
|
Sa nu uiti sa ii pui si un spoiler pe spate ca din fata arata super bine cu spoilerul ala.Ca asa o lasi neterminata(numa pe jumate).A iesit treaba buna pana la urma din dacia ta.felicitari.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Paste Fericit !!!:drunk:
|
ne impartzim pe bucatzi ... is curios ce fel de intalnire o sa facem .. oare o sa fie intalnire 4tuning ?? .. au asha sper ptr. ca sunt patriot :) :-P
|
cine vrea sa joace ceva sau sa imi dea un vot !! http://www.decartier.info/register.php?REF=65
va ia maxim 15 secunde sa va inregistrati dupe aia uitatzi de mineh |
pai sa ma prezint ma numesc seby sunt din botosani conduc un amarat de logan dar sunt multumit de el si am fost pana acu la 2 intalniri e un logan albastru egee si banuiesc ca am sa vin si acu pe 15 aprilie la intalnire altceva intrebatima si va raspund cu cea mai mare placere :D
|
Te asteptam seby
|
:D data viitoare vreau sami prezintzi si mie masina prin interior ca prin exterior am vazut acu pe 25 martie dar is curios interiorul:)
|
Duminik vii si iti arat masina.Vor veni si baieti din suceava duminik,asa ca trebuie sa facem si noi o figura frumoasa.
|
am fost..dar noi tot degeaba...cat de frumos si-au facut aparitia cei de la suceava :D
|
Ati vazut ce inseamna unitate de grup.Bravo lor tot respectul.
|
tot respectul si de la mine :) serios
|
La multi ani ESPinoza! sa fii sanatos si distractie placuta! :D
|
dak tot a zis siminel k e ziua ta....La multi ani!!! numai bine :)
|
:) mersy mersy
|
La Multi Ani ! din partea mea...ESPI... multi inainte :D
care mai e situatia ta? pe unde mai umbli? noi ne vedem diseara la Palat...dar banuiesc k esti acasa... nu? hai poate ne vedem zilele astea.. sa mai discutam niste discutii... numai bine... bafta |
mersy slip.. stiu ca va vedetzi la palat ca in fiecare vineri dar eu vineri is in bt poate mutatzi si voi intalnirea duminica :D sau in orice alta zi in afara de vineri si sambata .. poate se face duminica asta un gratar la ciric sau unde stitzi voi mai bine? :)
|
Maine se mai merge la Suceava???
La Multi Ani ESPinoza !!! |
Baieti puteti sa`mi faceti rost de o poza cu un peugeot 407 negru izbit?? plss. imi trebe urgent...!10x
|
Quote:
ai de une alege |
Quote:
|
Baieti.. nu stiti este vreun program ...de modificat masini?? vreau sa modific.. un peugeot 407 ..sa-l fac izbit...in proportie de 50 % - 60 % ...sau datimi o poza...ca unu negru izbit tare......! Va rog...interesati-va.. si spuneti`mi si mie....ms..!
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=lakZo8k9VRE tare de tot :))))
|
da da da....sa stii k e un mare inventator baiatu' ala wai :)) :D
|
Se aude ca din butoi... :))
|
Quote:
|
vLLLad pune si tu niste poze cu noua achizitie din portbagaj....
|
Quote:
|
astept...astept :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning