![]() |
Re: Bn 71 wrc
Mda...super tare.Auzi si tu bati atata drum sa te duci la om sa ii urezi La Multi Ani si omu sa nu iti raspunda sa bati la poarta si el nimic.Culmea era sa nu fie acasa...La Multi Ani nenea8)
|
Fara cuvinte:shock:
|
a fost o vizita bine primita si mult asteptata acu daca sa nimerit sa fie de ziua mea asta e am chefuit intruna acum urmeaza sa intorc:shock: si eu vizita dar nu stiu cand ......
|
asta era filmuletul ce a vrut sa il posteze fratele meu lucian..:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
scuze de dublul post:sad:
|
Quote:
|
masina a mai primit una alta intre timp mai trebuie sa pun cv poze dar asta maine cand ajung la atelier,....
|
8)8)8) hmmmm oare ce ai pus :)
|
nu mai e nimic nou?:d
|
imi cer scuze ca o spun dar parca rotile alea nu dau bine pe ea
acuma depinde si de gusturi in rest felicitari pentru masinuta |
mie chiar mi se par dementiale jantele ... felicitari ...
|
masina arata intr-un mare fel live,si jantele o prind momentan destul de bine,Fane pune odata poze cu interioru :)
|
Cum zice si Luci ..baga poze;);)..mi sa facut dor de ea
|
6 Attachment(s)
bine fie niste pozee maine fac si la interior si cu cadoul primit de la lucian ...:lol:
|
mah de cand am plecat eu de acolo s-a umplut curtea de masini, T4-le alea tine-l ca e bun tare mai ales ca e diesel si inmatriculat tine-l ca il aducem la BV:lol:
|
1 Attachment(s)
Te asteptam sa participi la eveniment.Attachment 2108374
|
Quote:
:sad::sad::sad::cry::cry::cry: |
Foarte frumos proiectul !
|
as veni cu cea mai mare placere dar saptamana ce vine plec in concediu iar banii au luat alta directie si in plus turbaciunea are nevoie de un kit complect de ambreaj ca deja de la a 3 a patineaza si sincer as fi vrut si eu sa vin sa vad ce poate dar aste ee date viitoare :sad:
|
4 Attachment(s)
nebunia lui salam laser......:shock:
|
aia de la btl? :D
ceasu de turbo e functional? |
consola am primito cadou nush de unde ii ceasul este foarte functional si este facut din bordul de 11 turbo :evil:
|
Foarte foarte elegant si frumos:D placuta este taiata cu laser? Poti face si alte forme?:D
|
cine este cuminte si baiat bun priemeste cadouri :D 8) prietenii stiu de ce :)
|
da orce cadou este bine primit oricand mai ales de la un prieten
:idea: da se poate taia la larse orce forma numai k nu eu le fac ci un prieten bun care este profesor in deastea:lol: |
cu ce presiune mergi in turbina ?? cu stoc 0,6 sau mai mult asa de curiozitate si cati cp ai asa dupa tn :D
|
Quote:
gg fane pt masina... |
cine are nevoie de orce minuni facute la laser poate sa lase pm la userul laser boy k este mare meserias si poate executa orce recomand cu
:twisted:Cea mai mare ibceredere si la PRETURI FOARTE BUNE |
7 Attachment(s)
BRANSAMENTE:shock:
|
Dupa ce Renault este cutia?:D Pe interior cum este "bransamentul"? Poze din interior nu ai? In loc la bucsa aia ai pus rulment, interesant;)
|
am avut si eu o timonerie prin masina dar a trebuit sa o mut dedesupt ca nu am vrut sa stric bunatate de consola si asta a fost motivul pt care am mutato jos si ca avantaj se comporta ca un sshort shifter si este ok am pus rulment pt a reduce jocul la maneta de schimbator:twisted:
|
5 Attachment(s)
masline atentii:lol:
|
Cu ce ai facut tratament anticoroziv pe dedesupt? Ai folosit antifon, insonorizant sau mastic pensulabil? Merci anticipat.
|
un volan mai "Racing" nui pui ? 8)
|
mastic pensulabil pe la suduri ceva grund grii si apoi insonorizat da cv strain .Masina fiind old school ce volan sa ii pun tuiiiing volanul este in ton cu masina
|
sa mai facut una alta pe la batrana sa nu creada lumea ca am uitat de ea ....:lol:
|
8 Attachment(s)
am mai achizitionat si aproape o jumate de masina pt piese de la remat tot interioru usile fusta spate capota fata spate de pe o dacie din 75 la care am fost mirat sa vad ca era impecabila si avea culoarea originala am vrut sa o cumpar dar nu sa putut asa ca am luat tot ce am crezut k este nevoie :rolleyes2
|
Frumos, frumos. Ce ai de gand sa mai schimbi pe la masina?
|
bine ba batraneeeeeee ai pus-o pe saraca matusa sa curete plafoniera?pai e frumos ?in sfarsit chederele mult asteptate :) si miciile detalii super felicitari :)
vb |
mersi luciane incerc sa o fac sa arate spre exterior cat mai mult cu anu ei de fabricatie noroc cu operatiunea rabla ca am mai pus mana pe niste treburi care imi lipseau
De lucrat tre lucrez cu doamna ca doar adeaia sa maritat si acolo in poze urma sa montez luneta si bineinteles cu ajutorul doamnei . :-P:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning