![]() |
is faine bordurile.....de unde pot face si io rost ??? :lol:...
|
Re:
Quote:
scuze de off |
Mai ziceti mah cate ceva, ceva interesant... it 's boring !!!
|
off: mutzu daca veniti pe la noi sa iti aduci bordu.... sa vedem ce facem cu el :D
|
Hai sa revenim la treburile noastre!
Urez bun venit in club noului membru AfterDark Hunedoara: dacicu! ( Dacian ) |
hello is nou sunteti super tari
|
Glad too have you a bord!!!
Bine ai venit!!! |
muicane am intrat
|
Re:
Quote:
Cum de te-ai descurcat singur? Sau cinte te-a ajutat?:) Welcome anyway :wink: Horray am luat 6 amandoi la algebra :wink: 8) |
welcome dacicu!! :wave:
|
ma ajutat dadi ,eu am luat 7 ba la lemle
|
Re:
Quote:
Ca doar aman2 am platit.. ce draq :?: :cry: |
Bun venit Dacian... :D
|
Welcome Dacian. :wink:
|
Re:
ceau bah....cand citesti asta sa'ti imaginezi cat te injur ca nu mai vi de la deva!!!!! :twisted:
|
Re:
ai inteles .....jaba!!!!!?????
|
mutzu vreau sa vad filmuletzu.... :lol:
|
Rabdare, prietene 8)
|
ba baieti da ce liniste ii pe la noi pe forum,nu mai are nimeni de zis nimic?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deci, batalie mult asteptata de mine, si cred ca si de altii... :twisted:
Clio symbol 1.400, 75 CP VS Dacia Logan 1.600, 90 CP Stock ambele, benzina ambele. Rezultatul :arrow: Clio rosu, e HD-82-FLO, ADR HD :wink: |
Rezultatul era cel pe care ma bazam. Frumos filmulet. Multumim. :wink:
|
ba muicane da pe cand revansa mult asteptata de logan :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Ceau baieti,sunt nou pe aici dar sunteti beton
|
te salut domnule daci,am intrat si eu sa nu te las singur,trebuia nu :D .mersi ca i-ai amintit la muican de revansa mea cu clio,abia o astept
|
ba muicane n-ai vrut sa ma ajuti sa intru si eu pe forum,da am reusit,m-a ajutat dadi
|
Re:
Quote:
Nu-mi amintesc! Lume el e Razvan, e din Hunedoara, si e cel din filmuletul de mai sus cu loganul batut de clio :lol: El zice ca-l face.. o sa vedem cand vine FLO de la faculta :wink: Numa bine 8) |
asa rau cum ii loganu da tot nu ii facut in turcia ca clioul si iti spun eu ca daca razvan mai exerseaza startul ii face mucii cravata. 8)
|
Re:
Quote:
|
hai mai muicane ca ai vazut si tu ce distanta era intre ei cand au trecut pe langa noi si dupa aia ce sa apropiat loganu.dar asta e cel mai bun sa castige.
|
Mda! Cam catzi metri au fost pana la trecerea aia de pietoni unde au franat? Si eu am vazut ca Loganul luase avant :)
|
Re:
Quote:
|
Baieti, pe 16.03 dau examen... sper sa imi tineti pumnii :D Tre' sa ma apuc de invatat :P
|
sal
Quote:
|
chiar daca loganu ii facut in romania tot motor si cutie renault are,si mai are si 90 de Cp fata de 75 Cp la clio.daca nu as patina eu asa de mult la start parerea mea este ca ar trebui sa-l fac din orice pozitie
|
doamne doamne
Ba varutz...(Mutzu...pt cei ce nu stiu)...sunt in lab la faculta si navighez pe internet ca batranii si....de plictiseala am citit si io' tot ce s'a postat pana acum...prea mult umflii masinile!!!!!!!!
Apropo ...io' zic ca loganul il face pe Flo dar a fost soferu paun si nu a stiut sa'i dea in gusha ( exact cum nu i'am dat ca lumea la a mea de ai zis ca nu urca in ture in a 2-a :? ) Ce sa mai zic ...de abia astept sa vin acasa sa'i sparg motoru la masina :twisted: ....deja mi'e dor de ea si numai ieri am plecat de acasa... Vezi ca io' in fiecare luni dimineata ( de la 10 la 11.30 ) o sa fiu pe net...poate mai vb....da numai aici pe forum!!!ca la altceva nu pot sa ma bag...pa |
era sa uit....
Am uitat sa precizez ca mi'am luat masina si sunt super fericit...in viitoru apropiat sper sa o combin pe mama sa ma sponsorizeze pentru un tuning cat de cat...io' zic ca ar arata beton tunata (Opel Astra 2 usi -2003)
|
Sa-ti traiasca si sa nu uitzi sa-ti schimbi avataru !
|
Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. :wink: Long live Corbu. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning