![]() |
Re: execut evacuari admisii flanse inox etc
sal ai pm
|
O evacuare pentru un Opel Kadett C20xe?
|
sal dami mai multe detalii, de facut se face ;)
|
Am si eu o intrebare, pentru un motor aspirant trebuie montata si toba medie? Este vorba de un 2.0 16v 140cp. Multumesc
|
valabil in continuare
|
Multumesc ca nu ma bagi in seama.
|
Quote:
|
salut un nr de telefon se poate vreau niste flanse pentru roti sau da-mi un beep 0767016690
|
Quote:
|
Salut.O evacuare cap coada fara toba finala(asta o am eu) pentru un Astra F Hachback x16sz . Un pret pentru una de inox si una de fier.
|
salut , m-ar interesa o evacuare cap coada pentru calibra , motor c20 ne , fara catalizator doar locu unde vine sonda , pana la finala , un pret te rog ,
|
momentan nu mai pot onora nici o comanda
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1345100658
Cat ar costa toba intermediara pt solenza din inox,traseu si diametru original si traseul peste punte pana la finala |
salut , am nevoie de 40-50 cm de teava de inox cu una dintre marimi 70-76-80 mm in diametru ... astept un raspuns .ms
|
Quote:
|
Quote:
|
salut alex, spune-mi si mie te rog, cat m-ar duce un traseu de evacuare? de la sonda lamda pana la finala.... atat imi trebuie, nu ma intereseaza catalizator ,flanse,etc... doar teava? thx. astept pm.
|
Quote:
|
Salut, ma intereseaza pt un Seat Toledo 1m 1.9 TDI un traseu de la catalizator pana la finala ,adica doar teava de inox diametru minim 63mm (cat ma duce) ms
|
Quote:
|
o teava intermediara pentru o dacie 1310 din 2001 cat ar ajunge ? si sa te mai intreb daca faci si flanse de trecere de la 3 la 4 prezoane, eu intreb chiar daca tu te ocupi doar de evacuari ?
|
Salut, alex_gsi! Te rog, fa-mi o oferta de pret pentru o flansa din inox pentru galeria de evacuare a motorului Renault E7J (Solenza), cu porturi de 33,8 ... 33,9 mm (cat sa incapa in ele, teava de 33,7 mm) si pentru o teava intermediara din inox D45x1,5 mm, deasemeni pentru Solenza.
Multumesc, s-auzim de bine! |
salut!
o evacuare pentru un logan diesel ,50-55mm diametru,la ce pret ar ajunge? de la catalizatior pina la finala(cu adaptare 63mm pentru finala) |
sal aveti pm
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ceea ce ma intereseaza este flansa mare, cea care se fixeaza pe chiulasa. Forma ei este un pic cam complicata, dar daca executia ei se face prin taiere cu jet de apa nu cred sa fie vreo problema. Iata desenul: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
salutare ! cat m-ar ajunge un traseu complet mai putin finala diametru 50 mm pentru o dacia 1310 injectie din 2001 ?specific ca e modelul cu catalizator.
|
1 Attachment(s)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ? De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara... Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ? Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok. |
Salut, un traseu cap coada de 60 mm as dori si eu pentru o Honda Accord 92.
|
Un traseu evacuare pentru Octavia 2 1.9 tdi, mai mare de 63 diametru ? Merci
|
Salutari
Ma intereseaza si pe mine o evacuare cap-coada pentru E46 320 CD. Lasa-mi un nr de telefon pentru a vorbi toate detaliile. Multumesc ! |
salut alex..azi i-am dat lui emil chiuloasa,volanta si admisia la comprimat polishat si marita admisia ..marti urmeaza sa duc si blocu si pistoanele....recomand tuturor sa apeleze la voi cu incredere...:D
|
un pret pt o admisie ca asta? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1366878742
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning