![]() |
re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Quote:
Quote:
|
Scuze ,am luat paginile la "puricat" si am vazut toate detaliile despre fiesta si am obs k ai pus lupe in faruri. Intrebare: xenoanele sunt H4 sau H1?Apropo,felicitari pt intreg proiectul.Sper sa ajung si eu p undeva p aproape.In legatura cu chip-ul pot sa-ti spun doar k intre 10 si 20 de cai in plus nu se intampla nimic cu motorul.
|
M-am decis, urmeaza chip tuning in februarie. Stiti pe cineva care face acest lucru ceva mai ieftin?
|
O sa simti diferenta dupa remapare ( because TD :D ).
Ti-am raspuns si pe celalalt topic, Sebastian ( RacingCode ), RBN sau...Universcomimpex. Pana la urma, mai pui folie? |
Acum incerc să dau de Sebastian, iar legat de folie, voi pune dar aştept să treacă zăpada. Da-mi tu un pm, cu o pagină postată de el, ca să dau de el :d
|
88 de căluţi, vineri cine vine cu mine să le facem loc în capotă? (undeva pe langa aeroportul Băneasa)
Sper să fac alegerea bună... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da-mi voie sa spun ca e oarecum scarbos, nu e deloc reusit modelul! Merge altceva.... simplu... clean....
|
Quote:
|
Cred ca ai cel mai frumos Ford Fiesta din cate am vazut prin ROMANIA ;)), felicitari si la cati mai multi km fara incidente.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Quote:
As vrea ceva gen botul de Aston Martin, sau ceva similar.... |
1 Attachment(s)
Bara de facelift + clean look
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sper sa iti placa si tie ideea asta , e bara normala de mk6 facelift, facuta clean, costa 600 maxim bara noua + vopsit si facut clean(sa-ti faci o idee)
|
8 Attachment(s)
Sfatul vostru il iau in considerare, voi ramane la varianta mai "clean". Am cautat pe net diverse modele si voi pune aici ceva modele. Avand ca reper, bad-boy-ul capotei si lupelor cu angel, care dintre acestea s-ar potrivi?
Daca ma voi decide, saptamana viitoare trec la fapte :D (Mie personal, mi-ar placea variantele cu aripioare, gen pozele 3 5 si 8. Dar parca merge si 7? |
7 deloc, 6 cea mai reusita.
|
Quote:
Subscriu +1 |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D 6 sa fie, acum, mai vreau un sfat... sa ii pun proiectoare?
O sa vorbesc zilele astea cu baietii de la Custom Garage, sa vedem cand si cum :D |
Quote:
Arata foarte bine masina. |
Quote:
|
mergi pe clean ... fara proiectoare
|
Daca nu iti pui xenon de 55W 12000k si mergi cu ele aprinse non-stop merge si cu proiectoare, dar e mai frumos clean :))
Din partea mea fara :) Mult succes! |
Eu personal as merge pe prima varianta !
|
:)) Guys, hotărâţi-vă...cu sau fără proiectoare :D să ştiu să m-apuc să caut proiectoare...
|
Eu i-as pune ca da mai bine cu proiectoare :D mie unu'mi place!
Ramane la alegerea ta.:lol: |
Quote:
|
Te complici putin cu proiectoarele, parerea mea. E mai bine asa simplu, si bara clean :D Parerea mea
|
Adjudecat!
Bară clean, fără proiectoare, conform pozei 6. Va Mulțumesc! Însă, la sfatul colegilor, voi amâna modificarea barei pana mai trece din ger pentru ca nu vreau să risc și sa fac o treabă de scurtă durată, ca atare voi face mai întâi remaparea, urmând ca în martie sa modific bara...Din acest motiv, tot în martie, voi modifica și bara spate, întrebarea mea este: "cum ?" Sugestii? |
Tot clean :lol:
|
5 Attachment(s)
:d. Uite aici. Poza 6 e mai greu de realizat, nu stiu daca gasesti asa usor bara fata de ST, si daca gasesti nu se merita sa o faci clean (parerea mea) . Ai gasit bara de ST ? Si eu am cautat un timp dar nu s-a ivit nici o ocazie. Ti-am atasat niste poze
|
5 Attachment(s)
Quote:
Mai atașez câteva modele de jante, ce le-aș modifica în viitor, cred că OZ-urile sunt cele mai adecvate, nu? PS. Sâmbătă, fiesta va avea 90 HP și 200 Nm cuplu. |
Cele spitate imi plac (poza 4). Chipu ala e chiar necesar? Sa-mi zici si mie daca se simte.... :D
|
pentru directia in care te indrepti tu cu tuningul ti-ar trebuii o pereche de jante cu buza :) parerea mea ... poate si un camber si masina trantita de asfalt.
|
Quote:
Quote:
Cât despre trântirea maşinii pe burtă... no way, la ce străzi am în giurgiu, nici nu vreau să mă gândesc. Şi-aşa are garda joasă rău... Vă mulţumesc pentru sprijin, revin mâine cu amănunte şi ce modificări reale aduce. |
Quote:
Mi-a scazut cu 3 secunde 0-100 Km/h. Inainte de chip, luam 100 cu 15s, acum am undeva la 12s. Sa nu mai zic de cuplu, vai....ce mai, pana acum nu regret. Ramane consumul de facut. |
1 Attachment(s)
am o pereche de jante asa cum vrei tu :) alessio monza r16 195 55 16 incaltate :) trebuiesc revopsite !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning