Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/257026-oltcit-club-12trs-cj-94-low.html)

bujuKYL 07-04-12 22:05

Re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 4970907)
Multumesc.Masina mai are ceva pana sa fie 100% completa si mergatoare si ceva mai mult ca sa fie cum vreau eu,dar sper ca in timp sa se rezolve.

toate la timpul lor, cu rabdarea treci si marea vorba aia! si oricum fiecare are un vis pentru masina lui! multa BAFTA!:D

Alex_19Mig 27-04-12 21:47

6 Attachment(s)
A crapat membrana la pompa de benzina si uleiu sa "mucificat" asa ca am pus o membrana nou,ulei liquid moly adus "de afara" si niste buji ngk.
Am facut cateva ture cu masina si totul este ok ,dar mai este de lucru .
Incet se aduna tablele si urmeaza sa fie montate -centrate si sa aiba parte de un tratament adecvat atat ca si finisaje ,dar si ca proiectie anticoroziva.
Mai am nevoie pe scurt de un haion si alte materiale si piese pentru ca masina sa poata functiona pentru ce a fost facuta....

bujuKYL 27-04-12 21:59

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5000968)
A crapat membrana la pompa de benzina si uleiu sa "mucificat" asa ca am pus o membrana nou,ulei liquid moly adus "de afara" si niste buji ngk.
Am facut cateva ture cu masina si totul este ok ,dar mai este de lucru .
Incet se aduna tablele si urmeaza sa fie montate -centrate si sa aiba parte de un tratament adecvat atat ca si finisaje ,dar si ca proiectie anticoroziva.
Mai am nevoie pe scurt de un haion si alte materiale si piese pentru ca masina sa poata functiona pentru ce a fost facuta....

multa bafta si succes in ce ti-ai propus cu ea!:D

Alex_19Mig 29-04-12 20:31

3 Attachment(s)
Portierele stanga -dreapta au ajuns sambata la Cluj mai trebuie sa caut la sursa un haion.

Alex_19Mig 28-05-12 22:29

In urma cu ceva timp am achizitonat o pereche de scaune de Toyota Celica de la kft care trebuiesc retapitate.A sosit si o cutie in 5Fr de axel si o volanta usurata care a fost ...furata....
Masina in momentul de fata are tot interiorul demontat,geamurile,barile,ornamentele,stopuri-faruri.
Au fost montate aripile fata ,capota si portierele stg-drpt si aripile spate au fost demontate.Urmeaza zilele viitoare centrarea lor si trecerea la "pasul urmator".

bujuKYL 28-05-12 23:17

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5043128)
In urma cu ceva timp am achizitonat o pereche de scaune de Toyota Celica de la kft care trebuiesc retapitate.A sosit si o cutie in 5Fr de axel si o volanta usurata care a fost ...furata....
Masina in momentul de fata are tot interiorul demontat,geamurile,barile,ornamentele,stopuri-faruri.
Au fost montate aripile fata ,capota si portierele stg-drpt si aripile spate au fost demontate.Urmeaza zilele viitoare centrarea lor si trecerea la "pasul urmator".

vad ca te-ai pus serios pe treaba! muncesti nu gluma:-P:D

lancer 28-05-12 23:35

aripile spate daca nu s-a umblat acolo la cele vechi ar trebuii sa vina fara probleme ele sunt cam fixe asa cum vin nu au nimic de centare ... se centreaza dupa ele usile si apoi aripile fata ... nu incerca sa reinventezi roata ca nu prea merge :)

Alex_19Mig 29-05-12 13:49

Se lucreaza in continuare pentru finalizare .
lancer: alinierea trebuie facuta ca sa "cada" bine atat la stalpi cat sa iasa si linia dupa usa sus si jos...

Alex_19Mig 29-05-12 21:58

2 Attachment(s)
Un mic eleron Made in Hungary model ca in pozele de mai jos.:D

White_Dragon 01-06-12 22:16

Un prieten avea asa ceva pe oltcit.

lancer 01-06-12 23:29

fiecare cu parerea lui ... dar mie unul nu imi place de nici o culoare :)

bujuKYL 02-06-12 11:05

nici mie ca nu da nici cum pe masina, dar totusi lui trebuie sa-i placa:D mai bine ar merge pe ceva customs:-P

Alex_19Mig 25-08-12 17:44

3 Attachment(s)
Acum cateva luni arata cam asa...

Alex_19Mig 07-09-12 22:21

6 Attachment(s)
Alte poze......

bujuKYL 09-09-12 09:25

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5166789)
Alte poze......

bun asa!:D ce se mai aude in continuare?:D ai lasa-to mai moale:-)

Alex_19Mig 09-09-12 14:10

Am curatat pana la luciu metalic aripile fata-capota si acum urmeaza restul elementelor.Nu am lasat-o mai moale,dar criza ma afectat si pe mine si lipsa de timp.
Multumiri lui Dr.Dre pentru colet.

Dr.Dre 09-09-12 16:33

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5167693)
Am curatat pana la luciu metalic aripile fata-capota si acum urmeaza restul elementelor.Nu am lasat-o mai moale,dar criza ma afectat si pe mine si lipsa de timp.
Multumiri lui Dr.Dre pentru colet.

cu placere ;)

Alex_19Mig 04-03-13 20:14

2 Attachment(s)
Haion gata......

Alex_19Mig 13-04-13 22:56

1 Attachment(s)
Ultima achizitie printre altele.

bv58bar 13-04-13 23:29

ala nou de pe ebay? :nosebleed

bujuKYL 14-04-13 06:37

ce frumos ti-a iesit haionul! sau e nou? cum stai cu treaba? mai este, mai este?:D

Alex_19Mig 14-04-13 19:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5438767)
ce frumos ti-a iesit haionul! sau e nou? cum stai cu treaba? mai este, mai este?:D

Este nou,dar a fost curatat pana la metal oricum........
Mai este de lucru la tinichigerie sper ca lunile viitoare sa se finalizeze.

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 5438670)
ala nou de pe ebay? :nosebleed

Dupa ce va fi sablat cu sticla si aranjat va arata exact ca ala de pe ebay.

Aripi fata roluite/fibra si 2straturi subtiri de chit de fibra.

bujuKYL 14-04-13 20:19

bravo atunci! baga mare si bafta multa

Alex_19Mig 22-04-13 21:14

1 Attachment(s)
Cand e gata atunci si detalii........

lancer 22-04-13 22:16

modificasem eu un hayon virtual asa cum vrei tu sa il faci pe asta si nu mi-a prea placut cum da ... dar daca ai ales varianta asta si tie iti place ... spor la treaba

julaikos 22-04-13 22:19

Numarul dreptunghiular nu-ti mai place? :))

Alex_19Mig 23-04-13 10:05

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5448664)
modificasem eu un hayon virtual asa cum vrei tu sa il faci pe asta si nu mi-a prea placut cum da ... dar daca ai ales varianta asta si tie iti place ... spor la treaba

Pe virtual arata ciudat fiindca este mica lungimea si inaltimea mare.
Cu numar tip C va arata cum trebuie.
La exterior vor urma pe langa haion.Capota cu bad boy,praguri,eleron si bari fata spate.
Pentru a face o lucrare zic eu de bun gust am ales ca fiecare element din fibra sa fie custom.

lancer 23-04-13 14:47

numar tip c pe auto ??? ai chef de belele ...chiar daca obtii numarul de la politie ...desi e cam greu ...."militienii " vor avea un motiv in plus sa te opreasca

Alex_19Mig 23-04-13 17:22

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5449309)
numar tip c pe auto ??? ai chef de belele ...chiar daca obtii numarul de la politie ...desi e cam greu ...."militienii " vor avea un motiv in plus sa te opreasca

Si turbo,bari,praguri,jante,gume,rollcage,scoici,o multime de ceasuri,prelungire la capota,evacuare...
Ti-se pare ca imi este frica de ei?Poate sunt eu prea tanar si imi cunosc drepturile si nu numai prea bine......

Danutz Bratosin 23-04-13 19:28

Cand o sa primesti vreo amenda...sau mai rau, talon suspendat...o sa ii dai dreptate lui Lancer!

lancer 23-04-13 20:36

in tot ce ai enumerat... chiar daca sunt ilegale atrag mai putin atentia ... pentru bari,praguri bad-boy ... ai motivul sa arunci vina pe cei de la itp ... si sa ii spui boului ca in pozele facute la itp asa arata masina si asta se vede si pot sa verifice ... pentru cauciucuri, turbo si evacuari trebuie insotit de reprezentantii rar ...altfel e cam abuz ... de ceasuri, rollcage si scaune nu se ia nimeni decat in mod abuziv si oricum sunt in interior si inainte de toate ii trebuie motiv sa te opreasca ... dar pentru numarul ala e un motiv sa te opreasca ..si in plus pentru numere neconforme mi se pare ca se confisca numerele ... si se retine certificatul ...pe langa amenda si nu trebuie insotit neaparat de cei de la rar pentru asta ... deci orice cap de creta din orice comuna de 2 lei iti poate face figura

in plus de viteji ca tine care isi stiu drepturile stiu destui ... si crede-ma ca am facut destule si chiar ajunsesem sa fiu oprit in fiecare seara de vreo cateva ori doar ca sa ma intrebe de taina ce mai fac, sa imi puna fiola ca poate poate calc pe bec si beau o bere si sa mai verifice o data actele .. si asta fara sa am modificari care sa sara in ochi la masina ... singurul lucru iesit din comun fiind culoarea... trecuta in certificat si toata treaba

julaikos 23-04-13 20:46

Ma cine stie,poate chiar merge sa iei alt numar daca le demonstrezi ca are locul lui pe haion si ca unul normal dreptunghiular nu incape :rolleyes2

lancer 23-04-13 20:58

iulica aia merge ... la standard ... sunt masini special facute pentru statele unite in special cu acel loc de numar ... si se poate dar masina asa e venita din fabrica ... nu ca te apuci tu sa modifici locasul de numar ca sa nu incapa numarul ... in plus trebuie sa le demonstrezi ca nu incape nici numarul tip "b" care e tot patrat dar pentru masini ...

si daca te apuci sa cauti pe net au fost destui care s-au lovit de aceasta problema .. in plus au fost destui care au avut probleme si batai de cap cu capetele de creta din strada cu amenzi si judecati ...in conditiile in care cu o pila la politie reusisera sa ia legal de la autoritatea emitenta astfel de numere tip "c" care legal scrie ca sunt pentru motociclete

Alex_19Mig 24-04-13 08:55

Nu va agitati la masina oricum mai este de lucru.
Daca nu o so scot zilnic sansele samio traga cineva in parcare scad ca de altfel si sanse de amenzi.Oricum pana nu se aproba legea cu suspendare de permis blana frate,........

Alex_19Mig 24-04-13 08:57

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5449705)
in tot ce ai enumerat... chiar daca sunt ilegale atrag mai putin atentia ... pentru bari,praguri bad-boy ... ai motivul sa arunci vina pe cei de la itp ... si sa ii spui boului ca in pozele facute la itp asa arata masina si asta se vede si pot sa verifice ... pentru cauciucuri, turbo si evacuari trebuie insotit de reprezentantii rar ...altfel e cam abuz ... de ceasuri, rollcage si scaune nu se ia nimeni decat in mod abuziv si oricum sunt in interior si inainte de toate ii trebuie motiv sa te opreasca ... dar pentru numarul ala e un motiv sa te opreasca ..si in plus pentru numere neconforme mi se pare ca se confisca numerele ... si se retine certificatul ...pe langa amenda si nu trebuie insotit neaparat de cei de la rar pentru asta ... deci orice cap de creta din orice comuna de 2 lei iti poate face figura

in plus de viteji ca tine care isi stiu drepturile stiu destui ... si crede-ma ca am facut destule si chiar ajunsesem sa fiu oprit in fiecare seara de vreo cateva ori doar ca sa ma intrebe de taina ce mai fac, sa imi puna fiola ca poate poate calc pe bec si beau o bere si sa mai verifice o data actele .. si asta fara sa am modificari care sa sara in ochi la masina ... singurul lucru iesit din comun fiind culoarea... trecuta in certificat si toata treaba

Daca faci dovada ca nr este conform cu holograma si chitanta de la politie nu au ce sa iti faca.
Logic colegi lor elibereaza ceva si ceilalti zic ca colegi e prosti....

Danniel 25-04-13 02:29

Eu nu stiu care sunt numerele tip "C" dar daca vorbiti de alea gen USA doar ca mai mici, vad zilnic vreo 2-3 masini cu numere asa, nu cred ca e mare problema cu politia, cat despre celelalte modificari, nu stiu cum este acolo, dar in bucuresti, eu scot olteanu cam de 3-4 ori pe saptamana si ma opresc destul de des, 90% dintre ei ma intreaba cum mai merge masina, daca mai gasesc piese, de ce are 4 prezoane, dar din curiozitate, bineinteles, am actele in regula. Singura buba cu politia pana acum a fost apropo de culoare, cei de la rar mi-au trecut-o ca modificare in carte, in talon masina inca e "maro" (adica fostul bej) si aparent in baza lor de date e inca maro, nu inteleg de ce, desi am fost la rar si am facut schimbarea de culoare. Modificarea cu numarul mi-a trecut si mie prin cap dar am renuntat la final, ma gandeam sa nu-l mai pun pe centru dar dupa 20 de photoshop-uri cu diferite variante am renuntat la idee. Barile si cu pragurile de fibra, daca le pui pe alea clasice o sa arate bine, singura care nu-mi place este bara fata de fibra, nu am vazut una care sa arate bine, parca tot bara de trs are cea mai ok forma. Slick-urile vezi ca costa muult noi si sh sunt degeaba slickuri pt ca se incalzesc greu si daca nu sunt calde, degeaba. Spor la munca.

lancer 25-04-13 05:01

Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5451054)
Singura buba cu politia pana acum a fost apropo de culoare, cei de la rar mi-au trecut-o ca modificare in carte, in talon masina inca e "maro" (adica fostul bej) si aparent in baza lor de date e inca maro, nu inteleg de ce, desi am fost la rar si am facut schimbarea de culoare.

asta pentru ca nu ai schimbat si talonul ... de obicei la schimbare de culoare ..de proprietar se schimba si talonul ... iar in privinta bazei de date se adevereste inca o data ca nu bate baza de date a rar-ului cu a politiei .. adica nu sunt comune ... iar politaii vad doar date scriptice pe displayurile color ale loganelor de nus cate zecii de mii de euro si nu tu poze nimic facute la rar sau la itp

Alex_19Mig 25-04-13 11:36

Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5451054)
Eu nu stiu care sunt numerele tip "C" dar daca vorbiti de alea gen USA doar ca mai mici, vad zilnic vreo 2-3 masini cu numere asa, nu cred ca e mare problema cu politia, cat despre celelalte modificari, nu stiu cum este acolo, dar in bucuresti, eu scot olteanu cam de 3-4 ori pe saptamana si ma opresc destul de des, 90% dintre ei ma intreaba cum mai merge masina, daca mai gasesc piese, de ce are 4 prezoane, dar din curiozitate, bineinteles, am actele in regula. Singura buba cu politia pana acum a fost apropo de culoare, cei de la rar mi-au trecut-o ca modificare in carte, in talon masina inca e "maro" (adica fostul bej) si aparent in baza lor de date e inca maro, nu inteleg de ce, desi am fost la rar si am facut schimbarea de culoare. Modificarea cu numarul mi-a trecut si mie prin cap dar am renuntat la final, ma gandeam sa nu-l mai pun pe centru dar dupa 20 de photoshop-uri cu diferite variante am renuntat la idee. Barile si cu pragurile de fibra, daca le pui pe alea clasice o sa arate bine, singura care nu-mi place este bara fata de fibra, nu am vazut una care sa arate bine, parca tot bara de trs are cea mai ok forma. Slick-urile vezi ca costa muult noi si sh sunt degeaba slickuri pt ca se incalzesc greu si daca nu sunt calde, degeaba. Spor la munca.

Barile oricum o sa fie ceva simple ca sa imbine cu restul masini.
Mai ales pe fata unde nu o sa las sa atarne collerul ca nuca-n perete.
Pana una alta bari de cs pe spate,bari de torsiune noi pe fata si conducte noi frana.

Alex_19Mig 26-04-13 20:05

A sosit astazi eleronu si am bagat flexu in el ca la final sa iasa ceva frumos.
Totodata au sosit si discurile fata/spate noi +placute aferente de la HD.
Caut si nu gasesc pompa noua ,mai mult decat promisiuni nam primit.

julaikos 26-04-13 20:29

De frana?

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning