![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPITIUNI PE E36
upppp
|
Quote:
si sitemul al de coborare 1 cm al gemului atunci cand ridici clanta masinii ca sa deschizi una geamul meu nu coboara urca..este fix invers.si de cate ori deschid si inchid usa urca geamul cate 1 cm...ce sa ii fac? daca este posi sa rezolvi prob? |
Recomand cu mare incredere........Iti multumesc si pe aceasta cale...
|
Quote:
|
upppppp
|
valabil
|
salut,o intrebare am si eu...azi knd am plecat cu masina mi a aparut un check(LOW BEAM FAILED) si farul din stanga a inceput sa palpaie pe scurta...am oprit am desfacut capacul de la far si am vazut ca mufa care vine in bec este cam topita...precizez ca modificari legate de ins electrica a masinii nu sunt decat un OBC 18 butoane si un set de angel eyes ccfl...de unde poate fi problema?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Doresc sa-ti multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat,cu un simplu telefon am rezolvat o problema ce in satu mare nu putea fi rezolvata de toti electricienii...mersi mult raman dator...recomand baiat de nota 10!!!
|
ma bucur ca am fost de ajutor
|
Mersi inca o data,iar m-a ajutat...nici macar nu l-am sunat eu,el m-a sunat sa ma intrebe daca am rezolvat problema,asa om mai rar,nu-l cunosc personal da am respect MAXIM fata de el,si de munca lui pentru ca se vede ca stie ce face!!!
|
Salut!
Imi poti spune daca pot monta pe masina mea geamuri electrice spate?Ai idee daca este tras din fabrica un cablaj?Eventual un DIY ceva.Multumesc! |
Quote:
|
Salut, sa montez un cruise control pe un e46..ai idee cat ma costa?(manopera si "sistemul in sine")?...si daca te pricepi..
|
Quote:
|
Quote:
daca nu te descurci vii pan la mine la buzau ca sunt aici in fiecare week si le facem |
Quote:
|
am si eu o intrebare, mai ai cumva butoane de incalzire in scaune +cablajul necesar de vanzare ... ?stima
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mi-ai raspuns cat ma costa sa imi faci masalierul sa mi se aprinda si cand pot veni?
|
Quote:
|
boss daca ai timp, psune-mi si mie: mid 7 -> OBC 18, doar iluminat temp si ceasul sa mearga, fara restul functiilor(ptr moment).
leg firele care vin din masina la mufa neagra a OBC-ului 18 X1070, iar ptr alimentare, trag la mufa alba X1071 asa: Power: move X1070-pin18 (+30) to X1071-pin8. plus permanent move X1070-pin17 (ground) to X1071-pin13. masa mai trebuie ceva? doar ptr iluminat, temp ext si ceas. mersi mult. ps: cand te intorci poate imi faci tu si restul la ceasuri etc, doar ca nu cred ca am modulu de check control la MID 7. |
am facut rost de butoane pentru incalzire ...in schimb poate ma poti ajuta cu cablurile necesare care duc de la butoane pana la scaune ???as fi recunoscator si fericit daca le ai si ma poti ajuta ....stima pentru ce faci !
|
Quote:
|
uppppppp
|
Quote:
|
Quote:
|
valabil
|
valabil
|
Salutare , esti dragutz sa-mi spui si mie ce trebuie sa achizitionez pentru a trece de la dublu clima manuala la clima digitala ? e deajuns panoul de comanda ?
|
Quote:
|
sef, niste unii mi-au zis ca trebuie si gura de ventilatie centrala. cica sunt diferite de la manuala la digitala? desi nu prea vad de ce, ambele sunt pe cablu nu?
si pe realoem vad ca e doar ptr air conditioning, nu scrie manual sau digital :shock: http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ng/air_outlet/ |
Quote:
|
e_emu3 , am un amic cu un bmw e46 cu navigatie oem pe masina. din pacate mufa de la monitor are niste contacte imperfecte si ii arata ecranul in toate culorile posibile , crezi ca poti sa il ajuti?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning