![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
|
da deci dak o fur din prima nu ma mai dau toata ziua!marfa rau in fine venim la distractie nu la castig pt daca veneam asa mai bine o lasam balta
|
Quote:
Drum bun ! |
Quote:
|
Pana la urma la ce ora tre sa fim acolo si cand incepe???Sa nu imi spuneti la 8 dimineata ca nu am chief sa intru pe A1 la 6 dimineata...
|
Quote:
|
Beeeeeeeton :)
|
Cat timp este alocat pt libere ?
|
Quote:
|
vad ca a luat lumea o frica de r5-uri.... mama mama :D
....era de asteptat .... si nu e corect din punctul meu de vedere... daca rew a bagat atatea mii de euro in masina, nu a facut-o sa se dea la aceiasi grupa, si sa se dea cu aceleasi masini, ci sa ajunga cat mai sus, poate chiar si peste grupa la care e subaru, cine stie ;) |
asa ca fiti linistiti, Grinch(rew :)) nu vine, puteti sa va lafaiti in grupe cum vreti voi!
|
ce nu au inteles multi, este ca aceste curse nu sunt pentru cei cu masini stock, si daca incadrarea este problema, sa se ia exemplul celor de la buzau cu raport kg/cp!
este aberant sa impiedici o masina sa se dea direct la o grupa mai mare! |
Daca se dau toate 3 la aceeasi grupa (C,D,E ,F ...) nu avem nimic impotriva ! Dar nu e corect sa-si imparta grupele intre ei, nu e corect fata de ceilalti care poate au bagat aceleasi sume mari de bani ! Vom schimba grupele pe viitor si incadrarea nu va mai fi in functie de caii putere ! Acum e prea tarziu, mai sunt doar 2 zile !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum daca spre exemplu castigati grupa C , dupa ce se termina grupele puteti sa va dati la liber cu castigatorul de la grupa D(sau E sau F) sau puteti chiar sa-l provocati sa puna cupa la bataie ! Noi nu putem sa-l obligam sau sa i-o luam ! Eu zic ca e destul de corect pt. toata lumea ! Exact ca la kick-box , batalie pe centura, aici in cazul nostru batalie pe cupa ! Accepta sa isi puna cupa la bataie si o pierde e problema lui/ei ! :) |
care va fi cea mai puternica masina de pe acol stie careva?:)
|
Quote:
din punct de vedere al organizarii e ok dar sa nu uitam ca e 5 de 120 si altul e de 250 cp |
Quote:
Chiar ca...e foarte distractiv thread-ul asta ! Quote:
Pentru a castiga o cursa e nevoie de putere mare,masa mica si tractiune buna.Scopul unui participant e sa castige RESPECTAND REGULILE.Care reguli sunt facute in functie de putere.In loc sa le modificati daca nu sunt bune interziceti UNUI SINGUR MODEL sa participe la grupe superioare ?! O rezolvare tipic romaneasca,bazata pe idei comuniste de genul "e mai bun ? lasa ca facem noi ceva pe tema asta :evil: ".Intr-adevar,cum sa lasi un R5 sa se bata cu o Astra Turbo la E ? Proprietarul de Astra s-a dus doar la dealer si a comandat masina,e inimaginabil sa ia bataie de la un om care are cunostiinte in domeniul auto cat n-o sa aiba 15 ca primul niciodata si care a muncit mult sa aduca R5-ul ala la un nivel competitiv,nu ? Exista Z20LET-uri de ~300 CP cu interne stock,si de peste 450 modificate rau...cine il opreste pe proprietar sa faca acelasi lucru cu masina lui ? (Astra a fost doar un exemplu,nimic personal) Daca ati face concurs de box probabil ati zice "poti sa-l bati mar pe ala mic de 60 kg,poti sa te bati cu ala de 90 daca vrei,dar n-ai voie cu aia de 70 sau 80 kg ca nu te lasam noi,organizatorii".Cata inteligenta... Felicitari celor cu R5-urile.Ati ajuns ca insusi organizatorii sa incalce propriile lor reguli pentru ca sunteri prea buni :D Bravo ! |
Quote:
|
Quote:
Pentru potentialii participanti , inscrieri se mai fac doar azi pana la ora 24:00 ! Va multumim ! |
daca mashina are un nr de hp se incadreaza la o clasa , la acea clasa se va inscrie . daca te-a dus capu sa o modific nui nimica foarte bine dar ramai la clasa respectiva . daca sunt asha bune de ce nu raman in clasa lor toate 5-urile , sa vada care este mai bun .
parearea mea este ca lumea cam incearca sa amparta clasele . nimanui nu ai convine sa se dea cu un 5 umblat la motor chiar si de la o clasa mai mare , cum nici la 5 nu le comvine sa se dea cu evo 9 sau subaru . deci cum spuneau si alti "orianizatoru e suvera", s-au luat nishte decizi in privinta regulamentului ca sa nu mai fie discutii dupa .ca ala are sau nu are . daca tot vrei sa mai ei o cupa un loc poti vb si sa te dai cu castigatoru de la grupa urmatoare , daca el vrea , daca nu .... libere .... incercam sa fie cat mai corect pt toata lumea . si pt ce care au mashini de 150 hp si 1800 kg dar si pt ce care au mashine de 150 hp si 800 kg |
inca ceva:D ... sa nu uitati sa dati maine ceasurile cu o ora in urma.;) ..
ca intarziati la cursa duminica ;) bafta tuturor si va asteptam cu drag.... |
Ms Body , chiar nu stiam :D
|
Pana la urma cate r5 sau inscris inafara de kwx?Sincer!
|
inca unul ! (oricum multi completeaza cererea online si nu mai apar, iti zic din experienta) Ar fi interesanta o confruntare directa intre un R5 GTT si un Golf 1 GTi care s-a inscris azi ...oricum la Clasa de deasupra GTT-urilor e cea mai mare batalie !
|
cine stie la c ora incepe manifestarea:d k pe bune nustu,si nu am gasit aici.m-am inscris si nustu la c ora incepe k sa stiu cand plec k mai am i alte trenuri:( imi ziceti si mie va rog
|
Participantii tre' sa se prezinte pe drumul de acces catre pista aeroportului pana la ora 11:00, iar cursa incepe la ora 12:00. Corecteaza-ma, Alex, daca am gresit.
Curiozitate personala: in ce directie se va desfasura cursa? Dinspre bariera spre unitatea militara (uzina), sau invers? Bafta multa! |
Quote:
Cursa va fi dinspre unitatea militara spre bariera, bariera deschisa , portile deschise si puse garduri sa nu intre masinile pe pista mare pt. ca se lasa cu amenda mare pt. respectivul ! Mersi mult ! ;) |
am o intrebare, pentru cei care vin de la peste 200km nu se face nici o reducere la participare? este doar o mica curiozitate... :)
|
Quote:
|
Pentru cei care nu au mai facut drumul de Craiova demult le recomand cel putin o ora in plus la programul de drum. Se circula infect pe autostrada, s-a mers cu 40-50 pe portiunea unde se lucreaza si e lunga rau.
P.S. Puteti sa plecati dupa ora gresita si ajungeti bine. :D |
multumim pentru informatie, se putea sa se circule cum trebuie. :D
|
Quote:
Si eu il salut pe Johnny si ii spun ca intotdeauna am apreciat ospitalitatea baietilor de la Craiova,baieti despre care am o parere foarte buna.Sper sa ne vedem cu bine in primavara adunati la un loc cu totii. Numai bine,Dragos. |
Mesaj Pentru Participantzi:maine Inainte De Inceperea Efectiva A Cursei Intrebatii Organizatorii Daca Pista Este Sigura!!!!va Asigur Ca Nu Pentru Ca La Aceasta Ora In Ea Sunt Infipte Cuiee Pentru A Impiedica O Eventuala Cursa Ilegala....ganditi'va Daca Cumva Ei Uita Dimineatza Sa Scoata Vreunul Ce Se Intampla!!!!nu Mi'o Luati In Nume De Rau Dar Este Exact Tratamentul De Care Am Avut Eu Parte Azi....si Nu Vad De Ce Nu As Plati Cu Aceeasi Moneda....sa Nu Credeti Ca Santeti Mai Puternici Daca Eu Ma Aleg Cu Un Dosar Penal...dar De Azi Inainte....veti Fi Tratati Asa Cum Un Membru De Al Vostru M'a Tratat Azi....de Castigat Nu V'a Fi Nimic Garantez Asta!!!!
|
Stai tu fara grije ca nu s-a muncit atata pentru cursa asta sa strice unii tot,maine vor fii 'ridicate' toate masurile de 'siguranta'.Aveti grije care cum va dati in 'spectacol' sa luati 'premiul cel mare' INTERDICTIA DE A MAI CALCA LA VREO CURSA GHOST CA PARTICIPANTI.
Bafta:twisted: |
:lol: tare premiul ala...
|
Quote:
|
Niste oameni s`au zbatut zile intregi sa faca ceva...nimeni nu are dreptul sa le strice munca depusa..poate "astea" au fost niste metode de precautie,k de ascultata de vorba buna la noi in Romania nu s`a cunoscut...Felicitari pt cei care au facut cate ceva astazi si in zilele trecute..munca lor trebuie pretuita..si nu calcata in picioare pt niste orgolii aiurea !!
P.S : nu fac referire la nimeni anume...dar cine se simte..in loc de a te razbuna mai bine ia aminte la niste lucruri de baza!! Vb aia.."Razbunarea arma prostului" :) |
Pana aici am inteles ca e cursa facuta in parcarea din parnaie.
Aveti numai reguli cum sa dati afara pe participanti(ei va aduc showul,ei va aduc public,ei va dau bani,ei va aduc sponsori,ei va promoveaza evenimentul) si va asteptati sa se inghesuie ca oile la poarta. Din punctul meu de vedere cea mai proasta "regula"(care sigur nu o sa fie valabila si pt minoritati) este ca doar masina+sofer in "parcul inchis",adica soferul(mai ales cei ce vin din tara) sa isi lase nevasta,copilu,prietenii etc sa stea cateva ore pe iarba si sa pasca verdeata in caz ca nu stiati "barbatul e capul familiei da femeia e gatul". Poate un organizator sa ma ne spuna din ce cauza au introdus aceasta regula?? Inteleg fara public in zona de start(baneasa 2006) dar ca sa aveti reguli din CNR la o cursa de amatori e exagerat. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning