![]() |
Re: bmw 325
daca ai motorul in stare buna cu toate anexele si ce-ti mai trebuie de 2.5 ar trebui sa ai puterea data de fabricant
zax era motronic stiu ce am avut eu pe motor inainte poate nu ai vazut tu delcoul << naka66vio |
Quote:
oricum masina facea 650 la cat o dadea zic io |
sa va explic cate ceva : in primul rand daca voi spuneti ca nu stiti si ca mecanicii vostri prin fetesti nu se pricep la ce anume veti folosi voi informatiile adunate de pe acest forum credeti ca va va explica cineva surub cu surub si piulita cu piulita unde se pune si cum se pune ??? 99,99% nu!!! ;) si inca ceva la fetesti eu unul nu am de ce sa vin pt ca bat drumul de pomana si iti iau si banii fara sa simt nici o placere cand vei vedea o distanta de cateva tiruri intre masina mea si a ta trecem peste nu ca ma laud dar este realitatea.....o intrbare : daca inainte ai avut bloc de 2,5 cu chiuloasa de 2,7 si tot ce trebuia de ce ai schimbat galeria nu ai pastrat-o pe aia veche si instalatia electrica dar mai devreme ai afirmat ca ai pastrat injectia de pe motorul vechi (iar ai aberat).... nu ca nu ai avea cum sa faci lucrul acesta dar motorul nu ar fi functionat cum trebuie... si inca ceva zax-ul a venit anu trecut in iarna la mine la garaj cu motorul acela de 2,7 cu baia de ulei fisurata si instalatia electrica a motorului taiata cand a parasit garajul pe masina era montata o instalatie electrica motronic 1 cu debitmetru si calculatorul aferent care se afla pe masina si in primavara anului acesta voua ori va place sa va facetzi coaiele mari pe aici ori va place sa aberati asa la greu.... din doua una sau amndoua asta este intrebarea...
|
Quote:
|
Quote:
intra si u pe site vezi masina si sunal sa vezi ca te mangleste si pe u la fel e un dobitoc cu ochelari care are masina si se da agent imobiliar |
nu frate nu ai inteles !!!! ala chiar este un dobitoc iar tu il...hth daca vrei sa nu fi inteles gresit prezintati singur masina asta daca nu se pricep alti sa o faca ex naka66 care el a afirmat ca este alpina si nu mai vb aiurea ca faci orice masina uite vino in buc iti platesc eu gazu si testu pe dyno daca masina ta scoate peste 150 de cai asta in cazul in care chiar este la baza un bloc de 2,7 iar pe chiuloasa trebuie sa-ti scrie si pe ea 2,5 pe undeva nu mai stiu exact oricum este pe una din laturi daca asa este eu imi tai.... si o dau la rate inca ceva nu arunca cu vb de 2 lei ca faci dregi rupi si etc cand nici macar nu stii ce ai pe masina 3...inca ceva vezi in spatele delcoului care vine in spate la alternator(nu m-am uiatat exact unde il ai )deasupra imbinarii baii de ulei cu blocul motor ai un dreptunghi unde scrie ce capacitate are motorul ...inarmeazate cu o carpa si o perie de sarma eventual o creta sa-ti fie mai usor sa recunosti cifrele in cazul in care este blocul prea ruginit uzat sau plin de ulei ,dupa ce dai cu peria stergi cu carpa dai cu creta acolo trebuie sa ai capacitatea motorului formata din doua cifre si seria motorului asta nu stiu exact din cate este vezi acolo ce scrie si dupa aia vi pe forum zici ce ai pe masina si intrebi : frate cum fac si eu mai multi cai cu bani putini ,ceva bani sau nu conteza cati bani vreau cat se poate de mult vei fi tratat altfel dar in felul in care ai inceput tu: "ca domne fac orice urs i-am dat lu nfs 3 masini am alpina" dar defapt masina ta este o parvenitura nici macar lupul in pielea oii cum ii spui tu este foarte normal ca cei care au investit cel putin timp citind si documentanduse despre cea ce inseamna BMW 3.. din 83-91 sa-ti sara in cap cand tu nici macar nu stii ce ai sau ce nu ai ma intelegi si cu maciulia ta de 80 de euro nu ai facut nimic altceva decat sa ma distrezi de ce nu iti voi spune nu conteaza uitate de curiozitate unde ti-am zis eu si zi-mi si mie ce ai acolo daca intradevar este 2,5 o sa ma deplasez pana la tine in fetesti iti dau cateva tiruri dupa care iti fac cadou o galerie de 2,5 si plec linistit acasa ;) bafta
|
Quote:
|
aa iar de nfs nu am zis ca i-am dat 3masini,citeste mai bine....nfs a avut un urs belea cam rare masini ca cea a lui nfs...nu am dreptate?poate ma ajuta cineva cu cheia ca as vrea sa o scot sa fac alta...deci cheia e rupta in contact:((si vreau sa o scot...stie cineva?
|
na ca sa nu mai zici ca e numai cearta si scandal aici..
depinde de unde s-a rupt cheia, cat mai iese in afara , incearca sa o tragi cu un patent ceva ( daca a mai ramas ceva din ea ) daca nu.. schimbi contactul, e cam greu ca trebuie sa dai multe jos pana sa ajungi la contact.. alta idee nu-mi vine acum , adica nu stiu cat de mult din cheie s-a rupt |
pai depinde cat a ramas din cheie afara ca de impins pe partea cealalta nu ai cum si daca vrei sa scoti contactul dai jos capacele alea 2 de plastic din spatele volanului si contactul este prins cu niste nituri asa se vad la prima vedere le dai o crestatura cu flexu la niturile alea si bagi o surubelnitza dreapta sa le desfaci ptr ca au filet si mai departe te descurci vezi tu ce poti face....
|
Quote:
|
Quote:
http://www.realoem.com/bmw/showparts...45&hg=32&fg=30 surubul este piesa 5 si imagine P.S. din cate stiu nu se poate scoate cheia din prin spate |
Quote:
|
3 Attachment(s)
si o poza doua trea:)
|
ce parere aveti oi putea sa schimb pivotii fara sa dau bascula jos?
|
:)) Nu .....
|
Pai, daca-i schimbi pe-amandoi, e mult mai simplu sa desfaci si bucsa din capat, si dai bascula jos, sa nu mai lucrezi chinuit pe sub masina.
|
Quote:
|
Bai colac ce faci ai pus merge masina :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D ia venit si lu kolak nasul urmeaza sal monteze
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
din pacate noaptea trecuta sa intamplat un nefericit eveniment.acum kolac ai inca un motiv sal vopsesti in primavara .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e tipla masina fratilor....
|
Quote:
|
Omu a remarcat ceva , care era spre binele vostru , acum ca voi stiati e partea a 2-a, mai spuneti ca nu cautati scandal ... bleah
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu a iesit perfect pt ca nu mai inteles
|
Deoarece si vopsesc poti sa incerci solutia amesteca 2/3 chit poiesteric ( alb sau bej ) cu 1/3 chit fibra deoarece e mai usor slefuibila decat chitul de fibra simplu insa nu crapa asa de usor ca fibrele din chitul de fibra ii confera o rezistenta mai mare pentru gropile mai mari , acesta slefuit cu 240, dupa acee da-i un strat de de poliester cu pistolul gros acesta slefuit pe rand cu 240-800 si daca e bine uscat chitul vei vedea acele mici pori ce nu apucat nici acesta sa o astupi si acela il poti chitui cu chit nitro , dupa acesta 800 si un filler subtire apoi culoare , bafta!
Scuze tonul insa ma scoate din sarite si azi aia care lucra doar pe fibra fara gelcoat , e mai ieftin asa insa cand tre sa o vopsesti lucrii in plus pe el de-ti sar capacele iar eu disper cand vad acele gaurele mici ! |
Quote:
|
kolak ce se intampla?
ceai mai facut? |
Quote:
|
trebuie sa reglezi capota ... si iti va sta super..
|
Nu uitati regula pui piesa pe caroserie si ingoi ziarul in 2 si tre sa poti trece intre piesa si capota acest gol e necesar ca in momentul ce pui nasul sa nu frece vopseaua cand inchizi capota! Reglatul capotei e mai dificil deoarece tre sa demontezi mult , dar iti propun prinde prima oara cu ceva surubel pleoapa in mijloc apoi in margini si poate se aseaza bine , daca nu vrezi unde freaca si acolo mai ia din material !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning