![]() |
Re: Execut lucrari fibra de sticla - Bucuresti
Salut m-ar interesa asa ceva http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...3YHb-9AokMeQqs
Mai exact aripile umflate, prizele de aer de langa aripi, o priza de aer pe capota si cam la ce pret se invarte treaba. Si citind topicul am vazut cineva vroia shaved la portbagaj si se monta si motoras, eu vreau shaved la porbagaj+usi, dar un sistem de deschidere in cazul in care moare bateria exista? |
poti sa imi faci masca de ceasuri de bord de dacie cn4 modificata sa pot monta in ea ceasuri de bord de logan? si daca da zi-mi un pret si ma mai intereseaza o pereche de praguri false tot de dacie ,zi un pret pentru ele.
|
1 Attachment(s)
Salut un pret pentru bara si praguri?
|
jackel:
-250 lei uflatul de aripi per aripa -250 priza de aripa -250 priza de capota - Nu prea exista sistem de deschidere daca iti moare bateria, dar acele motorase nu consuma foarte mult si chiar daca bateria e aproape moarta o susa tot ti-o deschide, in caz ca nu merge de da jos garnitura de la geam si cu o lamela se impinge/trage si se deschide pana la urma. b18epx: -Se poate modifica bordul dar trebuie sa vii cu masina sa iti zic un pret. -Pragurile 250 lei setul alin92nitu: -300 Pragurile -600 Bara. Preturile sunt exprimate in lei; contin TVA si pot fi negoiate la garaj. |
1 Attachment(s)
salut cat ma costa si pe mine sa imi faci bara pe fata momentan clean?masina este golf 3 si atasez si un model..ms
|
Ok astept sa vina caldura sa-mi termin noile jante sa vad cum sta treaba cu suspensiile si te contactez pentru aripi si prizele de aer si poate modific si bara spate
|
350 lei bara de golf.
|
4 Attachment(s)
Poti sa faci modelul asta de eleron? Si cam la ce bani? Este pentru un Seat Leon 1p:
|
Pot sa il fac decat daca imi aduci unu sa ii fac copie.
|
Incerc sa vad daca gasesc unul. Cam in ce bani ar iesi?
|
Vro 200-250 lei dar trebuie sa platesti si matrita
|
Buna ziua , aveti cumva ceva modele de fete de usi care le puteti executa pentru un renault clio
http://www.ebursaauto.ro/pozeOferta....esti+-+Romania poza usi acum : https://www.4tuning.ro/images/vand-fe...-0-0-0-0-0.jpg marinteresa daca aveti ceva poze cu modele si cat mar costa + un clean la portbagaj (montatisi incuietoare ) Va multumesc eciro |
Poze cu modele nu am de usi, de regula pe fete de usi facute cu fibra spe pun difuzoare etc, nu stiu tu ce doresti exact sa faci cu ele. un portbagaj clean cu tot cu sistemul de deschidere 200 lei.
|
Quote:
|
Da-mi un telefon cand vrei sa vii si vorbim, garajul s-a mutat e acum in Salajan, numarul meu 0724025876.
|
Quote:
http://www.************/masini-noi/t...ie-foto/poza-4 http://static.daciaclub.ro/uploads/p...6743_thumb.jpg |
in pitesti se mai executa lucrari ?! un nr de tel ?
|
Doar in Bucuresti cu transport gratuit in Pitesti.
|
Quote:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
1 Attachment(s)
salut uite ce as vrea eu sa pun ceasuri de logan pe un bord de dacie spune-mi daca poti sa imi modifici masca de la ceasuri si cat costa
|
Adica sa acopar acolo cu fibra nu? 200 lei
|
2 Attachment(s)
Bara DelSol reparata si modificata 100 euro.
|
astept sa se incalzeasca afara ca sa imi montez ceasurile de logan pe dacie dupa care am sa vin la tine sa imi faci masca aceia la ceasurile de bord .
|
Te astept.
0724025876 messenger: yo_nu_altu |
Salut .... un wide body kit devil pt un citroen c4 coupe din 2008 ai putea sa-l faci si la ce pret ??
|
Exact ca ala 2.900 lei.
|
Quote:
|
Nu am alte poze doar pe asta mi-a trimis-o clientul nu e in valuri ca altfel nu o punea pe masina si defapt nu i-o dadeam eu asa, cand o sa imi trimita poze cu ia vopsita o sa postez.
|
Și inca ceva .....body kit-ul făcut de tine. ... imbraca vechile elemente ale mașinii (bara fata/spate, aripi) sau sunt facute de la zero?.....si cam cat ar dura? Mersi
|
Se folosesc barile originale, daca vrei altele complet din fibra se pot face dar te costa ceva mai mult, ca timp o saptamana - o saptamana jumatate.
|
3 Attachment(s)
Salutare!
am un symbol din 2006 , si vreau sa ii schimb infatisarea!!mai exact "sa imi bat joc de el " in proportie de 50% ca cel din poza! mai putin capota! si un eleron mai micut! bara fata aproximativ ca aceasta din poza, scos bandourile toare, |
Pai deci vrei bara fata spate, bandouri, capota si eleron?
2.000 lei |
fara vopsea?
si cat timp dureaza toata operatia eu fiind din provincie!!! |
O saptamana jumatate
|
6 Attachment(s)
Mercedes CLK
|
Quote:
|
Nu este produsul finit acum este dus la vopsitorie.
|
Quote:
|
Dupa doua zile de munca doua persoane au iesit simetrice.
|
Quote:
Spor la treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning