![]() |
Re: Provocari
si eu m-as da cu cineva... candva...
|
Ce mai asteptzi :) ca ai si cu cine si chiar ar fi interesant ... avetzi cam aceasi cai aceasi greutate deci foarte echilibrat.
Eu momentan plec dimineatza si vin seara poate in weekend daca o sa am ceva timp... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Paul, cosmarul Loganului vostru:-P
Eu am fost cu Suzuki alb la Oradea. Cine e GYM, e cumva Saxo VTS? Ce timp a scos Saxo (fara cel de reactie, doar al masinii)? |
Stick 2 Da Topic!!!:p
|
Quote:
Eu sunt cel cu sapca 4tuning, ala putin mai rotobil... putin mai mult:) :) :) :) |
Te stiu de la cursa de la Brad de anu trecut din vedere.
Alex ce timp a scos cu Loganu, tot asa fara reactie? Nu va atacati ca "facem offtopic", poate se naste o provocare din discutiile astea;) Imi pare rau ca nu m-am dat head-to-head cu Alex, pe el l-a scos Scirocco ala pe care l-am batut in finala, dar plecase prost Alex. Poate la urmatoarele legale ma dau si cu Alex daca nu vand masina pana atunci, si chiar si cu Gym sa vad cat imi da:) |
paule ce iai facut frate la treapta 1 la suzuki tau dei asha lunga sau ii cumva automatic?:)))miau placut liniutzlele tale:D hai la hd sa te dai cu alex si cu gym :D hai salut
|
Quote:
Si nu-l supara pe Alex:)) |
am auzit ca aveti un typeR, nu vrea sa se dea cu un amarat de civic din `88?
|
Quote:
|
Pai ce timpi are pe 400? Nu imi zi ca e sub 14.5 ca m-as mira. S-a dat cu mr2? Si fara suparare dar mr2 nu e in grupa cu mine, mr2-ul e mai sus un pic, dar o sa vina vremuri mai bune.
|
Quote:
Tine cont, subliniez TINE CONT, ca EMERDOIU mergea rau la Oradea. Ai sa te convingi pe vitor:) |
Quote:
PS: Felicitari pt masina, sa ai parte de ea si sa nu ai probleme cu ea;) Quote:
Iar pentru Alex si masina lui am numai respect. A reusit sa scoata din Logan niste performante foarte bune daca tinem cont de la ce a plecat. Care a fost cel mai bun timp al lui (fara cel de reactie)? |
Singuri oamenii astia nu stiu sa vorbeasca? Esti platit sa vorbesti pentru ei? Unde zice ceva unu hop si tu!
|
Eh asa sunt ei :),n-ai ce le face,apropo daca atzi urmarit thread'ul la un moment dat dupa ce m-au exasperat pe mine,zicea cineva ca vrea sa se dea cu CTR'u respectiv baiatul cu Audi TT,eh pana la urma a si venit si s-au si dat.
Pe hartie lucrurile stateau cam asa ,CTR 200 de cai mai usor aspirat VTEC,TT'u tot 200 de cai mai greu,Turbo,cine credetzi ca a castigat?2 din 3. |
Quote:
Audi TT : 6.6 0-100 kmh CTR : 6.8 0-100 kmh |
Quote:
|
Zi-ne tu ba Adi nu ne mai fierbe...sNap7 Bine ca te-ai abtinut si ai sters postu:P
|
De 2 ori a castigat Audi TT'u si din ce zic cei care au fost acolo,a castigat fara doar si poate,cu toate ca o zic cu parere de rau,nu are nici o sansa CTR'u in fatza TT'ului,Turbo isi spune cuvantul,bine asta si pentru ca e masina noua.
|
Nu mai zicetzi nimica ha,uite sambata am timp de voi ca sa zic asa,daca mai avetzi chef stitzi voi de ce ne intalnim seara la teatru in fatza,singura conditie fara spectatori,doar eu si cu respectivul amator.
|
Quote:
|
Quote:
Oricum dupa spusele lui Raul, la treapta a-3a de viteza capat, inca era in fata, CTR are a-3a blana pe 400. Sa vadem. |
Quote:
Nu stiu ce te deranjeaza? Hai sa te convingi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si in plus, nu cred ca GYM are peste 115 kg:p |
ba bad guy ai aflat ca ma batut tt-ul si hop ai sarit tu sa vb ? ashtept sambata la teatru seara sa vad daca apari,iar deacum ma mai dau pe 400 m numa dupa ce schimb ciuperca de filtru si jantele ca ma fura prea mult iar cu tt-ul ashtept un rematch numa sami schimb ce am zis mai sus:D oricum tt-ul mere f bine in comp cu g5gti GG! bf cu suzuki -ul si nu te bagi sati faci un tuning la fizic:D,gym ii in tratative cu tuningul la fizic numa cai pofticios rau,zici cai gravid.iar mutzu vb pt mine si gym deoarece suntem preteni f apropiati,daca raspund ei in locul meu ii exact ca si cand ash raspunde eu,numa bine:)>-
|
Suzuki-ul e de vanzare. Urmeaza altceva;)
Iar tuningul la fizic e pe vine:d |
Cred ca la clasa voastra la linii concursu are 2 etape :
1.zilele de abtinere de la mancare dinainte de o linie 2.linia in sine .. sau nu ? :) |
Quote:
Stai linistit de vreme ce am zis am zis,nu sunt genul sa nu ma tzin de cuvant dar dupa cum ziceam fara spectatori...daca vrei itzi iei camera,filmezi si le aratzi dupa :D. Inca ceva,e logic ca singura sansa care o am e la 400 de metrii ca dupa isi spun caii cuvantu,ca de te bat si la 1000 atunci ai ceva probleme cu masina. Apropo la ce viteza ai ajuns in 1000 de metrii? Uitam ceva,la 400 nu ai avut sanse in fatza TT'ului,pentru ca turbo intra de la 2500 de ture in sus,iar din ce stiu eu MG'u face GOLF 5 GTI la 400 de metrii pentru ca la MG distributia variabila(VVC sau VTEC LA TINE)se aplica pe tot range'u de turatzii pe cand la CTR intra doar de la 6000 pana acolo se comporta aproximativ ca o masina cu motor de 2000. |
Quote:
Nu pari :) |
Quote:
O pune in spoilerul din spate, si la primul viraj, deja nu te mai vedem, nu e bine :)) |
Quote:
... cand te-a asteptat baiatul cu RC-ul sa va dati tot asa a fost, ha ? |
Quote:
|
ba deshtept ii bad guy asta,ba inginere stai frate linishteshtete,singura ta sansa e la 400 m ai zis nu ? pai atunci ce mai ashteptam ? sau la 1000 nush ce ai mai zis u peacol,nam cum sa stiu cat prind pe 1000 m , eu imi masor drumu in km ,defapt asha imi arata pe bord.apropo ne mai dam sau nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning