![]() |
Re: E36 - 2.0 24V VERDEEEEE
9 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult sincer nici nu mai vroiam dupa ce am vazut un topic unde se scria ca majoritatea isi posteaza masinile inscrise pe BG , sincer si eu as vrea una inscrisa dar nu dispun de bani :sad: , masina este la vanzare dar cred ca am sa o scot am muncit ceva la ea si parca nu as mai dao
intre timp am schimbat aripa care era ruginita si grila , am pus de face lift dar mai am sa iau narile , piesele au fost luate noi nu la mana a2a + bandourile din bara inclusiv cel model de japonia |
8 Attachment(s)
dupa care am schimbat capacul de la porbagaj care si ala era mancat de rugina si am pus pragurile de IEM :lol:
restu la vara momentan sta sub prelata Sarbatori Fericite va doresc |
Sa fie in bafta ei, acolo'sa. Ii mai lipseste bandouri de M .
Sarbatori fericite, un an mai bun. |
Niste amortizoare de capota nu vrei? :D
|
Quote:
|
Cum ti-am spus si pe topicul celalalt: imi place culoarea !
Nu vad problema ca este pe bg; poate gasesti acte ro la ea si problema e 50% rezolvata ! Eu nu as vinde-o ! Voie buna ! |
Chiar ca nu ai mai intrat de mult se pare ca masina a intrat la vanzare ,bafta !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
vreau si eu un sfat de la voi mai baieti :-) care din cele 2 culori ma refer sa imi jantele mele mov sau verde aprins ? nu stiu cum ar da sau daca ma poate ajuta cineva cu un VT ar fi super
|
dai cu mov...
La multi ani !! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2279386 Attachment 2279387 |
Quote:
inca odata mersi si La multi ani |
Quote:
@ Devu - mersi domnu pentru parere |
Quote:
Alegerea iti apartine ! Voie buna ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic sa le lasi albe....
nu e o masina de drift (in general toate acele masini sunt excentrice,eleroane,bare,praguri mari jante in toate culoriile posibile si asta datorita faptului ca in competiile lor multi din posesori prefera acelasi tip de jante) eu spun in felul urmator...cu cat e mai simpla si mai joasa cu atat e mai grava masina... asta este parerea unui prieten !!! |
6 Attachment(s)
Cu toate ca plange inima in mine ...iti atasez cateva poze !!!
|
Quote:
mersi pt sfaturi fratele meu |
1 Attachment(s)
Uite am facut si varianta cu ele cum ti-am zis ... mie cel putin mi se pare cea mai buna varianta asta,stiu ca e mult de munca la ele sa le aduci in starea asta,dar vb lui Marian,mai bine le lasi asa albe cum sunt ele mov sau verde ... sau orice alta culoare nu ar da chiar asa bine pt asemenea jante :) Acum decizia iti apartine,pana la urma tu mergi cu ea pe strada si daca tie iti place...asta e tot ce conteaza !
Attachment 2279490 |
Quote:
Inca odata va multumesc petru sfaturi , pareri si VT |
Quote:
Nu ai pentru ce si spor la treaba :peace: |
Quote:
Quote:
Este vorba de gustul fiecaruia zic eu,pentru ca la mine putea sa vina oricine(si au si fost cativa) sa imi zica sa nu le fac si pana la urma tot ca mine trebuie sa fie,rezultatul este pe masina(defapt a fost si o sa revina la vara :) ) Parerea mea este ca ar fi cel mai bine daca le-ai vopsi un gri cel mai gri sau asa :arrow: Quote:
Numai bine. :paper: |
2 Attachment(s)
Quote:
pentru cultura ta generala ! plural corect pentru substantivul "bara"- bare (incorect "bari"). "bari" - este pluralul corect pentru substantivul "bar" - unitate de masura pentru presiunea atmosferica observ ca la orice final de post te folosesti de acest smile ":paper:" daca ai citii un dictionar nu ai mai incerca sa fii ironic cand cineva vorbeste/scrie corect!!! pe masina ta se vede ok..dar este argintie,poti vopsi jantele orice culoare vrei !! masina lui este Verde...o culoare care nu se asorteaza foarte usor !!! Neamtule baga-ti mintile in cap !!! Clasicul nu se demodează niciodata !!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Marian mai greseste omu acum nu trebuie sa sari cu gura pe el bare -bari -spoilere ce mai conteaza si eu cand ma grabesc mai fac unele greseli dar asta e , ai si tu dreptate arata mai bine clasice dar este mult de munca la ele sa le fac cum erau pana la urma ma inervez si le fac ROZ :lol::lol: sormea cand a vazut poza a zis ca daca le fac asa imi cumpara ea masina :lol::lol::lol:
|
Quote:
Bare se folosete mai mult pentru bucata aia de fier(cilindru) de diferite marimi care de obicei foloseste pentru o protectie sau sustinere la ceva. Nu trebuie sa te dai tu mai destept cand nu este cazul... eu asta am subliniat... Incerci iar sa faci din caruta mercedes... Te rog frumos pentru a nu stiu cata oara ... Inceteaza ca estai praf si te faci de handel! Si nu mai imi da tu mie lectii de viata ca stiu sa ma descurc sau poate chiar am facut demult lucruri la care tu doar te gandesti.Asa ca vezi-ti de mucii tai. Numai bine :paper::paper::paper: Domnu Marean care a vindecat impreuna cu Iisus cancerul... (asa se aude.. nu se stie sigur) |
Quote:
si in nici un caz una de viata !!! doare adevarul !!! stiu.... NUMAI BINE !!! |
Quote:
|
Quote:
razi tu boss razi...dar parca nu e rasul tau... e naspa cand o comiti si iti da unu mai mic peste nas !!! |
Quote:
Am inteles ca esti destept si ca eu am gresit... incercam sa termin sau tu preferi sa scriem 3 pagini pe tema asta?! Scuza-ma boss ca te-am deranjat, si iarta-ma ca sunt mai cocalar si nu sunt pe gusturile tale. Scuza-ma Marian_nbunu boss de boss super baietas mancati-as coitele de aur. Eu de azi inainte ma jur pe ce vrei tu ca nu iti mai raspund pe forum(sau in scris nicaieri). Astept sa ne vedem o data sa vad si cu dictia cum stai.Ca prea pari cu vre-o 2 diplome... Roger and out. ChhChh. |
Quote:
GRESII EU !! |
o luarati razna ma ? nu pot sa ma uit si eu linistit la masini ca stricati voi topicurile oamenilor.bagati-va mintile in cap !
|
Quote:
Eu am pus decat niste ghilimele pe langa bari si a vazut rosu` in fata ochilor...(si asta fara sa zic ceva,ca e gresit sau poate am pus intentionat ca asa vorbeste lumea sau din `spe mii alte motive,el a sarit repede sa ne arate ca el nu este ceea ce pare si defapt este un copil foarte educat,bine crescut si cu foarte mult bun simt) Vi sa faci gramatica intre mecanici si pe un forum unde 90% scriu vorbe nu cuvinte si gramatica pe forum se apropie de 0. Si imi face mie puta asta capu` mare ... Bravo lui ca e destept! Eu nu fac off topic decat atunci cand stiu ca merita ... Nu ma apuc sa scriu prostii, sau sa deviez de la subiect de nebun. Asa sufera unii... "e" prea plini de ei... Imi cer scuze fata de baiat si de moderatori !Si ii rog sa stearga aberatiile astea de pe topicul omului. |
Quote:
|
:-"
:blahblah::tenisclap:blowme::rolleyes2
|
Gata domnilor ce inseamna scandalu asta , am pus o intrebare nu am vrut sa se lase cu certuri , hai sa ne avem ca frati si sa ne ajutam nu sa ne certam , ei comedia naibi :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning