![]() |
Re: Kia
Eu consider lucrurile inutile "obor style" ca facand parte din categoria kitsch tuning, gen air vents, flames etc. Protectia aia pentru usi este utila in unele situatii, fie ca vrei sa protejezi masina ta sau pe a altuia. Asteptam pozele lui @norbi_bidi sa vedem cat de mult strica imaginea masinii.
|
Quote:
criminal:| |
Quote:
esti si tu posesor de Kia? |
"Chestiile" alea de care ziceti voi pentru portiere merg mai mult pe masinile de culoare inchisa. A mea e galbena (Dakar yellow) si nu cred ca s-ar potrivi ca are multe chestii cromate (mai are si unele negre dar nu ies in evidenta). Daca la voi nu se observa e o treaba buna ca eu deja am atins putin portiera din spate stanga, da nu se vede decat un punct mic si alb.
|
poi gandeste-te ca masina "mea" este neagra si acele "chestii" sunt identice cu culoarea masini!
|
@norbi_bidi nu e neagra e abyss blue ! :lol:
|
3 Attachment(s)
ia uite ca e neagra :-p
@astea sunt pozele vechi... aici nu am jantele, capacele si nici "chestiile" alea... pozele noi vor venii saptamana asta (voi incerca) |
Eu ma fac arbitru in discutia asta si dau decizia finala: e neagra, mie asa mi se pare, JohnnyX-mas:D;)
|
Ups ! Ma` bad. Am vazut doar ultima poza si m`a derutat lumina :-" (asta ca sa ma scot :) )
|
pare si "abyss blue" pentru ca se reflecta "cerul" si pare putin albastru :D
Consum-ul mediu la al "meu" este de 6 si ceva la %... voi cat scoateti consum-ul? |
Mai mult in oras si mediu e pe la 7.4-7.5%. Cam mult:(
|
Avand in vedere ca masina "mea" are doar 700 de km la bord :oops: si ca cel mai lung drum a fost de maxim 100 de km cel mai bun consum a fost de 7,5 %. :D
|
Quote:
|
Cee`d SW are 1326 kgm iar HB are 1263 kg. Este putin mai grea si din cauza asta consumul e mai mare.
|
V-am facut pe toti si la greutate,si la consum !!
Consum : Urban - ~15 l/100 km Extraurban - ~10 l/100 km Greutate: Nu stiu,pentru ca momentan eu sunt in Spania,si masina e in Romania,si nu mi-a dat niciodata prin cap sa ii retin greutatea,oricum...e mare... (Kia Sorento) |
Pai se compara un SUV (Sorento) cu un HB (cee'd, pro_cee'd)??;)
incepand de la greutate, consum, putere, confort, pret, etc.. etc... |
Quote:
|
eram si eu putin surprins ce consum are... acum am aflat si raspunsul :D
|
daca merg lejer, cu 1.6ele meu, la drum intins se poate scoate intre 6 si 6,5 , iar in oras intre 7 si 7.5. insa cum nu poti merge mereu lejer, mai realistic e un consum de aprox 9-10 in oras si 7,5 in afara, o medie generala de 8.6 in ultimii 1000 de km pt mine...
|
Si eu ma gandeam ca o fi vreunul dintr-asta care o tine turata mult timp si de aia are consumul ala, da am vazut dupa aia in paranteza ca e vorba de sorento.
|
Am observat ca pe aici eu sunt singurul cu alt fel de Kia. Restul toti cu C'eed...chiar sunt singur ??
P.S.: 3Xtreme...da-o in mama ei,cat sa o tii turata,ca sa consume 15% ?? :D |
Las` eMH ca vor fi si altii. Intra aici, da`i un vot si o sa avem si noi coltul nostru, unde sigur vor apare si altii cu Sorento sau alte modele:P
|
la mine consumu e 11.1 pro ceed 1.6 gsl da o calc destul de tare :D(consum doar in bucuresti)
|
deci pana acum detin recordul de cel mai mic consum 8)
Nu uitati sa votati AICI daca doriti sau nu sa avem sectiune separata pentru Kia... |
Quote:
P.S.: Nu uitati sa votati pt coltul nostru la linkul dat mai sus. |
Quote:
Am motorul de 1.4 si sunt multumit de el,oricum ptr mine benzina nu este o problema. Am citat postul de mai sus pentru ca mi se pare un pic bizar sa spui ca un motor de 1.4 este de apreciat,este un motor bun,corect,sper fiabil dar atat!Nu are valente sportive extraordinare si nici nu s-a vrut crearea unui motor sportiv pentru ca s-ar fi recurs la un compresor mecanic,si atunci ai fi putut spune ca ai o masina cu valente sportive. |
Uitasem sa votez aici :oops:
normal, am votat DA!! (foarte convins) |
4 Attachment(s)
pt. kia ceed pleoape far la 40 ron plus taxe,eleron la 350 ron
|
Poti sa postezi o poza cand va fi pleoapa vopsita? Ca nu prea se intelege mare lucru. Poti sa faci si un topic separat la Kia Tuning pe sectiune unde poti posta etapele lucrarii :D
|
Fa si tu mai multe poze, unghiuri diferite, metode de prindere ...daca nu ma insel, recomanzi varianta cu banda dublu adeziva sau silicon pe far ?
|
1 Attachment(s)
(photoshop)
|
nu stiu daca voi reusi cu ele vopsite pt. ca proprietarul doreste montajul la toate deodata spoilere,praguri,eleron si pleoape. va mai tin la curent cu evolutia proiectului binenteles cu poze. pleoapele se monteaza cu silicon.
|
hai sa nu scriem aici... facem topic separat la tuning si ne areti acolo ce si cum :-)
|
E in constructie :)
|
puneti aici AICI proiectul... am facut topic... multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning