![]() |
Re: vand piese Vento/Golf3
Salut...Calorifer incalzire G3 1.8ABS este? (cel din bord)
|
este, original, 60 lei+transport
|
13 Attachment(s)
Radiatorul merge la watpassat. Alte piese:
|
pare ca alternatorul asta s-ar potrivi pe berlina......mai ai si alte poze cu el?
|
paul vreau si eu de la tine daca ai butucul de la yala de la sofer. nu-mi trb cheia ca la mine este rupt si imi trb unu bun si pun eu "catzeii" ca sa mearga cheia mea. Merci
|
Soulraven alternatorul de la postul 123 este pentru piese (carcasa, bobinaj), partea de redresare este deteriorata.
Lulu, salut, o sa vad daca gasesc. |
Anunt valabil
|
cumpar scaune de golf 4 gti 2 usi.......sau orice alte scaune care se potrivesc+banketa spate......cine ma poate ajuta ???
|
Am vazut acum 3-4 zile la 10 km de mine un G4 cu scaune piele, dar in 4 usi
|
Se dezmembreaza golful ala?
|
Da, era la un centru de dezmembrari.
|
Acum am vazut ca ai cotiera.Cat costa si se potriveste pe Golf 3?
|
Nu este o cotiera, este mai inalta decat la G3 dar nu poti sta cu cotul pe ea
|
salut, m-ar interesa 2 praguri de golf 3 in 2 usi, astept un raspuns si un pret pt ele daca le ai. ms
|
praguri nu am (banuiesc ca te referi la cele din plastic)
|
Salut.Manerele de usi se potrivesc la corrado inchidere centralizata ? Multumesc
|
Manere usi nu am
|
semnalele sunt albe ? daca da la cat le dai ?
|
Am semnale albe, dar din pacate au cate un defect(urechile de prindere rupte). De aceea nici nu le-am scos la vanzare.
|
Quote:
|
Buton deschidere portbagaj nu ai?
|
original au doar variantele SUA, dar poti pune de golf 4 care este si iluminat si il gasesti la magazin in jur de 40 lei din cate am inteles
|
lista actualizata
-injectie completa pt.motor 1,8 cod ABS -usi fata+spate partea soferului -alternator golf3 1,6 de 70A -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) -bord G3/Vento, cu torpedou -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -arcuri fata si spate -1 amortizor fata stare f.buna -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -etrieri fata, tamburi spate, saboti ok -catalizator cu tot cu tubulatura, inclusiv elementele de amortizare |
pret pt alternator de golf3 si daca se poate si poze
|
Quote:
|
mersi, am vazut....ce ma ingrijoreaza este sistemul de prindere....crezi ca asi putea sa il pune pe dacia berlina?
|
praguri de vento?
|
Praguri nu am. Banuiesc ca te referi la cele din plastic.
|
clemele acelea de plastic care vin puse in usi...cu care se prind fetele de usi... le ai???
|
ai cumva vreun catadioptru fata dreapta??
|
Un pret pt catalizator cu tubulatura se poate ? Merci. si daca ai broasca pt usa dreapta fata manual ? la cat ?
|
sochaux_sdj clemele plastic le gasesti noi in magazinele care aduc piese auto import, la set. Nu sunt scumpe si le recomand noi, cele sh nu merita
oblivion banuiesc ca te referi la cele dintre proiectorul de ceata si semnalizator. Sh nu mai am, le gasesti noi la 15 lei bucata devil969 catalizatorul si broasca s-au dat |
1 Attachment(s)
sochaux_sdj Adresa
Magazin VOLKSPARTS Str.Dezrobirii nr.43, parter, Sector 6 060982, BUCURESTI Tel.: 021-434.85.15 Fax: 021-769.21.99 e-mail: [email protected] si imaginea cu clipsurile care te intereseaza |
mersi mult paul ral!
|
300 lei pentru toate piesele din lista, numai la "pachet"
-usi fata+spate partea soferului -alternator golf3 1,6 de 70A -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) -bord G3/Vento, cu torpedou -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -arcuri fata si spate -1 amortizor fata stare f.buna -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -tamburi spate, saboti ok Vand compresor AC la 250 lei |
Salut! Ai cumva ornamentul de plastic de pe usa din spate stanga ? aseara am reusit sa il desprind :( imi trebuie cu tot cu sistemul ala de prindere ....
|
Nu mai am bandouri
|
-usi fata+spate stanga - 50 lei/buc
-alternator golf3 1,6 de 70A - 100 lei -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) 50 lei -bord Vento model rotund - 50 lei -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan 40 lei -arcuri fata si spate - 20 lei/buc -1 amortizor fata stare f.buna - 50 lei -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta - 30 lei/buc -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) - 40 lei -chederele usi si portbagaj - 25 lei/buc -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento - 60 lei -punte fata 80 lei -tamburi spate, saboti ok Le dau si pe toate la 250 lei, fac curat in garaj. |
-cutie de viteze cod 020 5 trepte -180 lei
-usi fata+spate stanga - 50 lei/buc -radiator - 120 lei -alternator golf3 1,6 de 70A - 100 lei -alternator golf3&vento 1,8 de 70A - 100 lei -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) 50 lei -bord Vento model rotund - 50 lei -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta - 30 lei/buc -chederele usi si portbagaj - 25 lei/buc -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento - 40 lei -punte fata 80 lei -tamburi spate, saboti ok -modul comanda thermotronic 150 lei -aerotermă (carcasa) - 40 lei -motoras aeroterma - 80 lei -calculator tempomat (cruise control) - foarte greu de gasit 150 lei -suport alternator fara AC - 25 lei -suport pompa servodirectie - 25 lei -2 x vas expansiune - 25 lei -vas lichid parbriz - 25 lei -clapeta rezervor - 30 lei |
Adaug următoarele:
- kit ambreiaj LUK, uzura minima, 150 lei - torpedou complet (compartimentul superior) clapeta ok - 80 lei |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning