Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

tuner 21-02-07 23:32

Re: Accidente, tamponari, avarieri

7 Attachment(s)
pe vulturului colt cu ciprian porumbescu azi

Bigu 22-02-07 08:10

m-am uitat din toate pozitiile, am studiat fiecare poza..... cum s-a intamplat minunea?????

Bigu 22-02-07 10:09

am aflat! :) m-am uitat la stiri

Flow 22-02-07 11:38

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 764509)
m-am uitat din toate pozitiile, am studiat fiecare poza..... cum s-a intamplat minunea?????

in afara de ce ai vazut la stiri mai completez si eu cu cate ceva
la aceasta intersectie cel putin odata la 2 saptamani se intampla cate ceva de genu
pe strada vulturului ai prioritate , pe ciprian porumbescu STOP care ce i drept este pus cam aiurea si de o parte si de alta , unul ascuns de un pom celalalt prost pozitionat combinat cu inconstienta celor care desi nu observa semnul nu se sinchisesc sa opreasca sau macar sa incetineasca sa se asigure si uite asa se intampla cate un super accident destul de des si destul de neplacut pt cei implicati cat si pt cei ce au masinile parcate in zona sau ce au casele exact acolo
nu cu mult timp in urma in aceiasi intersectie un fiat fiorino a fosr rasturnat pur si simplu cu rotile in sus:shock:

Sonny 13-03-07 20:04

Azi la faget - Garii cu 13 Decembrie (scuze de claritate da sunt facute cu telu)
https://i95.photobucket.com/albums/l1...magine0010.jpg https://i95.photobucket.com/albums/l1...magine0011.jpg

Chiar nu-mi imaginez cum a putu sa se infiga fix in stalpu ala...

MIRCAT 18-03-07 00:11

si in noaptea asta in centrul civic (la biserica de lemn si cu regretul masinii lovite si a faptului ca nu am facut poze) un Opel s-a suparat un pic pe "fata" unui Mercedes S 65 AMG(BV 65 AMG cunoscatorii il cunosc)

somebody 18-03-07 11:24

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 803774)
si in noaptea asta in centrul civic (la biserica de lemn si cu regretul masinii lovite si a faptului ca nu am facut poze) un Opel s-a suparat un pic pe "fata" unui Mercedes S 65 AMG(BV 65 AMG cunoscatorii il cunosc)

am vazut si io ... ma durea sufletul de saraca masina ...

pjo_dorin 18-03-07 19:42

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 803774)

e vorba de un opel astra alb cu nr. de Bacau in accidentul de care zici de la hidro?

MIRCAT 18-03-07 22:17

la Hidro dar nu stiu ce numere avea Opel-ul(a cocanit totusi un S 65 AMG,deci nu e greu sa stii la ce masina m-am uitat)

blondu_glf 2 18-03-07 22:26

lasa-ma sa ghicesc............cred ca te uitai la opel........am dreptate???

somebody 21-03-07 18:45

exact la opel se uita .... :)

42ning 22-03-07 19:03

azi pe la 7 pe zizin unu cu o skoda a lovit un pieton in fata bisericii catolice.Nu murise dar era plin de sange pe fata si pe la cap.

FreaK_Bv 27-03-07 09:09

Re: FURT

2 Attachment(s)
Mare grija unde va lasati masina...azi dimineata in fata casei mia fost sparta masina!!!:((:((:(( pagube destul de mari...:|:|:|

Bigu 27-03-07 09:33

nasol...........de ce te au lipsit?

andrei_022 27-03-07 10:08

Imi pare rau! Si eu am patit-o de doua ori in fata casei. Si un vecin de vreo 3. Bineinteles ca in nici un caz politia nu a gasit faptasii.

BMW-M-Power 27-03-07 11:23

nashpa mah.... chiar in fata casei ... astia nu mai au frica de nimic ft-i in g...ra. da alarma n-a guitzat nik?

FreaK_Bv 27-03-07 22:20

Ma asta e...e bine...ca o parte din prejudiciu sa recuperat...multumita unor prieteni..iar restu...asta e....plateste casco..platesc eu si o sa fac totul iara cum era...;)

BascaBV 27-03-07 22:52

Evenimente nefericite :| sa speram sa nu se mai intample nimanui

tuner 27-03-07 23:14

nasol pe astia ar trebui sa ii pandeasca politia nu pe cei cu masini modificate :)

alex_S 27-03-07 23:57

naspa rau de tot......investesti niste bani in masina si vine un prost si ti-o sparge..:x .....ce sa mai zici...suntem in Romania..:sad:

Bigu 28-03-07 00:18

a fost campionat de spart geamuri...6 masini in cartier...nu s-a furat nimik din ele

blondu_glf 2 28-03-07 00:28

@FreaK BV naspa rau de tot......sper sa nu se fi atins de bum bum si sa se poata repara cat de curand

@Bigu printre masinile alea era cumva si ala cu noul passat break(prietenu meu)???

ps:tare m-as bucura pt el

Lukian_XXX 28-03-07 14:34

Freak.....naspa rau de tot :-( cum a zis ci Blondu sper sa nu se fi atins de BUM BUM

dagosh88 28-03-07 15:13

Din cate vad eu in poze fata de la cd-player e pusa,deci nu cred ca are pagube la sist audio.Ai si alte pagube inafara de geamul spart?

T-OVIDIU 31-03-07 16:03

trebuie sa mai castige si ei o paine din ceva ...

T-OVIDIU 31-03-07 16:28

Re: FURT

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 819853)
Mare grija unde va lasati masina...azi dimineata in fata casei mia fost sparta masina!!!:((:((:(( pagube destul de mari...:|:|:|

turchi la taste. Mugure,asa se intampla cand ai atatea masini ca nu iti incap in curte.Nasol totusi.Nu cred ca te incalzeste cu nimic ca si mie mi-au gaurit matizul chiar in fata casei pentru un bulk de 10 cD-uri.Te mai miri ?

alex_S 04-04-07 19:50

1 Attachment(s)
faza nasoala......:shock:

gcc2307 08-04-07 20:10

Accidente, tamponari, avarieri

4 Attachment(s)
Ieri dupa-amiaza, intre Codlea si Ghimbav. Din nefericire un mort si 2 raniti. :(

Lukian_XXX 08-04-07 21:03

Asta a fost frontal???:rolleyes2 :sad:

alex_S 08-04-07 23:10

Quote:

Originally Posted by gcc2307 (Post 841703)
Ieri dupa-amiaza, intre Codlea si Ghimbav. Din nefericire un mort si 2 raniti. :(

naspa rau de tot ..:sad:..... au avut ceva viteza :???:

gcc2307 08-04-07 23:49

Frontal; acul Golf-ului era blocat un pic peste suta. Surprinzator cum a ajuns Golf-ul pe banda I de pe contrasens !!!! Nici urma de frana ... Soferul Golf-ului mai era inca in masina. Soferul Logan-ului nu mai era, el a decedat (din spusele celor de acolo) iar pasagerul din Logan era in Ambulanta cand am ajuns. Am ramas neplacut surprins de deformarile la interior al Logan-ului :(. Pacat. Dumnezeu sa-l ierte ! Era sambata Pastelui !!!

tuner 11-04-07 20:38

3 Attachment(s)
un logan in predeal si un opel negru pe Str 15 Noiembrie

andrei_022 12-04-07 11:27

Ai idee ce numar avea Opelul?

BascaBV 12-04-07 11:35

Va anuntz cu parere de rau ca Peugotu meu a fost avariat najpa pe drumu poienii. Accident cu alta masina de pe contrasens ... era sa raman si fara carnet ... noroc cu dadyyy :D Azi am fo la politzie ... 3 mil amenda 6 puncte si sa speram ca o sa se repare repede ... dar mana pe masina nush cand mai pun ... oricum e bine ca trebuia sa ma apuc si eu sa invatz pt bac :lol: ... Sanatatie si virtutie... poze nu am ... dar stiu ce s-a avaiat la prima vedere.

Avarii: - Spoiler Mort
- Far stanga Mort
-Capota indoita acolo la far ... deci Mort
-Aripa interioara Mort
-Plus firaraia de pe la Far si ce mai era prin zona Mort
- Ala cu Dacia papuc Mort toata portiera lui stalp si aripa :D

P.S. Ne vedem pe strazi ... eu cu RATBV si voi cu masina :lol:

BMW-M-Power 12-04-07 11:39

sa mor de esti normal. eu in locul alor tai te lasam sa dormi pe afara :lol: si bineinteles si fara carnet :twisted:. esti pericol public :twisted:. 2 accidente la interval asa mic .... nu prea esti pe drumul cel bun ... mai ales ca l-ai lovit si pe ala ... putea sa fie mult mai rau decat niste fiare indoite ... :cry:... cand o sa-ti vina si tie mintea la cap mah??????????

Bigu 12-04-07 11:45

din greseli se invatza...pare rau 4 u

andrei_022 12-04-07 11:57

Imi pare rau BascaBV. Sper sa revii pe strazi cat mai repede si sa nu mai ai parte de evenimente neplacute. Drive Safe! :P

FreaK_Bv 12-04-07 12:02

Bha tu esti zeul soselelor...jur;)) ma dar pe bune 2 accidente in acelasi loc....bine ca nu sau soldat decat cu niste fiare indoite!!!!ai grija ma omule ca nu e bun drumul ales....>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<..take care and drive safe...sper sa ne vedem cat mai curand pe strazi...;))

BascaBV 12-04-07 12:33

Nu e frumos sa refuzi o provocare ... dar data viitoare o sa ma gandesc mai bine cand o sa ma bag :D Adevarul e ca a fost din vina mea ... nu din vina masinii ... am luat eu curba prea larg si asta a fost ... mai trebe antrenament :!:

tuner 12-04-07 20:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andrei_022 (Post 847570)
Ai idee ce numar avea Opelul?

GTC parca dar placutele erau date deja jos de pe masina :)

alt accident pe Calea Bucuresti

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning