![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ce frumoasa e masina acum , felicitari
|
foarte frumos aranjat golful! sa te bucuri in continuare de el fara probleme!
|
1 Attachment(s)
Multumesc!
Foarte frumos golful, chiar imi place, cu bun gust. de asemenea foarta interesanta ideea cu stikerele pt praguri;) Bafta in continuare. P.S. In prima faza culoarea nou aplicata pe masina ta imi parea putin mai albastra insa cand am ajuns la poza de mai jos, am realizat ca sunt identice. |
4 Attachment(s)
/\ Mersi de aprecieri tuturor ! /\
on: rotile de iarna .... poze de sezon (facute de mine in graba) Attachment 2233036Attachment 2233037Attachment 2233038 iarna asta o ardem "funky" :) Attachment 2233039 miroase "nemteste" (recunosc ca am vazut la GEK modelul, sa nu creada ca il copiez ;) ) |
Ce tare arata :D, imi place man.
|
1 Attachment(s)
Te-am luat am doi braduleti :lol: !
:paper: @ frumoase tablele ;)) nu au costat tablele cat te-a costat vopseaua:)) |
haaa ce tare arata ... bvo man
|
Frumos ! Imi place..:D:D
|
Urmaresc evolutia masinii de cand ai inceput topicul , nu pot decat sa iti zic FELICITARI pentru ce a iesit ;) . Culoarea este super , imi place la nebunie , dar si farurile sunt .. VIS .
Vad ca toata lumea si-a luat mirositoare din aia cu Germania .. trebuie sa imi iau si eu una sa continuam moda si in Ploiesti :lol: . Sa ai grija de ea si multi km fara probleme :). |
Ma bucur ca va place, initial nici eu nu eram convins daca imi place... dar m-am obisnuit !
@Tweety_rzw: tablele le aveam de iarna trecuta , deci m-a costat doar vopseaua @Rulez: mai e mult pana sa fie ceva de VIS la masina asta, dar ne miscam incet incet... |
frumoasa masina bafta in continuare
|
Nici n-am zis ca ma copiezi :D oricum imi place noul look de iarna si daca nu ma insel mi se pare ceva mai joasa decat stiu eu masina , oricum BIG LIKE pentru o masina clean si bine intretinuta !!!
@ZAK sa zici sarut mana mah ca ti-am dat si tie bradulet din ala :lol::lol: Bafta man in continuare cu masina |
foarte ingrijita si frumusa....buna ideea cu jantele cv diferit si da ft bine:lol: bafta in cont cu ea faci trb buna ;)
|
frumoasa masina imi plac farurile se vede bine rau te astept p la mine cu un sfat o idee cv
|
1 Attachment(s)
Ms baieti, si singura noutate din ultimul timp (km facuti) :lol:
Attachment 2262878 |
La mai multi, fara incidente :d. Nu te intreaba lumea 'sunt reali'?
|
Quote:
|
Uite ca intreaba lumea :) si din cate stiu eu da !
|
La cat mai multi in continuare:)
|
Peste 114900km o vinzi ca masina noua cu 0 km :lol:
|
imi place mult masina ii ingrijita :D jante asa si eu cred ca am 8)
|
Frumoasa masina, cat mai multi km fara incidente!
|
1 Attachment(s)
|
E imposibil ca kilometrii aia sa fie reali.
Toate bune cu masina ! Spor la treaba ! |
La 300.000 km se reseteaza bordul si incepe de la 0 si dispare scrisul cu total.
La el inca scrie total deci sunt cam reali. |
Imi greu sa cred ca masina doar a stat !
|
Quote:
Sarbatori fecirite Retro, multa sanatate, sa ne vedem la anu cu bine. |
Quote:
|
Quote:
|
V-am luat :lol: Al meu are 80.000 de km tot pe carte. Scz de offtopic. Bafta si Sarbatori Fericite !!!
|
Eu is batran 207.000km. Sa nu uitam un lucru important vorbim de niste masini pe benzina care nu sunt asa de muncite ca cele diesel. Sarbatori fericite tuturor
|
Mersi de urari !
Acum imi pare rau ca am postat poza cu kilometrajul si am dat nastere atator discutii, deci va rog (in spiritul sarbatorilor ;) ) sa incheiem subiectul pentru ca nu are nici o relevanta pentru nimeni ! Si sa ne concentram in continuare asupra scopului unui forum ca acesta, toate cele bune ! |
Sarbatori fericite SNS ule frumoasa masina...si nu are nici o importanta km masinii...atata timp cat merge bine...
A mea are 265 de mii de km :) si nu ma mai vait baietiiiii:):rolleyes2:rolleyes2 |
De parca conteaza cartile alea servici .. le poti falsifica usor, daca masina e buna si nu prezinta uzura atunci te poate durea in cot de ei KM.
|
Are dreptate ovidiu89 la 300k se reseteaza eu am 19 mii de cand sa resetat deci e valabila treaba si cred ca sunt reali km nu se pune problema sa fie fake ....
|
daca masina e buna si nu prezinta uzura atunci te poate durea in cot de ei KM.
Mare dreptate iti dau mirel;) |
Daca intereseaza pe cineva, se vand jantele de vara care au fost pe SNS ! Nu ma grabesc sa le dau, deci aviz doar celor cu adevarat interesati.
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...lope-vara.html Si va rog incetati cu posturile despre kilometrii ! Altfel le va sterge un moderator ! Sarbatori fericite in continuare ! |
Quote:
La multi ani, multa sanatate si bafta cu "dub-ilica", sa ajunga cum iti doresti ;). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning